QUOTE(Arturas15 @ 2014 02 04, 17:35)
Na, AZUON nėra kažkoks stebuklas. Jis, kaip ir happyfly.lt ar ryanair-skrydziai.lt duomenis renka iš oro linijų bendrovių puslapių. Tik skirtingai nuo mano paminėtų puslapių AZUON'e išplėstos paieškos galimybės: galima užsidėti platesnį datų diapazoną, pasirinkti persėdimo laiką, galima ieškoti tik tiesioginių skrydžių ar su persėdimu ir t.t., taip pat paieška apima didesnį kiekį skrydžių bendrovių. Bet kai pasirinksite skrydį ir paspausite Įsigyti bilietus, būsite nukreipta į tuos pačius wizzair.com, ryanair.com ir pan.

. Taigi, gerai pasvarstykite, ar apsimoka mokėti apie 37 Lt pusmečiui, nebent nusimato kelios kelionės. Tokia mano subjektyvi nuomonė

.
na kas tie 37 litai,kai sutaupai kelis simtus ant skrydzio bilietu,o dar kiek sutaupo laiko

laikas-pinigai,per ta laika,kol man reiktu knistis per kelis oru bendroviu puslapius,lygint ju kainas,as gaunu visa informacija is karto per kelias minutes,o dar kai daznai keliaujam( keturios ilgesnes keliones per metus ir dar kelios savaitgalines) tai super!