QUOTE(sunflow @ 2014 08 19, 20:37)
Sveikos mergaitės,
Jeigu priimsit, jungiuosi ir aš pas Jus
Man 31, iš Vilniaus, turiu 2 dukrytes 9 ir 4 metų.
Prašom, prašom - vilniečių turime nemažai, tik kažkokios pritilusios visos...
QUOTE(linausius @ 2014 08 19, 21:06)
Tai tu juk visada smilgele buvai
..........
Jei prisiruosiu nusifotografuot, pasirodysiu,bet tikrai,mergos,bjauri pati sau esu,negaliu zet i veidrodi,bet jau taisausi

Istesejau pazada vel pradet sportuot,na tikiuosi pavyks i senas formas grizt
Papildyta:
Kaip sekesi?
....................
Netinkamas grafikas?
Papildyta:
Ka nusipirkai?Is kur striuke?
As tai su skudurais susilaikau dabar,juk "sukusiu" tuoj

Ryt Linausiuka prekinsiu,dar ko mokyklai truksta.
Beje,
Upjoraman ta tavo maikute ziauriai patinka,kur nuotraukoje su graziais vaizdais
Papildyta:
Prasom prasom,laukiam CV
Niekada nebuvau smilgele... Mano svoris dabar gal apie 58kg... Būtų 50 kg - va tada būčiau smilgelė...
O striukė iš MANGO... Labai daili...minkštutė, švelnutė oda... Bet turiu lietpaltį, pirkau pavasarį, tai susilaikysiu... Nebent per išpardavimą dar bus jo - tada gal ir pirksiu... Aišku, galėtų kas padovanoti, bet ...niekas nedovanoja...
Nuotraukos palauksime
Papildyta:
[quote=Upjora,2014 08 19, 21:12]
Atrodo, kad egzą išlaikiau.

Už poros savaičių kvies į pokalbį. Matysim. Sakė, beveik 3 dienas savaitėje reiks būti koledže, nežinau, koks darbas mane išleistų, nėra tokio.
Linausiau, aha,
maikė gerulė su
selfiu 
Už 4 svarus sterlingų.
O darbas manau, po namus vaikščioti senukus prižiūrėt. Kol kas aš nenoriu tokio, labai jau daug atsakomybės neturint patirties, man dabar labai reikia patekt į slaugos namus, kad patirties įgaut. Ir jei išsipildys svajonė po koledžo stot dar pastudijuot ir eit dirbt su neišnešiotukais,
[/quote]
Rasi tu tą darbą - gal bent dalį etato

o koledžas nemokamas, taip
[quote=sunflow,2014 08 19, 21:39]
Papildyta:
Prasom prasom,laukiam CV
[/quote]
CV kaip į darbą?

ar čia savo šabloną turite?

Esu vilnietė. Dirbu finansininke. Viena auginu dvi dukrytes. Viena ketvirtokė, kita darželinukė.
Su vyru išsiskyrėm praeitą rudenį. Kažkada rašiau čia savo istoriją. Paklausiau patarimų Jūsų, pati susidėlojau viską ir nusprendžiau, kad jau vsio gana. Sukroviau vyrui lagaminus ir trenkiau už dūrų.
Su mergaitėm matytis nenori. Alimentus mokėti irgi nenori. Vis pyksta kokia aš .... ir .... o vaikai kenčia.
Na bet kaip sakant išgyvensim

Po skyrybų porą mėnesių tiesiogine to žodžio prasme ilsėjausi nuo visko, miegavausi laisve. Žiemą darbo daug buv, namai, mergaitės, laiko galvot nebuvo apie nieką.
O dabar vis dažniau ir dažniau pagalvoju, kad noriu, kad šalia būtų žmogus su kuriuo būtų tiesiog gera tylėt. Bet...
[/quote]
Kaip išsamiai! Šaunuolė

pas visas ateina tas laikas, kai norisi kažkoko daugiau

tai ir ieškom

mano vt su Panku irgi nesimato, tik alimentus dažniausiai perveda... Šaunuolė, kad tvarkaisi pati