Skauda kepenis

Čia gal dar atgarsiai mano to neaišku ko, kas savaitę nedavė ramybės
Kaip keliat foto į SM iš telefono?
QUOTE(jautiena @ 2014 02 04, 17:19)
virk virk, morku svoguno, lauro lapu, pipiru mmm...
drabuzius ir batus paprastai stengiuosi secondhand nukauti, per skelbimus, ebay, nauju perku labai mazai; namu apyvokos daiktai, kosmetika ir pan - minimaliai, na stengiuosi, kad visko butu po viena ir tik esminiai dalykai, is elektronikos - viskas eina tol kol sugenda arba jau nebeimanoma naudot, pvz mano telefonas 2006 ar 07metu gimimo

kai issitraukiu - visi tik "kas cia?"
ps. pas mus slyksti vistiena 3.99eur uz nedideli visciuka iki 1.5kg berods, ir 10eur+ uz tokio pat dydzio ekologiska. kukuruzais sertas 6-7eur - nesmirdi, bet klausimas del jo geroves kyla...
Taip ir bus. Dar paskaičiavau, kad tos "pusės" vištos už kurią sumokėjau 22lt. (1900g.) mūsų 5 asmenų šeimai pilnai 2k. papietaus 9sriuba ir antras patiekalas), tai gaunasi 2-3lt./žm.-ne taip ir brangu.
Kaip baltai pavydžiu tokios savybės

Aš dar tik gijimo procese (kad pradėt mažiau vartot), dabar kiti prioritetai-norisi vaikams įspūdžių daugiau suteikt, kaip nors pasitaupyti ir pakeliauti, nes 5-iems tai gaunasi labai nemažai kaskart. Nes anksčiau vien skudurai, papildai, ėdalai, visokie saldėsiai, skanumynai, junk food'as ir pan. Telefą, tai už 1lt. vis gaunu

Bet, kai pradedi mažint vartojimą, tai dar ryškiau pamatai kaip visi viską grūdą, perša, kiša
Pas mus naminis 12lt./kg, bet jie nemaži, nes va, puselė veik 2kg svėrė

, rajone dar pigiau.
QUOTE(Elata @ 2014 02 04, 18:40)
skimmed milk - nugriebtas pienas (0-0,5 proc.)
creme fraiche - kažkas tarp grietinės ir jogurto, nes tai riebi grietinėlė, kurią apdoroja bakterijos. Bet kažkaip LT neteko matyti pirkti, tad naudok paprastą riebią grietinę arba riebų graikišką/turkišką jogurtą.
bacon - sūdyta, rūkyta šoninė (žalia šoninė pas juos kitaip vadinas)

Nusipirkau žalios-MB įpareigotas supjaustyt gražiai