Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

jolkuce, mikliai varai atgal! nugi reikia mums taves! del durnu klausimu, as sutinku100%, as tiesiog praleidziu, juolab, kad tituliniame psl. pakankamai info, o ir senesnias temas pravertus tikrai atsakyma rastu. nereikia pyktis, nereikia klijuoti etikeciu tiesiog kaip vienas garsus katinas padake: Gyvenkime draugiskai.!
Atsakyti
[quote=betula001,2014

Daug temų seku, bet tokių nedraugiškų mergaičių nei vienoj temoj tiek daug nesutikau

[/quote]

O jus i deriniu tema nueikit biggrin.gif
Ten modistes atvirai koliojas biggrin.gif
Ziuriu, kur shumas, tai nariu apacioj 20 kabo...
Eisiu moderatorei skustis uz offtopus biggrin.gif
Ai mergos geriau fotkiu imeskit paveizet, uzteks tos betiksles diskusijos...
Atsakyti
[quote=lindrukas,2014 02 15, 23:35]
[quote=betula001,2014

Daug temų seku, bet tokių nedraugiškų mergaičių nei vienoj temoj tiek daug nesutikau

[/quote]

O jus i deriniu tema nueikit biggrin.gif
Ten modistes atvirai koliojas biggrin.gif
Ziuriu, kur shumas, tai nariu apacioj 20 kabo...
Eisiu moderatorei skustis uz offtopus biggrin.gif
Ai mergos geriau fotkiu imeskit paveizet, uzteks tos betiksles diskusijos...
[/quote]
pritariu! imeskit fotkiu
Atsakyti
QUOTE(betula001 @ 2014 02 15, 21:47)
Sveikos, merginos,
skaitau labai seniai jūsų temas, tyliai, be įsiterpimo,bijau ir klausti bet ko, nors daug ko nesuprantu,pvz,.kaip surasti spalvas pagal jų pavadinimus, su numeriukais suprantu, pvz. iš PN,bet tikrai neišdrįstu klausi nes būsiu pasiųsta į google ardar toliau, taigi  lakuojuos tik sau, esu naujokė, ne profė, bet .........

Kai užvirė diskusija apie pradingusią vieną gerbiamą jūsų narę, tai kažkaip kilo noras pasakyti, kad labai jau nedraugiška tema unsure.gif , nors pavadinime "bendra tema" . Gal nesusireikšminkit, nebūkit piktos ir arogantiškos  biggrin.gif mano supratimu, jei jau bendra tema, tai ir bendraukim draugiškai  biggrin.gif

Man patiko lindrukas postas, kad "....kas netingės atsakys...", kam sunku, ar nesinori ant lėkštutės už dyką pateikti praleiskit , neskaitykit, manau tai daug neatima brangaus laiko...

Daug temų seku, bet tokių nedraugiškų mergaičių nei vienoj temoj tiek daug nesutikau  blush2.gif

Gyvenikme draugiškai ir kam nesunku gi padėkite pradžiamokslėms, juk tai tiek nedaug kainuoja  4u.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif aš su jumis sutinku  4u.gif ir ką tik tai išsakiau ...

Nesunku atsakyti, bet kai tokiu klausimu vienodu per savaite buna simtai, tai laiko daug kainuoja.
+ tikrai nesunku googlei ta pati klausima parasyti ir ismeta senas SM temas, kur gali rasti visus savo atsakymus smile.gif
O spalvas taip ir randi su pavadinimais/per pavadinimus. Konkreciai kokios firmos?
Atsakyti
zmones kelis metus kursuose lankosi, tobulinasi, taip kad jau nepyk, bet pasedek kelias savaites, perskaityk daug temu ir tikrai rasi tave dominancius atsakymus:) as jau sia tema seku pusantru metu, gal pora kartu kazko klausiau, bet mane ir pacia erzina tie patys klausimai....suprasciau, kad butu kazkoks neiprastas atvejis..o dabar... o po to reikia ir kitu zmoniu laika pataupyti...

o kas supykde Jolkuce, turiu du variantus...vienas is l raides kitas is a....bet gal klystu:)

quote=betula001,2014 02 15, 23:57]
Putojatės čia tik jūs kaip matosi biggrin.gif
Ne piktai, jei ką mirksiukas.gif

Tik bendravimo kultūra, kaip minėjau, šioj temoj labai jau žema unsure.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 16 vasario 2014 - 00:27
QUOTE(neja @ 2014 02 15, 22:25)

o kas supykde Jolkuce, turiu du variantus...vienas is l raides kitas is a....bet gal klystu:)

Rasykit ne inicialais o pilnais nickais, nes dar daugiau peno spekuliacijoms duodat... biggrin.gif
Istikruju tai i galva tik lindrukas ir andorinha teateina smile.gif
Ir vat galvojau, kad as tokia taktiska ne tik realiam gyvenime,bet ir internetinej erdvej smile.gif
Na bet blevyzgoju ir as kartais apie ant lekstutes visko norejima blush2.gif
Bet ne vienos nenorejau nei izeist nei pasisaipyt...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 02 16, 00:51)

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
eik i sena tema, ten atsakyma rasi.
Atsakyti
QUOTE(betula001 @ 2014 02 15, 22:57)
Putojatės čia tik jūs kaip matosi  biggrin.gif
Ne piktai, jei ką  mirksiukas.gif

Tik bendravimo kultūra, kaip minėjau, šioj temoj labai jau žema  unsure.gif

aciuks.gif
Atsakyti
jo, kai kas pasikarsciavo. Vel gi, kai zmogus tyngi ieskoti paprastu dalyku siame technologiju pasaulelyje, tai juokinga.
Jolkuce neprivalo niekam nieko aiskinti. O dabar ir turekites tema be jos. Kita kart x2 pamastykite pries rasant.
Kaip i kaili kai kurioms reikia duot, tai negaliu. Neaukletos is vis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 16 vasario 2014 - 01:54
merginos, pastebejau, kad su kai kuriais nagu lakais, tarkim PN, kurie yra labai man tirsti, arba, kad ir su HG uzdejus daugiau sluoksniu, po keliu dienu "atkimba" krastas, ir tada kazkaip man jis trukdo, as ji krapstineju ir galiausiai atkrapstau, ir taip nusilupu visa laka.. doh.gif nesuprantu kodel taip buna, atrodo darau viska tinkamai, bet kazkodel jei storiau uztepta, tai prie krastu man daznai taip atlimpa.... doh.gif

Atrodo darau viska tinkamai, paruosiu naga, naudoju ir cleanser ir ph bonda, HG pagrinda ir topa, ir vistiek taip nutinka.. doh.gif
o gal tiesiog reikia nekrapstineti, ir palikti netgi atkibusi krasteli ramybej..?

ar jum taip nenutinka?
Atsakyti
po to jos nepastebejau http://www.supermama...?...8108&st=492

QUOTE(lindrukas @ 2014 02 16, 02:51)
Rasykit ne inicialais o pilnais nickais, nes dar daugiau peno spekuliacijoms duodat... biggrin.gif
Ir vat galvojau, kad as tokia taktiska ne tik realiam gyvenime,bet ir internetinej erdvej smile.gif
Na bet blevyzgoju ir as kartais apie ant lekstutes visko norejima blush2.gif
Bet ne vienos nenorejau nei izeist nei pasisaipyt...

Atsakyti
Sveikos, pradėsiu nuo to, kad esu tylioji nuolatinė Jūsų skaitytoja, perskaičiau visas senasiąs temas ax.gif
Pametėsiu užuominą, kad Jolkuce pradingo po diskusijos apie akmenų darymą, kai viena ,,senbuvė" , t. y. Lilget pasipiktino, kad neatsako, kaip daryti, kad paaiškino rusiškai, kur youtube pasiieškoti ax.gif
Lilget dar ir taip Jolkuce ilgai apsikentė jūsų kabinėjimąsi, pvz. ko ji savo nuotraukas po Jūsų kelia ir Jūsiškių niekas nebekomentuoja, ne vieną sykį senesnėse temose mačiau Jūsų skundus apie tai, kad per mažai komentarų, Jūsų nuotraukoms ar neatsako į Jūsų klausimus, o kai ateina naujokėlė, su durnu klausimu, ,,burnojate" labiausiai iš visų, nors ne taip senai ir pati buvote naujokė, tuos klausimus lengvai galima praleisti pro akis ir nereikia tai susireikšminti, pati užvirėte košę ir dėjote į krūmus kaip pati sakėte, kol viskas temoje aprims.
Dažnai yra pabrėžiama, kad mes mokėjome tūkstančiais už kursus, o Jūs čia norite, kad viskas būtų atsakyta už ačiū, bet juk ir tos ,,naujosios senbuvės", paskaičius senasias temas lygiai taip pat klausinėjo , o tikrosios senbuvės kantriai ir draugiškai atsakinėdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papliauška: 16 vasario 2014 - 10:23