Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos, XX tema

sveikos, ar esate kuri nors buvusi tenerifes karnavale? Kokie ten ispudziai? Ar verta del ju vaziuoti I Tenerife?
Atsakyti
QUOTE(karolinauz @ 2014 02 28, 11:39)
sveikos, ar esate kuri nors buvusi tenerifes karnavale? Kokie ten ispudziai? Ar verta del ju vaziuoti I Tenerife?

man tai buvo verta. Esu buvusi pries keleta metu, ispudingas reginys. Beje tie karnavalai kazkur ir vyksta apie kovo menesi… pamenu, kad buvo pavasaris smile.gif Butu idomu nuvaziuoti dar karteli
Atsakyti
QUOTE(Risilota8 @ 2014 02 28, 11:43)
man tai buvo verta. Esu buvusi pries keleta metu, ispudingas reginys. Beje tie karnavalai kazkur ir vyksta apie kovo menesi… pamenu, kad buvo pavasaris smile.gif Butu idomu nuvaziuoti dar karteli

tai va uzmaciau jo reklama ir pagalvojau, kad nieko nesu apie ji girdejusi
Atsakyti

QUOTE(Risilota8 @ 2014 02 28, 11:43)

Ar spėsite į karnavalą g.gif ? Jis vyksta visada per Užgavėnes, tad šį savaitgalį, vėliausiai antradienį turėtų jau baigtis. Kai prieš savaitę buvome Tenerifėje, tai vakarais per TV būdavo ilgiausios laidos apie pasiruošimą karnavalui. Žinoma, vien dėl jo važiuoti neverta, bet pasiplanuoti kelionę, kad tarp viso kito pamatytumėte ir karnavalą, būtų tikrai šaunu thumbup.gif . Bet tai jau tik kitiems metams biggrin.gif .
Atsakyti

Turbūt dar priklauso nuo to, kur gyvenat. Pvz pas mus Liuksemburge Karnavalo laikotarpis irgi labai stiprus, tai vien dėl Karnavalo nevažiuočiau. Kita vertus, man į Tenerifę visada verta biggrin.gif

Bet jei šiemet norit, tai jau reikia staigiai vykt, bo jau kai mes vasarį Lanzarotėj buvom, dainavo jie tas savo karnavalines dainas, o paradai jau irgi tuoj tuoj bus

http://carnavaldeten...-item/programa/

http://www.tripadvis...l.Schedule.html
Atsakyti
Mes tris kartus esam netyčia užtaikę "ant karnavalo" Tenerifėje. Mums patiko pažiūrėti kelis pasirodymus smile.gif Bet specialiai tai tikrai vien dėl jų nevykčiau. Kurortuose tai visai nieko nesijaučia, jokio sujudimo, o ir sostinėj bei didžiuosiuose miestuose yra programos, kada kas kur vyksta, tai jei norima išvengti, galima kitu laiku tuos miestus aplankyti smile.gif Nes tarkim sostinėj net buvo kelias uždarytas tas palei vandenyną, tai pirmąjį kartą į Teresitas paplūdimį teko važiuoti aplinkeliu, nuoroda buvo tik kur išsukti iš to kelio, o po to per miestą, tai važiuokit kaip norit, tikra ispaniška nuoroda biggrin.gif
Šiemet karnavalas vyksta vėliau - iki kovo 9d. smile.gif
http://www.todotener...vales-2010-2025
Atsakyti
Bet vyksta jau kuris laikas, mes tik prieš savaitę grįžom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2014 02 28, 15:19)
Bet vyksta jau kuris laikas, mes tik prieš savaitę grįžom smile.gif

Rašo, kad nuo vasario 23d. Mes prieš 9 dienas grįžom, tai šiemet neteko matyt, tik reklamas smile.gif
Atsakyti
Vykstam į Tenerifę ir MB norėtų (išplaukt) pažvejot, gal kas nors tuo domėjosi ar plaukė?
Atsakyti
QUOTE(spylkutia @ 2014 02 28, 21:10)
Vykstam į Tenerifę ir MB norėtų (išplaukt) pažvejot, gal kas nors tuo domėjosi ar plaukė?

domėjaus ir plaukėm. Nueisite į bet kurį vietinį pramogas siūlantį kioskelį ir nusipirksite, jų ten pilna ir vilioja klientus didelėmis nuotraukomis su įspūdingomis barakudomis ir marlinais. Kaina 50-60 eurų, stebėtojui - 40.
Atsakyti
Sveiki,
Klausimas buvusiems Tenerifej:) ar 700 m iki papludimio skaitos lb didelis atstumas? Issirinkau butuka Costa Adejoj, be va toks atstumas iki vandenyno
Atsakyti
kokiu marsrutu ir per kur perkat bilietus i tenerife? nes as ziuriu, bet kainos tai belekokios dideles g.gif
Atsakyti