QUOTE(Giedryte77 @ 2014 02 03, 21:56)
Aciu
Gal dar kas patars man labai aktualiu klausimu

Turiu viena didele beda- lupu pusleline, gal kas esate susidure su labai veiksmingom priemonem, padedanciom, apsauganciom, sumazinanciom nemalonius pojucius

Buciau labai dekinga, sakau daug visokiu patarimu cia paraso, gal kas ir man patars
Stiprink imuniteta. As radau, kad mane ta zaraza puola tada, kai gelezies truksta, tai naudoju ja, o lupoms pats paciausias dalykas, tai vaistineje perkamas A+D tepalas, tikrai labai geras.
Papildyta:
QUOTE(elitas @ 2014 02 03, 22:43)
Acic 200mg tabletės N25
- Paprastosios pūslelinės virusų sukeltų odos ir gleivinių ligų gydymui, pvz.: pirminės ir atsinaujinusios lyties organų pūslelinės, odos ir gleivinės pūslelinės.
- Pasikartojančios paprastosios pūslelinės virusų sukeltų ligų profilaktikai žmonėms, kurių organizmo imuninis atsakas yra pakankamas.
- Paprastosios pūslelinės virusų sukeltų ligų profilaktikai žmonėms, kurių organizmo imuninė sistema yra nusilpusi ir organizmas negali pats kovoti su infekcija.
Receptinis vaistas. Kaina apie 45lt. Per diena reikia gerti po 5tab. Isbandytas, padeda.
Tabletes padeda, bet labai jau kenkia kepenims. Geriau stipresnius Acic 400, bet tik menesiui padejo ir vel viskas is pradziu.