Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugių.

Sveikos 4u.gif
QUOTE(puuupi @ 2014 06 07, 17:22)
Mes jau po baliaus. Vaikai prisiduko, mamka irgi gavo proga pralekt vaikisku kartingu biggrin.gif vos itilpau...Ramu dabar iki kitu metu. Dovanu gavo kruva LEGO ir smagiausia,kad ne vienas rinkinukas nesidubliuoja  cool.gif Vienais metais gavom 3 vienodus  doh.gif  biggrin.gif Pries tai primokiau vaika, kad jei gaus dovanu kazka ka jau turi, lai nieko nesako, bet neprireike.

Su praejusiu gimtadieniu Pupiuka 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 06 09, 17:37)
Ak! Čeburekų nesu valgiusi kokius... 5 metus? Skanūs buvo?
.........
O mes savaitgalį gimtadienį mano mamos šventėm. mamą šiemet pradžiuginome kelione į Romą. viską vainikavome buteliu šampano. ir tada dar kiek perdaug vyno išgėrėm. o dabar vėl moksluose užsikasusi

As ir ilgai nebuvau valgius,uzsimaniau kazkada,kai Julioske paminejo,kad "ceburekus" kepe biggrin.gif ,tai uzsimaniau biggrin.gif Dabar karts nuo karto pasigaminam ir vaikui labai patinka,nors siaip sunkiai pas ji su valgymais ax.gif
.......
Kokia liuks dovana mamai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2014 06 09, 20:33)
Kaip man to pavydo jausmo atsikratyt, pasakykit. [/color]

O as,tiesa sakant,nematau ko cia pavydet schmoll.gif Manai,tau mama nepadetu,jei paprasytum,bet tu pati sukiesi,tokia sauni motera esi good.gif
O kur anie dums,i UK?
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2014 06 10, 22:14)
Pirmiausia tai  mirksiukas.gif
Važiuoju, nes pigiai pailsėsiu, 400 kainuos su viskuo man. Negaliu būti saulėje, tai pasiimsiu knygų ir gulėsiu kopose, gal dar sportuosiu. Iš viso pasaulio sportininkų bus, gal koks santechnikas irgi karatė spottuoja lotuliukas.gif

tai, jei i pajuri, duok zinia, prileksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2014 06 09, 22:54)
zinok nebemoku, tie vaikai visu malonumu stabdis lotuliukas.gif
.......
bet tu is kitos puses pagalvok - ar tu galetum savo vaika palikti, kad ir motinai, ir ramia dusia islekti i kita sali uzdarbiauti? no way

Man ir kazkaip neiseina is dusios pabaliavot biggrin.gif
.......
drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 06 10, 04:06)
Pvz mano tėtis su manim ir panku visai nebendrauja. Tačiau nuolat bendrauja su mano sese ir broliu (jo sūnelį nuolat paima pažiūrėti, kai dirba su žmona). Nu tiesiog taip yra. Nieko aš čia nepakeisiu, o ir nebenoriu. Jis nebuvo geras tėvas, visada aš buvau nuošaly. Nenoriu, kad tokius jausmus turėtų patirti mano sūnus.

blink.gif O yra kokia nors to nebendravimo priezastis?
Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 06 10, 11:30)
Va, galiu papasakoti, kad prieš porą savaičių buvom pas eladiją susitikusios, paskui dalužė prisijungė smile.gif į miestą palėkėm, bet turėjau greitai merginas palikti, nes kitą dieną anksti keltis turėjau... Bet kuriuo atveju - buvo smagu smile.gif eladijos namai gražūs smile.gif primena ją pačią - mažučiai ir jaukūs...

thumbup.gif Kaip sekasi merginoms?
Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 06 10, 19:08)
smile.gif vis tiek atvažiuosi pas mane smile.gif turim verslo reikalus aptarti smile.gif ir mano remontą aplaistyti...

Kas per verslai?
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2014 06 10, 20:27)
eina toks pasportaves bicas su siaubingai aptemta aikute tai nevaliom garsiai pasakiau ''uuuu, sexyyy' po to paciai buvo geda, nes rodos tas bicas mano lupu judesius puikiai suprato, nes perbego i kita gatves puse lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Oi,negaliu," u made my day" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 11 birželio 2014 - 09:42
QUOTE(Medėja25 @ 2014 06 10, 22:14)
Pirmiausia tai  mirksiukas.gif
Važiuoju, nes pigiai pailsėsiu, 400 kainuos su viskuo man. Negaliu būti saulėje, tai pasiimsiu knygų ir gulėsiu kopose, gal dar sportuosiu. Iš viso pasaulio sportininkų bus, gal koks santechnikas irgi karatė spottuoja lotuliukas.gif

O sūnus neprieštarauja? smile.gif aš bandau įsivaizduoti save važiuojančią į stovyklą su mama biggrin.gif kas ir kaip ją myliu, kai kiti vaikai važiuoja vieni - aš irgi norėčiau važiuoti viena...

QUOTE(julioske @ 2014 06 10, 23:27)
tu man pastu atsiusk, o as menesio gale tau atgal permesiu, i knygas ideciau pinigeliu pasto islaidom padengti smile.gif

smile.gif pabandysime smile.gif šiaip sesė dabar skaito knygas, tai pažiūrėsim ties kuria ji yra...

QUOTE(linausius @ 2014 06 11, 10:45)
Man ir kazkaip neiseina is dusios pabaliavot biggrin.gif
.......
drinks_cheers.gif

Papildyta:

blink.gif O yra kokia nors to nebendravimo priezastis?
Papildyta:

thumbup.gif Kaip sekasi merginoms?
Papildyta:

Kas per verslai?
Papildyta:

lotuliukas.gif Oi,negaliu," u made my day" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

1. Verslas - prieš užbaigiant remontą man reikės medėjos talentų smile.gif
2. Dėl tėčio - tikrai esu pasakojusi, bet tai tęsiasi jau seniai, toks jo elgesys. Pati nebežinau ką blogo jam padariau, tiesiog jis toks....
3. Merginoms panašu, kad sekasi gerai - eladija graži, kaip bijūnas smile.gif dalužė smagi kaip smile.gif nežinau kas būna panašaus smagumo kaip dalužė smile.gif visos sveikos gyvos. Dalužė kaip visada kavalierių apsuptyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2014 06 10, 23:27)
''uuuu, sexyyy'

Na vakarui nuotaika palekta. Ačiū biggrin.gif
QUOTE(Klasta @ 2014 06 11, 10:34)
duok zinia, prileksim

Būtinai ir Pūkitukams taip pat, tik 20 birželio bus atsakymai dėl kojos, aš tik anskti įsisvaigau
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 06 11, 12:56)
O sūnus neprieštarauja?

Įsivaizduok, ne, net pasiūlė vienam kambary gyventi, kad su nepažįstamais man nereikėtų, bet sakau, jei koks santechnikas neblogas, tai pravalas būtų lotuliukas.gif Ir su vaikio chebra, kuri važiuos sutariu gerai, o ten stovykla su antru šeimos nariu, tai bus daugiau tėvelių, gal ir mamų. Vienas pažįstamas tėtis tai tikrai važiuos, bet jis laikysis diržą, bet neliūdėsiu, kad veikti neturiu ką. Pasiilgau nieko neveikimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2014 06 11, 19:49)
Na vakarui nuotaika palekta. Ačiū  biggrin.gif

Būtinai ir Pūkitukams taip pat, tik 20 birželio bus atsakymai dėl kojos, aš tik anskti įsisvaigau

Įsivaizduok, ne, net pasiūlė vienam kambary gyventi, kad su nepažįstamais man nereikėtų, bet sakau, jei koks santechnikas neblogas, tai pravalas būtų  lotuliukas.gif  Ir su vaikio chebra, kuri važiuos sutariu gerai, o ten stovykla su antru šeimos nariu, tai bus daugiau tėvelių, gal ir mamų. Vienas pažįstamas tėtis tai tikrai važiuos, bet jis laikysis diržą, bet neliūdėsiu, kad veikti neturiu ką. Pasiilgau nieko neveikimo blush2.gif

smile.gif supratau!
Tikiuosi viskas bus ok ir pavyks tau pailsėti pajūry smile.gif

Kaip vakarojam?

Įdomu, kaip Pūkių šeima laikosi? Kaip darbai ir sveikata abiejų ...?
Atsakyti
sveikos. pas mane naujienos. mano terminuota darbo sutartis nuo liepos virsta neterinuota biggrin.gif nieko cia nerasiau, nes pries menesi buvo visai kitokie reikalai... matyt del artejancios premjeros dirikas buvo ne savo kaily ir sake 'jokiais budais' jau buvau nusiteikusi ilgesingam padusavimui kai sutartis pasibaigs biggrin.gif

dar geriau - nuo liepos visiems kulturininkams kyla alga visais 244lt. nemaniau kad taip pasakysiu, nu bent uz tai Darbo partijai aciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2014 06 13, 18:38)
sveikos. pas mane naujienos. mano terminuota darbo sutartis nuo liepos virsta neterinuota biggrin.gif nieko cia nerasiau, nes pries menesi buvo visai kitokie reikalai... matyt del artejancios premjeros dirikas buvo ne savo kaily ir sake 'jokiais budais' jau buvau nusiteikusi ilgesingam padusavimui kai sutartis pasibaigs biggrin.gif

dar geriau - nuo liepos visiems kulturininkams kyla alga visais 244lt. nemaniau kad taip pasakysiu, nu bent uz tai Darbo partijai aciu lotuliukas.gif

Sveikinimai! smile.gif

Sveikos gyvos! Mudu sveiki gyvi smile.gif As mokslais uzsikasusi... Kaip leidziam penktadieni?
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 06 13, 18:04)
Sveikinimai! smile.gif

Sveikos gyvos! Mudu sveiki gyvi smile.gif As mokslais uzsikasusi... Kaip leidziam penktadieni?

Labuka, Julioskiuk sveikinimai dideliausi 4u.gif smile.gif . WW kaip tavo kelenai? As su savo sanariais vargstu, prirase kruva proceduru, vaiksciosiu. O siaip viskas kaip ir tas pats pas mane, vaikams atostogos, man darbai ...su santecniku baigta blink.gif , ieskosiu naujo smile.gif

Linkejimai visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima123: 13 birželio 2014 - 18:47
Labas
QUOTE(julioske @ 2014 06 13, 18:38)
neterinuota

Sveikinimai dideliausi 4u.gif
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 06 13, 19:04)
Kaip leidziam penktadieni?

Šveičiu vonią biggrin.gif
QUOTE(sima123 @ 2014 06 13, 19:23)
su savo sanariais vargstu

Būsiu praleidusi, kažkokia rimta liga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2014 06 13, 19:23)
Labuka, Julioskiuk sveikinimai dideliausi 4u.gif  smile.gif .  WW kaip tavo kelenai? As su savo sanariais vargstu, prirase kruva proceduru, vaiksciosiu. O siaip viskas kaip ir tas pats pas mane, vaikams atostogos, man darbai ...su santecniku baigta blink.gif , ieskosiu naujo smile.gif

Linkejimai visoms smile.gif

Nieko, skauda. Darė man naują magnetinį rezonansą - nieko kraupiai blogo nerado, tik kažkokios problemos su girnele, menisku, uždegimas kažkokių raiščių - gyvensiu, bet skauda kasdien.

QUOTE(Medėja25 @ 2014 06 13, 19:47)
Labas

Sveikinimai dideliausi  4u.gif

Šveičiu vonią  biggrin.gif

Būsiu praleidusi, kažkokia rimta liga?  g.gif

Ir sėdi SM vienu metu?
Atsakyti
WW, užpurški purškalo ant dušo kabinos sienelių, turi palaukti. Dabar dar kartą užpurškiau ir nuvaliau, o grindis vaikis išplaus, nes sugipsuota koja-ne ranka biggrin.gif
Atsakyti