Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugių.

Ką tik į fotkius įkėliau kelias smile.gif
Atsakyti
Ainu ax.gif
Atsakyti
Upjora operatyviai dirba biggrin.gif lotuliukas.gif yra ir daugiau fotkių, bet labai jau kartojasi biggrin.gif ypač saulėlydis ax.gif
Atsakyti
Nu, net pavydas suėmė pažiūrėjus. blush2.gif Pukiai pasibuvot ir kalnų ožiukams smagu buvo.
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 08 14, 18:32)
Upjora operatyviai dirba biggrin.gif  lotuliukas.gif  yra ir daugiau fotkių, bet labai jau kartojasi  biggrin.gif  ypač saulėlydis  ax.gif

Aš budžiu bigsmile.gif
Atsakyti
Ožiukai tai davėsi kaip nuo "lenciūgo" nutrūkę lotuliukas.gif Šiaip smagu buvo, nesumeluosiu pasakius, kad pirmą kartą kojas į jūrą įmerkiau cool.gif kokia gėda blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 08 14, 18:36)
  Šiaip smagu buvo, nesumeluosiu pasakius, kad pirmą kartą kojas į jūrą įmerkiau  cool.gif  kokia gėda  blush2.gif  lotuliukas.gif

Ne dyvai irnesakyk.gif , juk keli šimtai kilometrų nuo jūros gyveni. verysad.gif
Atsakyti
Taip niekas ir neprisijungs? unsure.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis mamytės, bandysiu jungtis prie jūsų wink.gif man 26, o dukrytei šeštadienį 10 mėn sueis;) tikiuosi smagiai paplepėti, o gal ir draugių susirasti smile.gif beje smagios Jums Žolinės! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurumme @ 2014 08 14, 21:16)
Labas vakarėlis mamytės, bandysiu jungtis prie jūsų wink.gif man 26, o dukrytei šeštadienį 10 mėn sueis;) tikiuosi smagiai paplepėti, o gal ir draugių susirasti smile.gif beje smagios Jums Žolinės! smile.gif

Labas

Ramios mes paskutiniu metu čia. Bet tu pasakok, kodėl viena?
Atsakyti
Labuka,mergai,prisistatau ir as biggrin.gif

Kazko neleidzia man fotkije komentuoti,tai pasidziaugsiu naujausiom foto cia:
Skierkute,kokie mazyliai,rankos niezti kaip noreciau paniurkyti wub.gif Mamyte irgi grazuole 4u.gif
Upjora,jus su Staska nerealios thumbup.gif Saunios atostogos ir draugai, jums jas suorganizave thumbup.gif
WWatostogos irgi pavydetinos smile.gif Panko baldeliai super thumbup.gif O pankas koks isstypes,primink kiek jam metu jau?5?Ir koks super berniukas jis.Man,is proto del vaiku madu besikraustanciai,stiliukas jo thumbup.gif O tavo kudumas bigsmile.gif Belenkaip uzpavydejau blush2.gif
Klaipedieciu mytas thumbup.gif O jau vaikam smagumo,matosi,buvo bigsmile.gif Kokie jau dideli visi,grazuoliai wub.gif

Kas klause del mano nuotrauku,tai ju nera,nes,paskutiniu metu paprasciausiai nesifotografuoju (geda didziule per metus apie 10kg prisiauginus blush2.gif ) Bet daba jau susiemiau nemazai,dar nuo pirmadienio (vel tas pirmadienis )sportus savo atnaujinsiu blush2.gif

Siaip gyvenam mes po senovei, sese su savo draugu buvo i svecius atvyke,mus pasiblaskyt truputi isleido thumbup.gif Vaikis mokyklon kita savaite iskeliauja ax.gif Su B santykiai labai geri,sakyciau,kadangi dirbu pamainini darba,retai tesimatom hihihi.gif

Simos panelei paveluoti sveikinimai 4u.gif Kaip laikas lekia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurumme @ 2014 08 14, 20:16)

Sveika prisijungus,papasakok daugiau apie save 4u.gif
Papildyta:

Puki,kaip kriksto dukrytes sveikata? 4u.gif
Atsakyti
Liniausius, niekas nieko nerado schmoll.gif paleido namo, kiek žinau turi laukti eilėj prie kompiuterinės, bet niekaip su niurser'iu nesusisiekia, nes liepa skambinti pirmadieni, kad pasakytu ar galės ateit pirmadienį doh.gif galų gale grįžus iš ligoninės po poros dienų išbėrė visą, lėkė vėl į ligoninę, bet tipo nieko blogo, išrašė tepalo ir išsiuntė namo..o bėrimas kuo toliau, tuo labiau po visą kūną plečiasi... doh.gif

Mes savaitgaliaujam su seneliais wub.gif taškomės po LT apylinkes smile.gif foto nedėsiu, tingiu kelt į 2 vietas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurumme @ 2014 08 14, 23:16)
Labas vakarėlis mamytės, bandysiu jungtis prie jūsų man 26, o dukrytei šeštadienį 10 mėn sueis;) tikiuosi smagiai paplepėti, o gal ir draugių susirasti  beje smagios Jums Žolinės!

Sveika prisijungusi! Prašom plačiau apie save!

QUOTE(linausius @ 2014 08 15, 14:02)

WWatostogos irgi pavydetinos smile.gif Panko baldeliai super thumbup.gif O pankas koks isstypes,primink kiek jam metu jau?5?Ir koks super berniukas jis.Man,is proto del vaiku madu besikraustanciai,stiliukas jo thumbup.gif O tavo kudumas bigsmile.gif Belenkaip uzpavydejau blush2.gif

Kas klause del mano nuotrauku,tai ju nera,nes,paskutiniu metu paprasciausiai nesifotografuoju (geda didziule per metus apie 10kg prisiauginus blush2.gif  ) Bet daba jau susiemiau nemazai,dar nuo pirmadienio (vel tas pirmadienis )sportus savo atnaujinsiu blush2.gif

Siaip gyvenam mes po senovei, sese su savo draugu buvo i svecius atvyke,mus pasiblaskyt truputi isleido thumbup.gif Vaikis mokyklon kita savaite iskeliauja ax.gif Su B santykiai labai geri,sakyciau,kadangi dirbu pamainini darba,retai tesimatom  hihihi.gif

Pankui greitai bus 5 metai - jau kitą savaitę! smile.gif labai aukštas man atrodo, jau perkopė 115cm smile.gif o gal ir daugiau... Mano kūdumas? Įdomu kurioje čia vietoje? Gal nebent rankų riešai kūdi, gal nosis, bet visa kita - po senovei...

O tavo nuotraukų labai pasiilgusios esame, o tų + ar - 10 kg nepastebėsime - šypseną labiau norime pamatyti

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 08 16, 20:25)
Liniausius, niekas nieko nerado  schmoll.gif  paleido namo, kiek žinau turi laukti eilėj prie kompiuterinės, bet niekaip su niurser'iu nesusisiekia, nes liepa skambinti pirmadieni, kad pasakytu ar galės ateit pirmadienį  doh.gif  galų gale grįžus iš ligoninės po poros dienų išbėrė visą, lėkė vėl į ligoninę, bet tipo nieko blogo, išrašė tepalo ir išsiuntė namo..o bėrimas kuo toliau, tuo labiau po visą kūną plečiasi...  doh.gif

Mes savaitgaliaujam su seneliais  wub.gif  taškomės po LT apylinkes smile.gif foto nedėsiu, tingiu kelt į 2 vietas  ax.gif

Tikiuosi, kad mergytės sveikata pasitaisys... Nieko nėra beviltiškiau už negaluojančius mažylius...

O dabar - labas visoms!
Aš vis dar remontuose - grindjuostes su drėle prie sienos prigręžinėjau smile.gif geras vaizdelis buvo...blondinė su drėle prieš betoninę sieną... Bet sesė šaunuolė - atėjo į pagalbą!

Kur medėja dingusi? Kaip laumenė? :3
Atsakyti