Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(freza80 @ 2014 02 05, 11:36)
Aš turiu abi - sweet morning ŽIAURIAI garbanojasi, gleizojasi ir visaip kitaip bjauri lakuoti. Grožis, mano nuomone, neatperka lakavimo kančių  doh.gif

IBD papaya - smagi graži, vos žėrinti, bet nervuoja naujo leidimo šepetėlis - kietas, sunku palei odeles gražiai lakuoti. Kaip aš pasiilgstu senųjų buteliukų  ax.gif

Jei kada sugalvosit pasikankinti, galiu perleisti HG Sweet... už labai simbolinę kainą, nes vis tiek voliojasi nenaudojama wink.gif

o tai tos minimos ibd ir hg yra visai vienodos g.gif
Atsakyti
Žadetas fotoreportažas iš ENTITY. Su blicu, nes geriau matosi kai kuriuose spalvose žerutis
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adusia @ 2014 02 05, 11:01)
Žadetas fotoreportažas iš ENTITY. Su blicu, nes geriau matosi kai kuriuose spalvose žerutis

dekui 4u.gif
nemazai sukaupusi smile.gif
Mnao tipsai taip pat nulakuoti, laukia, kol prisiruosiu nufotografuoti...
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 02 05, 13:05)
dekui  4u.gif
nemazai sukaupusi  smile.gif
Mnao tipsai taip pat nulakuoti, laukia, kol prisiruosiu nufotografuoti...

Čia dar puse, IBD ir HG jau ne dejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adusia @ 2014 02 05, 12:12)
Čia dar puse, IBD ir HG jau ne dejau biggrin.gif

o gaila, mane labiau domintu to ko neidejot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2014 02 05, 08:36)
Aš turiu abi - sweet morning ŽIAURIAI garbanojasi, gleizojasi ir visaip kitaip bjauri lakuoti. Grožis, mano nuomone, neatperka lakavimo kančių  doh.gif

IBD papaya - smagi graži, vos žėrinti, bet nervuoja naujo leidimo šepetėlis - kietas, sunku palei odeles gražiai lakuoti. Kaip aš pasiilgstu senųjų buteliukų  ax.gif

Jei kada sugalvosit pasikankinti, galiu perleisti HG Sweet... už labai simbolinę kainą, nes vis tiek voliojasi nenaudojama wink.gif

freza jus LT? Jei taip negaliu pasiimt blush2.gif

O as dievinu tuos kietus ibd sepetelius, nu tobulai man gaunas su jais, daug labiau patinka nei senieji wub.gif

O del sweet morning dew lakavimosi bijau biski, bet as tai galvoju, gal vdrug man geras pasitaikytu butelis... Nes visos del mint of spring skundzias, o man jinai be jokiu problem. Na aisku storiau nepatept ir viskas OK smile.gif
Atsakyti
Na aš tai prisiskaičiau, kad neva tai HARMONY ištaisė kažkokią klaidą ir visi tos kolekcijos lakai dabar geriau lakuojasi, tai ir užsisakiau. Et, nesiseks reiks keist į papaya biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 02 05, 13:18)
o gaila, mane labiau domintu to ko neidejot  lotuliukas.gif

Tai kad viska jau matyta, nieko naujo. 4u.gif
Atsakyti
Na stai ir maniskes:
be blykstes
user posted image

su blykste
user posted image

dar eiles laukia siandien atvykusi Striplac Hurly Burly ir keli Jolifin neutralaus atspalvio lakai.
P.S. maloniai nustebino New York Trend, ant tipso ji grazesne nei is buteliuko. Tik kad pusiau permatoma, reikia rasti jai "paklode" lotuliukas.gif
Ir modelesque realiai yra siltesnio atspalvio, nei nuotraukoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 05 vasario 2014 - 14:43
Sveikuteles, ar įmanoma kur nors Kaune senses laku nusipirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiene @ 2014 02 05, 16:47)
Sveikuteles, ar įmanoma kur nors Kaune senses laku nusipirkt? g.gif

Tik internetu
Atsakyti
mergai nusiunciau HG trim spalvom naujom pavasario uzskayma, laksiu kol uzsakys ir tada melsiuos kad viskas su jom butu gerai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti