Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos, XX tema

QUOTE(medeya @ 2014 02 04, 09:25)
Aciu Irmadena! Gavau atsakyma, kad lelius nepageidaujamas biggrin.gif  doh.gif 

Na, nelabai tikeciau, kad atrase, jog nepageidaujamas. Tiesiog ne visi viesbuciai turi papildomu pristatomu lovyciu ir vietos joms pastatyti smile.gif
Arba jus norit tilpti i dvivieti kambari. Tokiu atveju, reiktu imti didesni kambari.

Ten kur su vaikais negalima, visada buna parasyta prie viesbucio "Only Adult"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 04 vasario 2014 - 11:39
QUOTE(*Irmadena* @ 2014 02 04, 11:19)
o š.... unsure.gif  Tu matai, gal net ne dėl neapmokamos vietos nepoageidaujami leliai, o dėl triukšmo, gal koks labai žinai posh viešbutis su reklamuojama ramybe ir tiesiog maži vaikai nepageidaujami g.gif  Kokį viešbutį buvot pasirinkus? ir į kokį pasikeitėt dabar?

Iš Dream hotel noealia sur į Dream hotel villa tagoro.

QUOTE(Elvita @ 2014 02 04, 11:37)
Na, nelabai tikeciau, kad atrase, jog nepageidaujamas. Tiesiog ne visi viesbuciai turi papildomu pristatomu lovyciu ir vietos joms pastatyti smile.gif
Arba jus norit tilpti i dvivieti kambari. Tokiu atveju, reiktu imti didesni kambari.

Elvita, čia aš jau su jumoru rašau 4u.gif Parašė, kad numeris tik trims asmenims. Užsakytas buvo 2 suaugusiems ir beveik trimečiui vaikui, su didele dvigule lova ir miegamąja sofa. Manau drąsiai su dar vienu leliuku išsitektume ir be papildomų lovų, bet vat parašė, kad tik trys asmenys pageidaujami doh.gif Bet svarbiausia, kad viskas išaiškėjo ne ten vietoj, o dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medeya: 04 vasario 2014 - 13:15
QUOTE(a-bbz @ 2014 02 03, 17:22)
su ryanair : Vilnius-duseldorfas-las palmas antradieniais, tarpas 1val 45min
                  Las palmas-barselona-vilnius trečiadieniais, tarpas 2val 30 min ar panašiai.

o "saugus" toks laikas persedimui, nera kad ryanair'ai veluoja? esu girdejus, kad buna kartais velavimai iki dvieju valandu,o ryanair juk neatsako uz jungtini skrydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2014 02 03, 15:20)
Mes pries pora savaiciu buvom GK,skrydis kainavo 500(aisku su persedimu)Srydzius mes ieskom pigius per AZUON programa-ji mums visada suranda superines skrydziu kainas smile.gif

Pasiskaitinejau apie sia programa, is komentaru supratau, kad ji superine smile.gif Ar tikrai ji tokia? Tikrai kainos pigesnes, nei ieskant pvz. ryanair.com? o iskart 5 asmenis randa srydzius? ir kokiu pavidalu gaunami bilietai? Chek-in per kur daryt? Kazkaip truputi man viskas keistokai skamna g.gif arba as kazko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukas0325 @ 2014 02 04, 14:56)
o "saugus" toks laikas persedimui, nera kad ryanair'ai veluoja? esu girdejus, kad buna kartais velavimai iki dvieju valandu,o ryanair juk neatsako uz jungtini skrydi smile.gif

Mes skridom tokiu maršrutu, mums viskas baigėsi gerai, anksčiau atskridom dar, nors prieš skrydį ir aš jaudinausi ir buvau apgalvojus net ir atsarginį planą. Jau grįžtant lėktuvas iš Barselonos vėlavo valandą išskristi, tačiau į Vilniaus oro uostą atskridom beveik laiku, nedaug pavėlavę. Taigi, lėktuvai vėluodami kartais tikrai pasispaudžia ir greičiau atskrenda (tokia patirtis ne pirmą kartą yra). Jei skrisite šiltuoju metų laiku, kuomet jau ir sniego rizikos nėra, tai aš nebijočiau, nors netikėtumų visada gali būti mirksiukas.gif

Dėl azuon programos, tai kiek man žinoma, ji tikrai neranda pigiau bilietų, nei yra oficialiame skrydžių bendrovės puslapyje, tiesiog patogu ja naudotis, nes ji automatiškai parenka geriausius variantus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 04 vasario 2014 - 16:35
QUOTE(medeya @ 2014 02 03, 15:25)
Labos  4u.gif

aš su klausimu. Užsisakėm viešbutį per booking.com 2 suaugusiems ir 1 vaikui (beveik 3 metukų) viešbutyje Tenerifėje. Prie viešbučio info rašo, kad papildomos lovytės nepristatomos, bet vežamės dar vieną leliuką (kelionės metu nebus dar 1 metukų), tai nežinau kaip jie ten sureaguos į tą "papildomą lelių"? Išsiunčiau papildomą užklausą, bet atsakymo negaunu. Gal reikia skambintis tiesiai į viešbutį ir klausti?

Kiek permečiau temų, tai nemažai jūsų su mažais leliukais keliavę, tad gal kas pasidalins šiuo klausimu?  4u.gif

Palaukit dar atsakys smile.gif man po dvieju dienu atsake, aisku geriausiai jeigu patys sudedama lovele pasiimtumet.
Atsakyti
QUOTE(sirdukas0325 @ 2014 02 04, 15:20)
Pasiskaitinejau apie sia programa, is komentaru supratau, kad ji superine smile.gif Ar tikrai ji tokia? Tikrai kainos pigesnes, nei ieskant pvz. ryanair.com? o iskart 5 asmenis randa srydzius? ir kokiu pavidalu gaunami bilietai? Chek-in per kur daryt? Kazkaip truputi man viskas keistokai skamna  g.gif  arba as kazko nesuprantu  blush2.gif

Na, AZUON nėra kažkoks stebuklas. Jis, kaip ir happyfly.lt ar ryanair-skrydziai.lt duomenis renka iš oro linijų bendrovių puslapių. Tik skirtingai nuo mano paminėtų puslapių AZUON'e išplėstos paieškos galimybės: galima užsidėti platesnį datų diapazoną, pasirinkti persėdimo laiką, galima ieškoti tik tiesioginių skrydžių ar su persėdimu ir t.t., taip pat paieška apima didesnį kiekį skrydžių bendrovių. Bet kai pasirinksite skrydį ir paspausite Įsigyti bilietus, būsite nukreipta į tuos pačius wizzair.com, ryanair.com ir pan. biggrin.gif . Taigi, gerai pasvarstykite, ar apsimoka mokėti apie 37 Lt pusmečiui, nebent nusimato kelios kelionės. Tokia mano subjektyvi nuomonė blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2014 02 04, 13:13)
Iš Dream hotel noealia sur į  Dream hotel villa tagoro.
Elvita, čia aš jau su jumoru rašau  4u.gif Parašė, kad numeris tik trims asmenims. Užsakytas buvo 2 suaugusiems ir beveik trimečiui vaikui, su didele dvigule lova ir miegamąja sofa. Manau drąsiai su dar vienu leliuku išsitektume ir be papildomų lovų, bet vat parašė, kad tik trys asmenys pageidaujami  doh.gif Bet svarbiausia, kad viskas išaiškėjo ne ten vietoj, o dabar.

Manau be problemu priims, ne kur dėsis :)viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Mes užsisakėm jau viešbutį Gran canarioj rugsėjo pradžiai smile.gif rezgam planą vykt pažiūrėt Lietuvos rinktinės varžybų pasaulio čempionate grupės varžybas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2014 02 04, 18:52)
Mes užsisakėm jau viešbutį Gran canarioj rugsėjo pradžiai smile.gif rezgam planą vykt pažiūrėt Lietuvos rinktinės varžybų pasaulio čempionate grupės varžybas  bigsmile.gif

Aha, mačiau , kad Las Palme vyks bigsmile.gif
Atsakyti
las palme ir viešbutį užsisakėm cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2014 02 04, 18:03)
las palme ir viešbutį užsisakėm  cool.gif

O lektuvu bilietus g.gif paprastai pirmiausia perkami bilietai, o tik paskui rezervuojamas viesbutis g.gif
Atsakyti