O ka dar kaip priesseli pomidorams sejat i siltnami? reik kazkuom uzimt dirva, bet vat ridikeliu mano seimyna nevalgo, salotos krapai petrazoles svogunai, kas dar?
QUOTE(tany @ 2014 02 23, 23:36)
pas mane siltnamyje jau pavasaris, zeme visai nesalta, isalimo matyt net nebuvo, puse siltnamio patraukiau siaudus, pasejau avizas, salotas, redikelius ... atsigavau 

is tikruju pavasaris

Silnamy vakar taip karsta buvo ,kad turejau siiringti darbuojantis . pasejau pavasarinius svogunelius .
mastau ka dar

nei vienais metais nesu to darius , vos spedavau laiko pomidorus sukist

QUOTE(tany @ 2014 02 24, 00:36)
pas mane siltnamyje jau pavasaris, zeme visai nesalta, isalimo matyt net nebuvo, puse siltnamio patraukiau siaudus, pasejau avizas, salotas, redikelius ... atsigavau 

Ar siltnamyje pasėjus dar dengiat papildomai?
Gal kuri esat auginusi tuos ilgus baltus ridikus? Gavau dovanų sėklyčių, tai dabar galvoju kas čia per daiktas ir su kuo valgomas
Esu kažkada valgius tų juodų apvalių ridikų salotų, tai jie gan aštroki. Ar šitie panašūs, ar švelnesni ir ką iš jų gaminti skanaus?

QUOTE(Nitrozilas @ 2014 02 23, 23:21)
O ka dar kaip priesseli pomidorams sejat i siltnami? reik kazkuom uzimt dirva, bet vat ridikeliu mano seimyna nevalgo, salotos krapai petrazoles svogunai, kas dar?
Aš dar špinatus sėjau.
Agroplėvele dengsiu būtinai, tik vakar pamiršau

QUOTE(Alekto @ 2014 02 24, 14:50)
Sveikos merginos, gera pasiskaitinėti ir aš labai laukiu pavasario, kalba pakrypo apie lauką, bet dar iki -5 pranšauja, salotos , ridikeliai.... bet visa kita manau sušals....

QUOTE(Ciocė @ 2014 02 24, 13:34)
Gal kuri esat auginusi tuos ilgus baltus ridikus? Gavau dovanų sėklyčių, tai dabar galvoju kas čia per daiktas ir su kuo valgomas
Esu kažkada valgius tų juodų apvalių ridikų salotų, tai jie gan aštroki. Ar šitie panašūs, ar švelnesni ir ką iš jų gaminti skanaus?

Daug švelnesni už juoduosius, esu auginusi 2 veisles, skoniu man jie labai panašūs į ridikėlius.
QUOTE(Salli @ 2014 02 24, 14:22)
Sveikos merginos, gera pasiskaitinėti ir aš labai laukiu pavasario, kalba pakrypo apie lauką, bet dar iki -5 pranšauja, salotos , ridikeliai.... bet visa kita manau sušals.... 

Aš šiltnamyje sėjau. Lauke dar niekur nelendu.
salotos ir ridikėliai nedidelių šalnų nelabai bijo. Be to, šiltnamy jie, ir dar uždengiam agro.
QUOTE(saintlina @ 2014 02 24, 15:28)
salotos ir ridikėliai nedidelių šalnų nelabai bijo. Be to, šiltnamy jie, ir dar uždengiam agro.
As tai nedengiu, galvoju nuo saules zeme greiciau isils, o agro tai tik balta turiu

QUOTE(sambuka** @ 2014 02 24, 09:48)
Ar siltnamyje pasėjus dar dengiat papildomai?
as nedengiu, kai islis tada dengsiu, jei bus salnos...o kol nelenda neskubinu

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 23, 21:31)
dariau ( vienaskaita, ok?
). Džiuvėsius nukarpiau ir lapus surinkau. Daug gyvybės radau
O daugiametes gėles auginantys LT pardavėjai gi kirstukais prieš Stulginskio parodą kerta šaltą pavasarį ir rekomenduoja tuoj pat kišti nusipirkus į dirvą kuo greičiau

O daugiametes gėles auginantys LT pardavėjai gi kirstukais prieš Stulginskio parodą kerta šaltą pavasarį ir rekomenduoja tuoj pat kišti nusipirkus į dirvą kuo greičiau