Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(*finy* @ 2014 02 15, 14:23)
Pilnai tikiu,kad atsibosta tas pats per ta pati atsakyneti.Bet taip jau yra ir tikrai niekas nepasikeis.Visada yra pazengusieji,ir visada bus naujokai.Nezinau ar kas atkreips i tai demesi,bet turiu pasiulyma:tureti dvi temas,naujokams ir pazengusiems.Jeigus kas pasakys,kad tai nesamone,tikrai netiesa.Yra pilna forume tokiu variantu.Pazengusiuju temoje gales sau bendrauti "profes",o pradedantieji pas save.Manau visada atsiras geranorisku mergaiciu norinciu padeti naujokams vienu ar kitu klausimu.

O kas uzdraus naujokems i profiu tema eit ir ten klausimus uzdavinet? biggrin.gif
O kaip as dabar skaitausi, jei uz pinigus niekam nagu nelakuoju, bet nagai mano hobis?
Zinot, visur visokiu yra ir bus... O durnus klausimus as praleidziu pro akis asmeniskai ir man sirdies neskauda, kai kazkas kazko paklausia, kas netingi tas atsakys...
Na aisku visur visokiu akiplesu yra... Atsakymo negavusios dar ir akis draskys...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 02 15, 20:31)
O kas uzdraus naujokems i profiu tema eit ir ten klausimus uzdavinet? biggrin.gif
O kaip as dabar skaitausi, jei uz pinigus niekam nagu nelakuoju, bet nagai mano hobis?
Zinot, visur visokiu yra ir bus... O durnus klausimus as praleidziu pro akis asmeniskai ir man sirdies neskauda, kai kazkas kazko paklausia, kas netingi tas atsakys...
Na aisku visur visokiu akiplesu yra... Atsakymo negavusios dar ir akis draskys...

Tai jau kaip save laikote,ten ir lankotes biggrin.gif O jeigu rimtai,tai toje naujokiu temos antrasteje turetu buti koks nors konkretus ivardijimas.Gelinio lakavimo pradziamokslis ar panasiai.Uzdrausti tai niekas neuzdraus ieiti,bet gal tuomet nebutu nesusipratimu kokiu.As tarkim esu naujoke.Skaitau jau kelinta kazkelinta jusu tema,bet rodytis savo darbu tikrai nesiruosiu.Kartais net ir paklausti nedrystu ax.gif
Atsakyti
[quote=ingeborgita2,2014 02 15,
Nereikėjo kai kam kai ko leptelti doh.gif ir Jolkuce būtų buvusi čia mirksiukas.gif bigsmile.gif

[/quote]
Nu nefaina aisku unsure.gif
Tikiuosi, kad ne as leptelejau, stengiausi prisimint, butu ypac nemalonu verysad.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2014 02 15, 21:06)
Nu nefaina aisku  unsure.gif
Tikiuosi, kad ne as leptelejau,  stengiausi prisimint, butu ypac nemalonu  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif

................turbut as leptelejau, pakritikavau prancuza................ g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunta @ 2014 02 15, 17:24)
As budama naujoke, perskaiciau milijonus SM senu temu, nemoku pasakyti kiek metu as jas skaiciau konspektavausi. Ziurejau ir tai dar iskyla tingumas tada paklausi. Bet siaip naujokems tikrai dirzo reiktu. Nes net pirmo psl nesugeba perskaityti. Man ir jau pabodo TA PATI PER TA PATI aiskinti, kai apie tai buvo sneketi pries pora psl.
TAd nedriskit sakyti, kad mes nedraugiskos, kai pacios esat tinginio pantys.

drinks_cheers.gif as tai nematau tokiu tinginuku, man dzin.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 15 vasario 2014 - 21:10
QUOTE(andorinha @ 2014 02 15, 21:18)
................turbut as leptelejau, pakritikavau prancuza................  g.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif as tai nematau tokiu tinginuku, man dzin.

Mane tai del Jolkuces supykde, dabar ir as nebematysiu tu tinginuku. sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 02 15, 21:18)
................turbut as leptelejau, pakritikavau prancuza................  g.gif

nee, ji del kritikos nesupyktu.. g.gif
Atsakyti
as manau,ir kogero ne tik as,...kad senbuves ar kitaip vadinamos profes perdaug sioj temoj susireiksminusios, ju negali nei paklausti , nei ju pakritikuoti, nei pasakyti.....liudna bet tai tiesa
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 02 15, 11:30)
Ir as supykciau ir visada pykstu ir burnoju, kai reikia laukt 4u.gif  10 min dar dar atleistina, bet jei daugiau tai pasiuntu biggrin.gif  Nereikia tiek prisirasyt jei neaprepi.. As pavyzdziui jei planuoju diena, tai man ir 10 min daug reiskia, kodel as turiu kirpykloj sedet ir laukt, jei kitus reikalus tuo metu galiu atlikt?
Nepiktai as cia jei ka biggrin.gif

Mano atveju buvo taip kad ankstesne kliente pavelavo, o kitai teko laukti del to, zinoma kalta likau as. Tai dabar apsidraudziu, geriau atsigersiu kavos per tas laisvas 20 minuciu.
Atsakyti
QUOTE(lauron @ 2014 02 15, 21:41)
as manau,ir kogero ne tik as,...kad senbuves ar kitaip vadinamos profes perdaug sioj temoj susireiksminusios, ju negali nei paklausti , nei ju pakritikuoti, nei pasakyti.....liudna bet tai tiesa

nesutinku, tiesiog kai lankaisi sioje temoje ne pirmus metus, ir nuolat matai uzduodamus klausimus, o atsakymas jiems daznai buna pora puslapiu atgal, tai, patikekit, nervina. Maciau tai, ir ne viena karta.
Atsakyti
Sveikos, merginos,
skaitau labai seniai jūsų temas, tyliai, be įsiterpimo,bijau ir klausti bet ko, nors daug ko nesuprantu,pvz,.kaip surasti spalvas pagal jų pavadinimus, su numeriukais suprantu, pvz. iš PN,bet tikrai neišdrįstu klausi nes būsiu pasiųsta į google ardar toliau, taigi lakuojuos tik sau, esu naujokė, ne profė, bet .........

Kai užvirė diskusija apie pradingusią vieną gerbiamą jūsų narę, tai kažkaip kilo noras pasakyti, kad labai jau nedraugiška tema unsure.gif , nors pavadinime "bendra tema" . Gal nesusireikšminkit, nebūkit piktos ir arogantiškos biggrin.gif mano supratimu, jei jau bendra tema, tai ir bendraukim draugiškai biggrin.gif

Man patiko lindrukas postas, kad "....kas netingės atsakys...", kam sunku, ar nesinori ant lėkštutės už dyką pateikti praleiskit , neskaitykit, manau tai daug neatima brangaus laiko...

Daug temų seku, bet tokių nedraugiškų mergaičių nei vienoj temoj tiek daug nesutikau blush2.gif

Gyvenikme draugiškai ir kam nesunku gi padėkite pradžiamokslėms, juk tai tiek nedaug kainuoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauron @ 2014 02 15, 22:41)

drinks_cheers.gif aš su jumis sutinku 4u.gif ir ką tik tai išsakiau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo betula001: 15 vasario 2014 - 21:55
QUOTE(betula001 @ 2014 02 15, 22:47)

daugtemų seku, bet tokių nedraugiškųmergaičių nei vienoj tiek daug nesutikau  blush2.gif

As jau minejau,kad vienoj temoj uzklausus 2 kartus skirtingu laiku skirtingus klausimus i nei viena is ju negavau atsakymo,bet nesiputojau ,kad man niekas neatsako.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 02 15, 22:51)
As jau minejau,kad vienoj temoj uzklausus 2 kartus skirtingu laiku skirtingus klausimus i nei viena is ju negavau atsakymo,bet nesiputojau ,kad man niekas neatsako.

Putojatės čia tik jūs kaip matosi biggrin.gif
Ne piktai, jei ką mirksiukas.gif

Tik bendravimo kultūra, kaip minėjau, šioj temoj labai jau žema unsure.gif
Atsakyti