Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 24 tema.

O ka dar kaip priesseli pomidorams sejat i siltnami? reik kazkuom uzimt dirva, bet vat ridikeliu mano seimyna nevalgo, salotos krapai petrazoles svogunai, kas dar?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 02 23, 23:36)
pas mane siltnamyje jau pavasaris, zeme visai nesalta, isalimo matyt net nebuvo, puse siltnamio patraukiau siaudus, pasejau avizas, salotas, redikelius ... atsigavau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

is tikruju pavasaris smile.gif as vakar siltanmyje irgi darbavausi . Taip smagu ,kad ziema svelni buvo - nesulauze siltnamio, tai vienas darbas atkrenta.
Silnamy vakar taip karsta buvo ,kad turejau siiringti darbuojantis . pasejau pavasarinius svogunelius .
mastau ka dar g.gif

nei vienais metais nesu to darius , vos spedavau laiko pomidorus sukist smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 02 24, 00:36)
pas mane siltnamyje jau pavasaris, zeme visai nesalta, isalimo matyt net nebuvo, puse siltnamio patraukiau siaudus, pasejau avizas, salotas, redikelius ... atsigavau  biggrin.gif

Ar siltnamyje pasėjus dar dengiat papildomai?
Atsakyti
Gal kuri esat auginusi tuos ilgus baltus ridikus? Gavau dovanų sėklyčių, tai dabar galvoju kas čia per daiktas ir su kuo valgomas biggrin.gif Esu kažkada valgius tų juodų apvalių ridikų salotų, tai jie gan aštroki. Ar šitie panašūs, ar švelnesni ir ką iš jų gaminti skanaus?
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 02 23, 23:21)
O ka dar kaip priesseli pomidorams sejat i siltnami? reik kazkuom uzimt dirva, bet vat ridikeliu mano seimyna nevalgo, salotos krapai petrazoles svogunai, kas dar?

Aš dar špinatus sėjau.

Agroplėvele dengsiu būtinai, tik vakar pamiršau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 02 24, 14:50)
Aš dar špinatus sėjau.
Agroplėvele dengsiu būtinai, tik vakar pamiršau biggrin.gif

Sveikos merginos, gera pasiskaitinėti ir aš labai laukiu pavasario, kalba pakrypo apie lauką, bet dar iki -5 pranšauja, salotos , ridikeliai.... bet visa kita manau sušals.... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 02 24, 13:34)
Gal kuri esat auginusi tuos ilgus baltus ridikus? Gavau dovanų sėklyčių, tai dabar galvoju kas čia per daiktas ir su kuo valgomas  biggrin.gif Esu kažkada valgius tų juodų apvalių ridikų salotų, tai jie gan aštroki. Ar šitie panašūs, ar švelnesni ir ką iš jų gaminti skanaus?

Daug švelnesni už juoduosius, esu auginusi 2 veisles, skoniu man jie labai panašūs į ridikėlius.
Atsakyti
QUOTE(Salli @ 2014 02 24, 14:22)
Sveikos merginos, gera pasiskaitinėti ir aš labai laukiu pavasario, kalba pakrypo apie lauką, bet dar iki -5 pranšauja, salotos , ridikeliai.... bet visa kita manau sušals....  g.gif

Aš šiltnamyje sėjau. Lauke dar niekur nelendu.
Atsakyti
salotos ir ridikėliai nedidelių šalnų nelabai bijo. Be to, šiltnamy jie, ir dar uždengiam agro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 vasario 2014 - 14:28
QUOTE(saintlina @ 2014 02 24, 15:28)
salotos ir ridikėliai nedidelių šalnų nelabai bijo. Be to, šiltnamy jie, ir dar uždengiam agro.

As tai nedengiu, galvoju nuo saules zeme greiciau isils, o agro tai tik balta turiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2014 02 24, 09:48)
Ar siltnamyje pasėjus dar dengiat papildomai?

as nedengiu, kai islis tada dengsiu, jei bus salnos...o kol nelenda neskubinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 23, 21:31)
dariau ( vienaskaita, ok?  tongue.gif ). Džiuvėsius nukarpiau ir lapus surinkau. Daug gyvybės radau  bigsmile.gif
O daugiametes gėles auginantys LT pardavėjai gi kirstukais prieš Stulginskio parodą kerta šaltą pavasarį ir rekomenduoja tuoj pat kišti nusipirkus į dirvą kuo greičiau wink.gif 

bigsmile.gif tai galiu jau persodinėti kur ką noriu bigsmile.gif o kiek noriu doh.gif
Atsakyti