Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugių.

Atrodo, kad egzą išlaikiau. mastau.gif Už poros savaičių kvies į pokalbį. Matysim. Sakė, beveik 3 dienas savaitėje reiks būti koledže, nežinau, koks darbas mane išleistų, nėra tokio. biggrin.gif

Linausiau, aha, maikė gerulė su selfiu hihihi.gif Už 4 svarus sterlingų. didis.gif

O darbas manau, po namus vaikščioti senukus prižiūrėt. Kol kas aš nenoriu tokio, labai jau daug atsakomybės neturint patirties, man dabar labai reikia patekt į slaugos namus, kad patirties įgaut. Ir jei išsipildys svajonė po koledžo stot dar pastudijuot ir eit dirbt su neišnešiotukais, wub.gif
Atsakyti

Papildyta:

Prasom prasom,laukiam CV 4u.gif mirksiukas.gif
[/quote]

CV kaip į darbą? wink.gif ar čia savo šabloną turite? smile.gif
Esu vilnietė. Dirbu finansininke. Viena auginu dvi dukrytes. Viena ketvirtokė, kita darželinukė.
Su vyru išsiskyrėm praeitą rudenį. Kažkada rašiau čia savo istoriją. Paklausiau patarimų Jūsų, pati susidėlojau viską ir nusprendžiau, kad jau vsio gana. Sukroviau vyrui lagaminus ir trenkiau už dūrų.
Su mergaitėm matytis nenori. Alimentus mokėti irgi nenori. Vis pyksta kokia aš .... ir .... o vaikai kenčia.
Na bet kaip sakant išgyvensim wink.gif
Po skyrybų porą mėnesių tiesiogine to žodžio prasme ilsėjausi nuo visko, miegavausi laisve. Žiemą darbo daug buv, namai, mergaitės, laiko galvot nebuvo apie nieką.
O dabar vis dažniau ir dažniau pagalvoju, kad noriu, kad šalia būtų žmogus su kuriuo būtų tiesiog gera tylėt. Bet...
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2014 08 19, 20:37)
Sveikos mergaitės,

Jeigu priimsit, jungiuosi ir aš pas Jus wink.gif

Man 31, iš Vilniaus, turiu 2 dukrytes 9 ir 4 metų.
smile.gif  smile.gif  smile.gif

Prašom, prašom - vilniečių turime nemažai, tik kažkokios pritilusios visos...

QUOTE(linausius @ 2014 08 19, 21:06)
Tai tu juk visada smilgele buvai ax.gif
..........
Jei prisiruosiu nusifotografuot, pasirodysiu,bet tikrai,mergos,bjauri pati sau esu,negaliu zet i veidrodi,bet jau taisausi bigsmile.gif Istesejau pazada vel pradet sportuot,na tikiuosi pavyks i senas formas grizt ax.gif  blush2.gif
Papildyta:

Kaip sekesi?
....................
Netinkamas grafikas?
Papildyta:

Ka nusipirkai?Is kur striuke?
As tai su skudurais susilaikau dabar,juk "sukusiu" tuoj biggrin.gif Ryt Linausiuka prekinsiu,dar ko mokyklai truksta.

Beje,Upjoraman ta tavo maikute ziauriai patinka,kur nuotraukoje su graziais vaizdais biggrin.gif
Papildyta:

Prasom prasom,laukiam CV  4u.gif  mirksiukas.gif

Niekada nebuvau smilgele... Mano svoris dabar gal apie 58kg... Būtų 50 kg - va tada būčiau smilgelė...

O striukė iš MANGO... Labai daili...minkštutė, švelnutė oda... Bet turiu lietpaltį, pirkau pavasarį, tai susilaikysiu... Nebent per išpardavimą dar bus jo - tada gal ir pirksiu... Aišku, galėtų kas padovanoti, bet ...niekas nedovanoja...

Nuotraukos palauksime smile.gif
Papildyta:
[quote=Upjora,2014 08 19, 21:12]
Atrodo, kad egzą išlaikiau. mastau.gif Už poros savaičių kvies į pokalbį. Matysim. Sakė, beveik 3 dienas savaitėje reiks būti koledže, nežinau, koks darbas mane išleistų, nėra tokio. biggrin.gif

Linausiau, aha, maikė gerulė su selfiu hihihi.gif Už 4 svarus sterlingų. didis.gif

O darbas manau, po namus vaikščioti senukus prižiūrėt. Kol kas aš nenoriu tokio, labai jau daug atsakomybės neturint patirties, man dabar labai reikia patekt į slaugos namus, kad patirties įgaut. Ir jei išsipildys svajonė po koledžo stot dar pastudijuot ir eit dirbt su neišnešiotukais, wub.gif
[/quote]
Rasi tu tą darbą - gal bent dalį etato smile.gif o koledžas nemokamas, taip smile.gif

[quote=sunflow,2014 08 19, 21:39]
Papildyta:

Prasom prasom,laukiam CV 4u.gif mirksiukas.gif
[/quote]

CV kaip į darbą? wink.gif ar čia savo šabloną turite? smile.gif
Esu vilnietė. Dirbu finansininke. Viena auginu dvi dukrytes. Viena ketvirtokė, kita darželinukė.
Su vyru išsiskyrėm praeitą rudenį. Kažkada rašiau čia savo istoriją. Paklausiau patarimų Jūsų, pati susidėlojau viską ir nusprendžiau, kad jau vsio gana. Sukroviau vyrui lagaminus ir trenkiau už dūrų.
Su mergaitėm matytis nenori. Alimentus mokėti irgi nenori. Vis pyksta kokia aš .... ir .... o vaikai kenčia.
Na bet kaip sakant išgyvensim wink.gif
Po skyrybų porą mėnesių tiesiogine to žodžio prasme ilsėjausi nuo visko, miegavausi laisve. Žiemą darbo daug buv, namai, mergaitės, laiko galvot nebuvo apie nieką.
O dabar vis dažniau ir dažniau pagalvoju, kad noriu, kad šalia būtų žmogus su kuriuo būtų tiesiog gera tylėt. Bet...
[/quote]
Kaip išsamiai! Šaunuolė smile.gif pas visas ateina tas laikas, kai norisi kažkoko daugiau smile.gif tai ir ieškom smile.gif mano vt su Panku irgi nesimato, tik alimentus dažniausiai perveda... Šaunuolė, kad tvarkaisi pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 08 19, 18:12)
O darbas manau, po namus vaikščioti senukus prižiūrėt. Kol kas aš nenoriu tokio, labai jau daug atsakomybės neturint patirties,

Patarciau pabandyt visgi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sunflow @ 2014 08 19, 18:39)

saunuole,kad tvarkaisi 4u.gif Junkis i pokalbius drasiai,tik tiek,kad aprimusios esam dabar ax.gif
Del kokiu priezasciu issiskyre keliai su VT?
Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 08 19, 18:55)
Niekada nebuvau smilgele... Mano svoris dabar gal apie 58kg... Būtų 50 kg - va tada būčiau smilgelė...

Primink koks ugis tavo g.gif
Atsakyti
Linausiau, į pokalbį eisiu ir išsiklausinėsiu.

WW, tikriausiai, kad nemokamai, kol nedirbu.

Sunflow, ateina visoms tas momentas. Man po nenusisekusio santykių atgaivinimo padėjo pažinčių portalai, realiai naudos iš jų mažai, nes gyvenu užkampyje, bet laisvą laiką užpildo ir pakikenu iš vyrų rašliavų.
Papildyta:
Linausius susirūpino WW figūra. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 08 19, 19:19)
Linausius susirūpino WW figūra. hihihi.gif

Tiesiog noriu irodyti,kad smilgele jinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2014 08 19, 20:20)
Tiesiog noriu irodyti,kad smilgele jinai  lotuliukas.gif

Nereikia nieko įrodinėt, lai nueina į mano albumą.
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2014 08 19, 22:14)
Patarciau pabandyt visgi  4u.gif
Papildyta:

saunuole,kad tvarkaisi 4u.gif Junkis i pokalbius drasiai,tik tiek,kad aprimusios esam dabar ax.gif
Papildyta:

Primink koks ugis tavo g.gif

171cm...

Upjora, manau, kad geriausiai išmokstamas tam tikras darbas - per patirį. Manau, kad su senukais pasipraktikuoti būtų pats tas. O paskui ir neišnešiotukais galėtum rūpintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 08 19, 20:52)

Upjora, manau, kad geriausiai išmokstamas tam tikras darbas - per patirį. Manau, kad su senukais pasipraktikuoti būtų pats tas. O paskui ir neišnešiotukais galėtum rūpintis smile.gif

Sutinku. Dėl to ir eisiu į pokalbį.
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2014 08 19, 22:14)

Visko naujai nepasakosiu, tiesiog nukopijuoju mano prieš metus rašytą žinutę:

http://www.supermama...?...&p=62520295

Atsakyti
Sunflow, liūdna. Bet aš esu tikra, kad mergaitės be tėvo alkoholiko auga kur kas laimingesnės.

Atsakyti
Ahoj mano mielosios biggrin.gif

atvariau mokesčių susimokėt, tai galvoju užsuksiu pasilabinti biggrin.gif

Sakot norisi antros pusės, o va manęs ta antra pusė niekaip neranda schmoll.gif matyt nemoka ieškot g.gif o gal per giliai į pogrindį nulindus esu mastau.gif hihihi.gif ai pats kaltas jei nemoka ieškot, gi visi puikiai žino, jog visi lobiai slypi giliai po žeme lotuliukas.gif

Pas mane nieko naujo, va atšalo oras g.gif nebesuprantu kaip čia rengtis g.gif Dar norėčiau kokią suknikę užsimest, bet bijau nušalt g.gif
Atsakyti