QUOTE(*Mulate* @ 2014 02 02, 16:34)
pabandykit nusipirkt paprasta lietuviska margarita

as irgi dezodorantu paieskoj ilgai buvau, ko tik neibandzius nuo paprastu iki brangiausiu, kaip taisykle kuo brangesnis, tuo prastesnis

, anksciau tiko adidas, gerai sulaike man,bet kazkaip paskui sualergizavo ir nustojau naudot, o sita emiau "na ura",galvojau netiks,tai mesiu lauk, nebrangus jis,bet tiko,perku alijosiaus kvapo ir dziaugiuos,kad atradau ka ieskojau
Aciu uz patarima, bet paskaiciau kas sudetyje MARGARITOS ir pasiurpau...
Ai naudosiu toliau ta minerala. Man siaip nereikia kasdienai, bet galvoju pasilepinsiu koki kita paziuresiu ir uzstrigo, kad kazkas su zaliaja arbata, galvoju naturalesnis, ale tas pats baisumas ir ten ir margaritoj, tai apsieisiu ir toliau manau
Papildyta:
QUOTE(Luggne @ 2014 02 02, 17:34)
Laba diena,
matau, kalbat apie dezodorantus pažastims, tai įsiterpsiu ir aš
Lyg Norika buvo rekomendavusi Lavilin tepamą priemonę, tai turiu pasakyti, kad tikras stebuklas, neįtikėtina priemonė! Kas keisčiausia, kad buvau įpratusi kas kartą po dušo kažkuo perbraukti, o šis veiksmingas tepant kartą į savaitę, nes tiesiog mažina prakaitavimą. Ar kažkaip veikia, kad visus kitus dezikus naudoju labiau iš įpročio, o lavilin kaip veiksmingą priemonę ir dabar vis rečiau.
O aciu, patiko sudetis