Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 289

QUOTE(*Mulate* @ 2014 02 02, 18:46)
tas baisumas tai sidabras? ax.gif  jus manot,kad priemone,kuri savaitei stabdo prakaitavima (naturalu zmogaus procesa) yra maziau kenksminga,nei isvardinti dezodorantai? ax.gif
gal tarp musu yra chemikiu,gal galetu ir pakomentuot rolleyes.gif

sorry uz off topic  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2014 02 02, 17:46)
tas baisumas tai sidabras? ax.gif  jus manot,kad priemone,kuri savaitei stabdo prakaitavima (naturalu zmogaus procesa) yra maziau kenksminga,nei isvardinti dezodorantai? ax.gif

drinks_cheers.gif principas panasus kaip Driclor ar kaip jis ten vadinosi kur savaitei stabdo prakaitavima ax.gif Tokie tai kenkia organizmui, sake kaikuriom guziukai atsirasdavo pazastyse doh.gif Kunas turi prakaituoti tad negalime tam visiskai kelio uzkirsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2014 02 02, 17:19)
MM, o man uz sausio 16 d. Saks skaiciuku nera g.gif

dar nespejo dalis ateiti iki sios savaites siuntimo 4u.gif

Mergiukai , perku

FREEPEOPLE
ir labai laukiu
HAUTELOOK 4u.gif
Atsakyti
As sito deziuko laukiu ,dar nebandzius.
http://www.amazon.co...ref=pd_sim_bt_4

Siaip man EA patiko,as irgi manau,kad nesveika ir nenormalu,jei prakaitavima uzblokuoja ,dar savaitei visai doh.gif Kokia scenos žvaigžde buciau biggrin.gif nebent,naudociau biggrin.gif kaip esu macius musu viena bedainuojancia su plemais po pazastimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 02 vasario 2014 - 18:12
QUOTE(*Mulate* @ 2014 02 02, 17:46)

Nei sidabro, nei aukso jame nematau biggrin.gif

O va Aliumini matau kuo puikiausiais su kitais jo 'cheminiais' broliais kaip taisykle einanciu kartu tokiuose produktuose. O aliuminiu saukstu namie nenaudojat? Niam niam skanumelis blush2.gif

Vieniems gal ir 'surio produktas' tinka, kiti gi paziuri, kad butu tikras suris (nu taip, ir jis turbut cheminis siais laikais, kas be ko), nors ir ciut ciut, visai vos vos naturalesnis ax.gif

Sorry ir man uz off t blush2.gif

Kas kaip supranta ta pasirinkimo teise siais laikais, taip ir naudojasi, tiesa? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, jungiamės prie Hautlook, yra gražių pigių papuošalų ant kaklo bigsmile.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 02, 17:57)
Man vieną kartą pasitepus Driclor užtenka mėnesiui, o kasdien naudoju Nivea tik dėl gaivumo kvapo..Dėl Driclor'o man dzin, kad ten yra metalų ir kitų nuodų, nes šlapios pažastys iki bambos ne tik kad kelia diskomfortą, bet ir sukuria krūvą kitų nemalonių dalykų.

drinks_cheers.gif Aš lygiai tokios pat nuomonės, naudoju Driclorą maždaug kas 1,5 mėn, kasdienai paprastą pieštukinį, kad nesijaustų lipnumo pažastyse, ir vargo nematau jau kokius 8 metus thumbup.gif Dar ne tiek visokio šlamšto gaunam su maistu ar kitom kūno priežiūros priemonėm.
Atsakyti
Hautelook 5$ truksta shipukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 02, 18:44)
Hautelook 5$ truksta shipukui  4u.gif

Swarovski grožiukai wub.gif http://www.hautelook...roduct/14857105
Atsakyti
Sveiki,

Perkate is siu parduotuviu?

http://www.cabelas.c...sp?WTz_l=Header
http://frabill.com/
Atsakyti
QUOTE(Alien @ 2014 02 02, 19:14)

is cabelas perkam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2014 02 02, 12:16)
Is hautelook, uz 28 pinigus mirksiukas.gif

bigsmile.gif gera kaina. Kai gausit pakomentuokit,kaip dydis. Ir man reikia pagauti doh.gif
Atsakyti

www.saksfifthavenue.com
-10% kodukas
user posted image

www.jcrew.com
-40% final sale
user posted image

www.freepeople.com

user posted image

www.saksoff5th.com

user posted image

www.armaniexchange.com