Andorinha, man labia modelesque and Italian glamour patinka
Lilget tai kokiu papirkai?
O kaip jos lakuojas?
QUOTE(lindrukas @ 2014 02 05, 15:52)
Lilget tai kokiu paprika?
O kaip jos lakuojas?
Geros abi
QUOTE(lindrukas @ 2014 02 05, 16:52)
Lilget tai kokiu papirkai?
O kaip jos lakuojas?
pasiemiau zydra, zalsva ir ta violetava
Nu nemoku paciai sau daryt foto
Dzin. Norejau parodyt tiesiog retai naudojama IBD Wiping Wilow spalvyte su green monsteriu
Beje. Visad naudoju tikrus Swarovskius, jie stikliniai ir tokie smailus, bet buvau salia Vitrinos ir paemiau uz 5 lt zalius "'akmenukus"', jie ploksti
Ir ka, po 2 sluoksniu topo ir 2 dienu, nuo ju pavirsiaus nusitryne topas ir dabar jau po savaites, jie kaip taureje is topo , borteliai net aplink gaunasi
Su swarovskiais taip nebuna, nes smailiukas tik apsitrina, bet skyles nebuna

As irgi laukiau naujos HG kolekcijos, bet prisibijau tu pasteliniu spalvyciu blukimo
Palauksiu, kol Lilget isbandys
Beje. Visad naudoju tikrus Swarovskius, jie stikliniai ir tokie smailus, bet buvau salia Vitrinos ir paemiau uz 5 lt zalius "'akmenukus"', jie ploksti
Ir ka, po 2 sluoksniu topo ir 2 dienu, nuo ju pavirsiaus nusitryne topas ir dabar jau po savaites, jie kaip taureje is topo , borteliai net aplink gaunasi
Su swarovskiais taip nebuna, nes smailiukas tik apsitrina, bet skyles nebuna

As irgi laukiau naujos HG kolekcijos, bet prisibijau tu pasteliniu spalvyciu blukimo
Palauksiu, kol Lilget isbandys
QUOTE(Alincia @ 2014 02 05, 20:29)
Nu nemoku paciai sau daryt foto
Dzin. Norejau parodyt tiesiog retai naudojama IBD Wiping Wilow spalvyte su green monsteriu
Neblogai atrodo
Pas mane klientem kazkokiom manijom uzeina spalvu pasirinkimai
buvo hg queen, tada elegant wish, purple paradize, dabar jau nebegalesiu tuoj ziuret i deep sea 
Papildyta:
alincia dailu
Aistyte, darbas atliktas tikrai gerai, bet kazkas negerai jame, man kazkaip spalvu derinys nepatinka gal
tie galai maz violetavi nelabai ar tai forma ar tai per daug visko, fig, esuprantu, bet svarbu klientes norus patenkinai ir liko laiminga
Papildyta:
alincia dailu
Aistyte, darbas atliktas tikrai gerai, bet kazkas negerai jame, man kazkaip spalvu derinys nepatinka gal
Aistyte, tvarkingas darbelis, grazi smailo linija
noreciau ir as taip moket, su teptuku piesiai linija ar dotsu?
bet kaip ir tu, man tokie dizainai nelabai, spalvos nedera kotais man
Ciupau ir as HG naujos kolekcijos spalva Kiss me i`m prince, taip berods vadinas
pabijojau daugiau imti, kazin ar ta pati nekeis spalvos
Ciupau ir as HG naujos kolekcijos spalva Kiss me i`m prince, taip berods vadinas
krc jei bus negeros spalvos be komentaru tyliai parsiduodam , o tada komentuojam, kas viena, o kas tris, nors labai norejau visu
QUOTE(lilget @ 2014 02 05, 23:00)
krc jei bus negeros spalvos be komentaru tyliai parsiduodam , o tada komentuojam, kas viena, o kas tris, nors labai norejau visu

Jo, tycharia parduosim, paskui galesim bedavotis
Piešta su dotsu ir pirmą kartą, tai yra kur tobulėti
O spalvos tai jo, per daug jų, bet kaip norėjo, taip dariau
Ačiū už komentarus
Ačiū už komentarus