Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 289

QUOTE(meja-di @ 2014 02 03, 19:10)

Aciu 4u.gif
neraida taip pat 4u.gif

Jungiuos ir as prie juicy bigsmile.gif
Atsakyti
Ar Ideeli nemokamas siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(Marijuke+ @ 2014 02 03, 21:33)
Ar Ideeli nemokamas siuntimas?

taip, visada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 02 03, 22:11)
taip, is drugstore.
kiek pamenu TIDE firmos tokie 'maiseliai' smile.gif

Aciu bigsmile.gif Ar sitie?
http://www.drugstore...49?catid=184421
Atsakyti
QUOTE(Giedryte77 @ 2014 02 03, 21:38)

Sitie 4u.gif
Atsakyti

shop.nordstrom.com[/size][/color]
[/quote]

palaukite manes ax.gif
Atsakyti
Giedryte, taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(barsuchok @ 2014 02 03, 22:50)

Aciu 4u.gif
Gal dar kas patars man labai aktualiu klausimu ax.gif Turiu viena didele beda- lupu pusleline, gal kas esate susidure su labai veiksmingom priemonem, padedanciom, apsauganciom, sumazinanciom nemalonius pojucius verysad.gif Buciau labai dekinga, sakau daug visokiu patarimu cia paraso, gal kas ir man patars rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedryte77 @ 2014 02 03, 21:56)

Gal dar kas patars man labai aktualiu klausimu ax.gif Turiu viena didele beda- lupu pusleline, gal kas esate susidure su labai veiksmingom priemonem, padedanciom, apsauganciom, sumazinanciom nemalonius pojucius  verysad.gif  Buciau labai dekinga, sakau daug visokiu patarimu cia paraso, gal kas ir man patars rolleyes.gif

Man irgi labai aktualu bigsmile.gif Kaip to išvengti?
Atsakyti
QUOTE(Giedryte77 @ 2014 02 03, 21:56)
Aciu 4u.gif
Gal dar kas patars man labai aktualiu klausimu ax.gif Turiu viena didele beda- lupu pusleline, gal kas esate susidure su labai veiksmingom priemonem, padedanciom, apsauganciom, sumazinanciom nemalonius pojucius  verysad.gif  Buciau labai dekinga, sakau daug visokiu patarimu cia paraso, gal kas ir man patars rolleyes.gif

Tikrai padetu odontologine lazerio procedura 4u.gif
Asmeniskai isbandziau.Tik reikia butinai ja atlikti kai yra puslelines pradzia-besiformuojanti puslele..
Kartais vienos proceduros neuztenka.Tikrai rekomenduoju bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 03 vasario 2014 - 22:06
QUOTE(Giedryte77 @ 2014 02 03, 22:56)
Aciu 4u.gif

Nors jau bijau ką sakyti, bet siūlau įsigyti apvalų carmex vazeliną lūpoms 4u.gif
Išsausėjus lūpoms reguliariai naudojant man pradingo ši bėda. Bet tai tik mano patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2014 02 03, 23:05)
Tikrai padetu odontologine lazerio procedura 4u.gif
Asmeniskai isbandziau.Tik reikia butinai ja atlikti kai yra puslelines pradzia-besiformuojanti puslele..
Kartais vienos proceduros neuztenka.Tikrai rekomenduoju bigsmile.gif

Jergau kas tai? Einu googlinti, aciuuuuu 4u.gif
Atsakyti