Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Morena @ 2014 04 02, 17:02)
Pažiūrėjau per a2btransfers pervežimą iš ir į oro uosto/ą, tai jei nuveža į viešbutį  už 7 eur, tai atgal į oro uostą už 107 EUR...  doh.gif  23 km?!

Negali buti. Mes uzsisakeme iki Lambi (30 km) uz 7.5 eur zmogui pirmyn-atgal.. I koki kurorta jus vaziuojat?
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2014 04 02, 21:42)
Kazka ne taip suvedet turbut mirksiukas.gif Jei pvz vykstate is oro uosto i Tigaki ir atgal pirma geguzes savaite, pervezimas jums kainuos i abi puses 10,44 eur (per a2b). Gal netycia uzmetet aki i private transfer? Su privaciu i abi puses 103,86 biggrin.gif
a2b

gali būti blush2.gif

padėkit skubiai apsispręsti - važiuoti per top travel ar vis tik patiems organizuotis kelionę į Kosą... Galvojau, kad kainos skirtumas asmeniškai organizuojantis bus ženklesnis, pvz, perkant lektuvo bilietus su visais aptarnavimo mokesciais 3 asmenims virs 1200 gaunas, viesbuty susiderejau po 35 eur uz kambarį, bet suma sumarum gaunasi lygiai tiek, kiek per agentūra, plius dar rūpesčiai kas pervežios tarp oro uosto ir viešbučio ir pan. Nematau to pigumo. Ar aš neišnarsčiau tų visų taupymo niuansų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morena @ 2014 04 03, 09:51)
gali būti  blush2.gif

padėkit skubiai apsispręsti - važiuoti per top travel ar vis tik patiems organizuotis kelionę į Kosą... Galvojau, kad kainos skirtumas asmeniškai organizuojantis bus ženklesnis, pvz, perkant lektuvo bilietus su visais aptarnavimo mokesciais 3 asmenims virs 1200 gaunas, viesbuty susiderejau po 35 eur uz kambarį, bet suma sumarum gaunasi lygiai tiek, kiek per agentūra, plius dar rūpesčiai kas pervežios tarp oro uosto ir viešbučio ir pan. Nematau to pigumo. Ar aš neišnarsčiau tų visų taupymo niuansų?  smile.gif

Na kiek as kur skridus pati, tai palyginti su agentura pigiau tikrai gaunasi. Jei nenorite jokiu rupesciu, tai uzsisakinekite per agentura. Bet gal idomu butu pabandyti ir patiems? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte26 @ 2014 04 03, 10:55)
Na kiek as kur skridus pati, tai palyginti su agentura pigiau tikrai gaunasi. Jei nenorite jokiu rupesciu, tai uzsisakinekite per agentura. Bet gal idomu butu pabandyti ir patiems? smile.gif

tai aš ir bandau, tik esmė ta, kad susumavus, viskas tiek pat gaunasi kaip agentūros pasiūlyme. Matyt, agentūros gerų nuolaidų gauna, arba pavėlavome su lėktuvo bilietais (perkam gegužės viduriui). Užtai ir susimąsčiau, ar verta patiems vargti, sukti galva, jei kaina ta pati. Plius agentūra dar atsakomybę kažkokia neša prieš turistus.
Papildyta:
QUOTE(Braskyte26 @ 2014 04 03, 10:48)
Negali buti. Mes uzsisakeme iki Lambi (30 km) uz 7.5 eur zmogui pirmyn-atgal.. I koki kurorta jus vaziuojat?

Dėl a2b:
skrendam į Kos, Marmarį.
Iš oro uosto į viešbutį išmetė pasiūlymą 8,65 svarai žmogui, o atgal jau kažkodėl tik private transfer pasiūlo už 118 svarų... tai ir nesupratau
Atsakyti
QUOTE(Morena @ 2014 04 03, 10:06)
tai aš ir bandau, tik esmė ta, kad susumavus, viskas tiek pat gaunasi kaip agentūros pasiūlyme. Matyt, agentūros gerų nuolaidų gauna, arba pavėlavome su lėktuvo bilietais (perkam gegužės viduriui). Užtai ir susimąsčiau, ar verta patiems vargti, sukti galva, jei kaina ta pati. Plius agentūra dar atsakomybę kažkokia neša prieš turistus.
Papildyta:
Dėl a2b:
skrendam į Kos, Marmarį.
Iš oro uosto į viešbutį išmetė pasiūlymą 8,65 svarai žmogui, o atgal jau kažkodėl tik private transfer pasiūlo už 118 svarų... tai ir nesupratau

Jei suma nesiskiria, rinkčiausi agentūrą. Maža ką, keisis skrydžio laikas, galų gale ugnikalnis kos išsiverš (na man pastaruoju metu dažnai sekasi, ypač su pavasariniais skrydžiais), tuomet jums nereikės rūpintis dėl bilietų keitimo, vešbučio atšaukimo ar rezervacijos. Čia tik mano nuomonė, spręskite patys 4u.gif
O eurais pervežimo nebandėt rinktis, ar jums taip netinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pievu medus: 03 balandžio 2014 - 09:12
QUOTE(Morena @ 2014 04 03, 09:06)
Papildyta:
Dėl a2b:
skrendam į Kos, Marmarį.

O agentūros pasiūlymas su tuo pačiu viešbučiu? Dažnai atrodo, kad agentūrose nebrangu, kol nepasigilini kas į tą kainą įskaičiuota, nors būna kartais ir labai gerų pasiūlymų, ypač paskutinei minutei mirksiukas.gif Taip pat atkreipkite dėmesį, ar nėra paslėptų mokesčių (pvz "pigusis" Eco travel vilioja mažomis kainomis, bet už viską reikia mokėti papildomai (pervežimas, bagažas, ankstyva registracija viešbutyje ir vėlyvas išvykimas, nes skrydžiai naktiniai), sumoje gaunasi visai nebe pigu).
Dėl a2b - pasirenkant paymėkite taškelį prie "Return" ir matysite kainą į abu galus viršutinėje eilutėje su Shuttle Bus. Apatinė eilutė siūlo tą pačią paslaugą, tik privačiu pervežimu (galima rinktis "in bound" arba "out bound" į vieną pusę arba į "Return" į abi) 4u.gif
Atsakyti
Mes keliaujam 2 suauge ir 2 vaikai 05.17-05.26 ax.gif Tikimes nesusalt biggrin.gif Apsistosim Zorbas Beach Hotel. Viesbutis su AI, skrydis, pervezimas 4 asm. 9 naktims mums iseina 5165 smile.gif Aisku, visbutis neturi savo pliazo, reikia paeit i sona truputi, bet mums cia ne beda cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond: 03 balandžio 2014 - 12:26
vakar grįžom iš Koso, praleidom savaitgalį. oras dar nelepina karščiu, bet jei nebūtų vėjo galima drąsiai degintis ar net maudytis baseine smile.gif labai gražu, nes visas žydi, laukai, medžiai, gėlės, pasaka 4u.gif manau, kas važiuosit gegužės mėnesį tikrai nenusivilsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Kelionės kaip ir maistas skonio reikalas.

Mes šiuo metu Kos'e ir ką sakyčiau čia reikia važiuoti tik sezono metu, nes kitu atveju negauni normalaus serviso... pvz.: 80 proc kavinių, barų uždaryta, visur kala, kasa, gręžia (nes ruošiasi sezonui)...
o kas labiausiai nustebino kad 90 proc veikiančių įstaigų neturi galimybės atsiskaityti kortele sad.gif

pabėgti nuo miesto gerai, bet čia sugrįžti nenorėsiu, o jei kas važiuos tai patarsiu TIK sezono metu
Atsakyti
Nezinau, ar kas buvo apie tai rases. Bet man per praejusi savaitgali Kose atradimas buvo Kalymnos sala. Visai kitokia nei Kosas. Kitose salose nebuvau, su kitom lyginti negaliu. Bet Kalymnos man primine Italija. Laaabai patiko! Galima pasidaryti puikia vienos dienos ekskursija i ten. Laivas is Mastichari i Kalymnos kelis kartus per diena. Kaina zmogui 5eur. Yra du laivai, mazesnis atplaukia per 20min. Vietoje galima issinuomot masina ar motoroleri ir pasivazinet po sala, tikrai nuostabiu vaizdu yra.

Beje, jei kas noretu Kose panardyti, turiu labai faino ir profesionalaus nardytojo kontaktus.

QUOTE(beatka1983 @ 2014 04 01, 13:46)
Sveiki
mes irgi jau bilietus turime balandzio 21 dienai smile.gif liko uzsisakyti viesbuti - Kos town zvalgomes - nes vistiek keliausime po sala, tai nusprendem kad sostineje bus geriau.
gal kas gali rekomenduoti koki viesbuti Kos'e?  lig ir patiko - Kosta palace- viesbutis. gal kas kokiu atsiliepimu apie ji turi?

Si savaitgali buvau apsistojus Kosta Palace. Viesbutis puikioje Koso miesto vietoje. Salia autobusu stotele. Viskas jam gerai. Tik sienos plonos, labai viskas girdisi, kas aplink vyksta. Patiko pusryciai. Pats skaniausias omletas, koki teko valgyti viesbuciuose.
Atsakyti
QUOTE(keliautoja200 @ 2014 04 08, 11:16)
Nezinau, ar kas buvo apie tai rases. Bet man per praejusi savaitgali Kose atradimas buvo Kalymnos sala. Visai kitokia nei Kosas. Kitose salose nebuvau, su kitom lyginti negaliu. Bet Kalymnos man primine Italija. Laaabai patiko! Galima pasidaryti puikia vienos dienos ekskursija i ten. Laivas is Mastichari i Kalymnos kelis kartus per diena. Kaina zmogui 5eur. Yra du laivai, mazesnis atplaukia per 20min. Vietoje galima issinuomot masina ar motoroleri ir pasivazinet po sala, tikrai nuostabiu vaizdu yra.
Beje, jei kas noretu Kose panardyti, turiu labai faino ir profesionalaus nardytojo kontaktus.
Si savaitgali buvau apsistojus Kosta Palace. Viesbutis puikioje Koso miesto vietoje. Salia autobusu stotele. Viskas jam gerai. Tik sienos plonos, labai viskas girdisi, kas aplink vyksta. Patiko pusryciai. Pats skaniausias omletas, koki teko valgyti viesbuciuose.

sveiki,
mes noretume kontaktu to nardymo instruktoriaus smile.gif balandzio 21 isskrendam savaitei:) beja - gal rekomenduotumete is kur nuomotis masina - paciame KOS mieste rasime nuoms punktu ?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2014 04 08, 13:36)
sveiki,
mes noretume kontaktu to nardymo instruktoriaus smile.gif balandzio 21 isskrendam savaitei:) beja - gal rekomenduotumete is kur nuomotis masina - paciame KOS mieste rasime nuoms punktu ?

Masinos neteko nuomotis, bijau rekomenduot.

Nardymo instruktorius:
Dimitris +30 694 5895054, e-mail: divedimitris@gmail.com
Susitarsit ir jis jus paims is viesbucio, nereikes klaidziot ieskant.

P.S. Pasakykit nuolaidos koda: PANORAMA ir gausit 5eur nuolaida wink.gif
Atsakyti