Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugių.

Ale, tikrai, kad apsileidom su rašymu. blush2.gif

O mes Raimuką matėm. tongue.gif Aš kaskartą gėriuosi jos grožiu ir moteriškumu. Gal aš užsimaskavus lezbietė? g.gif

WW, dažniau ateik.

Julioške, paro suknes. bigsmile.gif

Puuupi, pavydžiu. Labai. cool.gif O aš mes Slovakijoj atostogausim. Gavom dovanų lėktuvo ir traukinių bilietus. blink.gif Ot draugus turim. blink.gif Iki šiol neatsigaunu.
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 06 02, 18:28)

smile.gif o i darzeli tavo spokas eina? smile.gif

Neina
Atsakyti
Laba,merdzinos 4u.gif

Tikrai,kad apmirus temele ax.gif As tai "atariau" belenkiek,dabar pirma iseigine is keturiu thumbup.gif Prisikepem "ceburieku"su vaiku thumbup.gif nieko nebus su "kudinimusi" doh.gif

Upjora,papasakok,kaip ten ta vyna su cola gerei biggrin.gif Ir to ir ano turiu,reik pabandyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2014 06 04, 06:59)
Puuupi, pavydžiu. Labai.  cool.gif O aš mes Slovakijoj atostogausim. Gavom dovanų lėktuvo ir traukinių bilietus.  blink.gif Ot draugus turim.  blink.gif Iki šiol neatsigaunu.

Pavydziu blush2.gif Ar pas draugus apsistosit? bigsmile.gif Ka nuveiket su Raimuku?
Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 06 02, 16:28)
tema mirusi...net paciai nepadoru rasyti... uzsiemusi mokslai/pankas/laisve smile.gif

"Laisve" ten kur turejo buti "darbas"?Kaip sekasi mokslai?Kiek dar liko?
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2014 05 29, 23:11)
p.s. nepasigyriau, man tevas gimtadieniui isskyre 200lt ir kategoriskai prisake sau nusipirkti nauju (ne devetu) rubu, nusipirkau dvi sukneles, viena dar nusiziurejau, bet ji palauks kito menesio, pati sau nusipirksiu mirksiukas.gif

Faina bigsmile.gif Kokias pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 05 birželio 2014 - 17:57
Linausiau, man skanu 50/50. Bandyk įvairias proporijas, tik Flikai nesakyk, kad kolą gėrei.
Su Raimuku aplankėm Hyde parką. Net vandens dviratį mynėm. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 06 05, 20:33)
Linausiau, man skanu 50/50. Bandyk įvairias proporijas, tik Flikai nesakyk, kad kolą gėrei.

Viską matau, viską girdžiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 06 05, 20:03)
Viską matau, viską girdžiu  tongue.gif

topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 06 03, 10:18)
Labas rytas  4u.gif

fainos jusu atostogos smile.gif

QUOTE(Upjora @ 2014 06 04, 10:59)
O mes Raimuką matėm.  tongue.gif  Aš kaskartą gėriuosi jos grožiu ir moteriškumu. Gal aš užsimaskavus lezbietė?  g.gif
-----
Puuupi, pavydžiu. Labai.  cool.gif O aš mes Slovakijoj atostogausim. Gavom dovanų lėktuvo ir traukinių bilietus.  blink.gif Ot draugus turim.  blink.gif Iki šiol neatsigaunu.

Upjora kaip visuomet, nemirtinga su savo komentarais biggrin.gif
bet visvien aiu 4u.gif
-----
va cia tai thumbup.gif

QUOTE(Upjora @ 2014 06 05, 22:33)

as labai fainai diena praleidau 4u.gif aciu!!!
Atsakyti
Kaip savaitgalis? lens.gif

Mes jau po baliaus. Vaikai prisiduko, mamka irgi gavo proga pralekt vaikisku kartingu biggrin.gif vos itilpau...Ramu dabar iki kitu metu. Dovanu gavo kruva LEGO ir smagiausia,kad ne vienas rinkinukas nesidubliuoja cool.gif Vienais metais gavom 3 vienodus doh.gif biggrin.gif Pries tai primokiau vaika, kad jei gaus dovanu kazka ka jau turi, lai nieko nesako, bet neprireike.

Reik kazkaip viska susitvarkyt, bet ner ikvepimo biggrin.gif
Atsakyti
Labukas mamkai, kur visi dingę??? cool.gif

Puupi, nėr noro tvarkytis ne tas žodis. Persikrausčiau į kitą butą, viską išsikuopiau, tik vienas kambarys liko netvarkytas, nes katik daiktus šeimininkai iš jo teišsivežė. Pradėjau vakar langus valyti, šveičiau, šveičiau, žiūriu mozojas, ai tiek to galvoju smile.gif)) nesveikai tingiu...
Atsakyti
sveikos 4u.gif

prisiduodu ataskaita:

1. nerasiau nes skaiciau george r.r. martin A Song of ice and fire cikla. pirmas dvi suzvejojau artimiausioj biblej lietuviskas, tada petkevicaites biblej radau trecios knygos pirma dali angliskai.... mastau kur dar gauti, tai sumasciau, kad man sesuo per amazon.co.uk deveta visa rinkinuka nupirktu. gausiu 'pakaiku', peresiu ir ji man atsius. pas mus pirkti butu nuodeme - viena knyga nuo 60 iki 70lt doh.gif o amazone pasiziurejau deveta rinkinuka is 7 (realiai 5, tik dvi knygos skeltos) uz 150 panasiai gauti blink.gif turesiu visam gyvenimui, galesiu nors ir simta kartu noredama skaityti biggrin.gif

2. savaitgali manes nebuvo - sestadieni buvo teatro sezono uzdarymas sodyboje, sekmadieni gydziausi sveikata lotuliukas.gif aciu mamai kuri visa savaitgali mano padauzas paziiurejo ir dar iki namu atveze, o tai as akcijinio romo maxej nupirkau ir visus mojito'm ir cuba libre'm vaisinau ir sau pyliausi (gerai pataikiau, tikras havanos romas, nuo 79 iki 39 nupigintas, visas litras lotuliukas.gif ) o kai pasibaigem, ragavau viska kas dega, pradedant vynu, baigiant staliaus samane doh.gif doh.gif doh.gif nu bet kaaaip faina buvo! mane stalius (siaip vietine paskalu masina) prigasdino, kad aktoriai labai laisvo budo ir siaip cirku prisiziuresiu.... nu bet matyt as ir laisvo budo ir cirkininke, nes tai buvo tiesiog fainas balius, kur kas antras moka groti gitara, o puse siu dar ir savos kurybos dainas dainuoja wub.gif dar buvo tinklinis, stalo zaidimai (uzstales gal labiau lotuliukas.gif ) na, normalus baliukas kokiu pati esu surengus ne viena iki vaikams atsirandant... dabar kipsaites paaugo, tai matyt vel reik pradeti ax.gif

3. si menesi gausiu dvigubus alimentus! nes vt alga menesio gale uz ta konkretu menesi, o vif perves gi uz praeita ir dar anksciau, jau vif aiskinausi, tai afigiet is laimes galima. gausiu abejus pinigus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2014 06 05, 18:52)
Laba,merdzinos 4u.gif

Tikrai,kad apmirus temele ax.gif As tai "atariau" belenkiek,dabar pirma iseigine is keturiu thumbup.gif Prisikepem "ceburieku"su vaiku thumbup.gif nieko nebus su "kudinimusi" doh.gif
Papildyta:

"Laisve" ten kur turejo buti "darbas"?Kaip sekasi mokslai?Kiek dar liko?

Ak! Čeburekų nesu valgiusi kokius... 5 metus? Skanūs buvo?

Taip, laisvė vietoj darbo. kol kas mėgaujuosi... O mokslai gerai. jau apie magistrą svajoju, tik dar toloka iki jo man...

QUOTE(Upjora @ 2014 06 05, 21:33)

Kaip smagu!

QUOTE(puuupi @ 2014 06 07, 20:22)
Kaip savaitgalis?  lens.gif

Mes jau po baliaus. Vaikai prisiduko, mamka irgi gavo proga pralekt vaikisku kartingu biggrin.gif vos itilpau...Ramu dabar iki kitu metu. Dovanu gavo kruva LEGO ir smagiausia,kad ne vienas rinkinukas nesidubliuoja  cool.gif Vienais metais gavom 3 vienodus  doh.gif  biggrin.gif Pries tai primokiau vaika, kad jei gaus dovanu kazka ka jau turi, lai nieko nesako, bet neprireike.

Reik kazkaip viska susitvarkyt, bet ner ikvepimo  biggrin.gif

Mačiau nuotraukas! Labai šaunus gimtadienis tavo berniuko!

QUOTE(Spindi* @ 2014 06 08, 11:35)
Labukas mamkai, kur visi dingę??? cool.gif

Puupi, nėr noro tvarkytis ne tas žodis. Persikrausčiau į kitą butą, viską išsikuopiau, tik vienas kambarys liko netvarkytas, nes katik daiktus šeimininkai iš jo teišsivežė. Pradėjau vakar langus valyti, šveičiau, šveičiau, žiūriu mozojas, ai tiek to galvoju smile.gif)) nesveikai tingiu...

Kur persikraustėte? Kaip tavo darbai? kaip mažiukas?

QUOTE(julioske @ 2014 06 09, 19:33)
sveikos 4u.gif

prisiduodu ataskaita:

Aš prieš metus, gal daugiau, nusipirkau angliškai visas jau išleistas knygas. didelė gerbėja esu - tiek knygų, tiek serialo

Pasitūsinote, madam! ir močiutė kokia šaunuolė, kad pasaugojo mergaites!

O mes savaitgalį gimtadienį mano mamos šventėm. mamą šiemet pradžiuginome kelione į Romą. viską vainikavome buteliu šampano. ir tada dar kiek perdaug vyno išgėrėm. o dabar vėl moksluose užsikasusi
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 06 09, 20:37)

Aš prieš metus, gal daugiau, nusipirkau angliškai visas jau išleistas knygas. didelė gerbėja esu - tiek knygų, tiek serialo

Pasitūsinote, madam! ir močiutė kokia šaunuolė, kad pasaugojo mergaites!

O mes savaitgalį gimtadienį mano mamos šventėm. mamą šiemet pradžiuginome kelione į Romą. viską vainikavome buteliu šampano. ir tada dar kiek perdaug vyno išgėrėm. o dabar vėl moksluose užsikasusi

eiiii draaauge 4u.gif dafai paskolink man knygeles nuo trecios knygos antros dalies aaaa? plyyyyz bo as ir baisi fane nuo pavasario, kai netycia uzsokau ant GoT paskutinio sezono premjerines serijos. pas mama visa nakti sedejau kol visus sezonus perziurejau.... dabar spirgu, nes nauja serija yra, o as iki penktadienio paveizet negalesiu doh.gif
Atsakyti