Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 289

QUOTE(MoulinRouge @ 2014 02 02, 16:07)
- - - - -

Aciu, mergaites  4u.gif

pabandykit nusipirkt paprasta lietuviska margarita mirksiukas.gif as irgi dezodorantu paieskoj ilgai buvau, ko tik neibandzius nuo paprastu iki brangiausiu, kaip taisykle kuo brangesnis, tuo prastesnis doh.gif , anksciau tiko adidas, gerai sulaike man,bet kazkaip paskui sualergizavo ir nustojau naudot, o sita emiau "na ura",galvojau netiks,tai mesiu lauk, nebrangus jis,bet tiko,perku alijosiaus kvapo ir dziaugiuos,kad atradau ka ieskojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2014 02 02, 13:45)
Kokia uzsisaket?  bigsmile.gif
As kaip tik nesenai sia gavau tik juoda  ax.gif
Man labai patinka  4u.gif
Tik spalva dabar rinkciausi ruda  biggrin.gif
user posted image

As laukiu rozines ir rudos ax.gif

QUOTE(ypač @ 2014 02 02, 14:38)
Kokį dydį pirkote conversų? aš turiu šituos tik raudonus  4u.gif

8,5 su 39 koja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mulate* @ 2014 02 02, 16:34)
pabandykit nusipirkt paprasta lietuviska margarita mirksiukas.gif  as irgi dezodorantu paieskoj ilgai buvau, ko tik neibandzius nuo paprastu iki brangiausiu, kaip taisykle kuo brangesnis, tuo prastesnis doh.gif , anksciau tiko adidas, gerai sulaike man,bet kazkaip paskui sualergizavo ir nustojau naudot, o sita emiau "na ura",galvojau netiks,tai mesiu lauk, nebrangus jis,bet tiko,perku alijosiaus kvapo ir dziaugiuos,kad atradau ka ieskojau ax.gif

O man pats geriausias Sanex su sviesiai persikiniu kamsteliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2014 02 02, 15:27)
MM,  ar jau visi skaiciukai?  blush2.gif

jau visi 4u.gif
Atsakyti
pabandykit nusipirkt paprasta lietuviska margarita mirksiukas.gif  as irgi dezodorantu paieskoj ilgai buvau, ko tik neibandzius nuo paprastu iki brangiausiu, kaip taisykle kuo brangesnis, tuo prastesnis doh.gif , anksciau tiko adidas, gerai sulaike man,bet kazkaip paskui sualergizavo ir nustojau naudot, o sita emiau "na ura",galvojau netiks,tai mesiu lauk, nebrangus jis,bet tiko,perku alijosiaus kvapo ir dziaugiuos,kad atradau ka ieskojau ax.gif

As ir kaiptik po EA nusipirkau margaritos pabandymui ir likau patenkinta, nei bangus nei alergizuoja tinka puikiai man rolleyes.gif
Atsakyti
MM, o man uz sausio 16 d. Saks skaiciuku nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2014 02 02, 17:19)
MM, o man uz sausio 16 d. Saks skaiciuku nera g.gif

jus nepergyvenkit, as irgi dar si karta negavau uz ta diena pirkta lupdazi smile.gif
bet manau kita savaite tikrai gausime ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

matau, kalbat apie dezodorantus pažastims, tai įsiterpsiu ir aš smile.gif
Lyg Norika buvo rekomendavusi Lavilin tepamą priemonę, tai turiu pasakyti, kad tikras stebuklas, neįtikėtina priemonė! Kas keisčiausia, kad buvau įpratusi kas kartą po dušo kažkuo perbraukti, o šis veiksmingas tepant kartą į savaitę, nes tiesiog mažina prakaitavimą. Ar kažkaip veikia, kad visus kitus dezikus naudoju labiau iš įpročio, o lavilin kaip veiksmingą priemonę ir dabar vis rečiau.
Atsakyti

Aciu uz patarima, bet paskaiciau kas sudetyje MARGARITOS ir pasiurpau... unsure.gif

Ai naudosiu toliau ta minerala. Man siaip nereikia kasdienai, bet galvoju pasilepinsiu koki kita paziuresiu ir uzstrigo, kad kazkas su zaliaja arbata, galvoju naturalesnis, ale tas pats baisumas ir ten ir margaritoj, tai apsieisiu ir toliau manau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Luggne @ 2014 02 02, 17:34)
Laba diena,

matau, kalbat apie dezodorantus pažastims, tai įsiterpsiu ir aš  smile.gif
Lyg Norika buvo rekomendavusi Lavilin tepamą priemonę, tai turiu pasakyti, kad tikras stebuklas, neįtikėtina priemonė! Kas keisčiausia, kad buvau įpratusi kas kartą po dušo kažkuo perbraukti, o šis veiksmingas tepant kartą į savaitę, nes tiesiog mažina prakaitavimą. Ar kažkaip veikia, kad visus kitus dezikus naudoju labiau iš įpročio, o lavilin kaip veiksmingą priemonę ir dabar vis rečiau.

O aciu, patiko sudetis bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2014 02 02, 17:34)
Laba diena,

matau, kalbat apie dezodorantus pažastims, tai įsiterpsiu ir aš  smile.gif

Man si priemone visiskai nepasiteisino, netgi atrode kad pazastyts slapesnes. Matyt kiekvienam labai individualu, kas vienam super, kitam visiskai niekas... taip ir su Lavilin prasoviau, guli nenaudojamas
Atsakyti
tas baisumas tai sidabras? ax.gif jus manot,kad priemone,kuri savaitei stabdo prakaitavima (naturalu zmogaus procesa) yra maziau kenksminga,nei isvardinti dezodorantai? ax.gif
gal tarp musu yra chemikiu,gal galetu ir pakomentuot rolleyes.gif

sorry uz off topic blush2.gif

Atsakyti
As ir manau, kad nerealu be chemijos savaite neprakaituot schmoll.gif
Atsakyti
Man vieną kartą pasitepus Driclor užtenka mėnesiui, o kasdien naudoju Nivea tik dėl gaivumo kvapo..Dėl Driclor'o man dzin, kad ten yra metalų ir kitų nuodų, nes šlapios pažastys iki bambos ne tik kad kelia diskomfortą, bet ir sukuria krūvą kitų nemalonių dalykų.
Atsakyti