Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(Jurgin@ @ 2014 02 03, 23:18)
Senses 900 ir akutes  biggrin.gif

Nu tas su violetiniais akmenukais wub.gif Eičiau pasipuošus su tokiu vienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 02 04, 02:11)
As jau irgi norejau rasyt, kad oho Jurgina drasiai pavarei cia 4u.gif , mazylis pirstukas su melynais labai graziai atrodo wub.gif

Lilget dailus paskutinis tavo irgi (kaip ir visi tavo darbai beje)

O del tavo ciklamenines, tai tu you glare I glow nenurasyk, nes fotkiu kiek nete verciau, tai 80% neatitinka realybes, nes as kai pirkau grynai norejau tokios violetavos, o jinai turi ir ruzavumo... Vat fotke ant mano rato

user posted image

O jei vistiek tau per violetava (violetines spalvos myletojai biggrin.gif ) tada carnival hangover gal?

panasu kad si atitinka mano norus jei as neviso proto nepersigalvosiu netrukus arba kai ja jau turesiu bigsmile.gif lotuliukas.gif doh.gif
O kaip ji siaip lakuojasi: netraukia nuo gali, negarbiniuoja , kiek sluoksniu reikia bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2014 02 03, 23:01)
as akutes sodinu i paskutini lako sl, kisu i lempa, tada 2-3 sl topo ir laiko iki tol kol ateina mergaite

aha, aš irgi manau, kad reikia daugiau sluoksnių topo užtepti.

QUOTE(Jurgin@ @ 2014 02 03, 23:57)
Man kaip nuo zasies vanduo  nail.gif  assa.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 02 04, 07:03)
panasu kad si atitinka mano norus jei as neviso proto nepersigalvosiu netrukus arba kai ja jau turesiu  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
O kaip ji siaip lakuojasi: netraukia nuo gali, negarbiniuoja , kiek sluoksniu reikia  bigsmile.gif  g.gif

Lakuojas puikiai, nei garbiniojas, nei traukias, graziai pasidengia ir 2 sluoksniais, bet as dedu 3 plonesnius, spalva man tokia intensyvesne atrodo 4u.gif Jinai tokia ryski aki traukianti, labai ispudinga spalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 04 vasario 2014 - 10:14
QUOTE(lindrukas @ 2014 02 04, 11:13)
Lakuojas puikiai, nei garbiniojas, nei traukias, graziai pasidengia ir 2 sluoksniais, bet as dedu 3 plonesnius, spalva man tokia intensyvesne atrodo 4u.gif Jinai tokia ryski aki traukianti, labai ispudinga spalva wub.gif

ai per diena noras dingo, skau su smegenais negerai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 02 04, 17:46)
ai per diena noras dingo, skau su smegenais negerai  doh.gif  lotuliukas.gif

cia nepastovuma iteigianti violetine spalva kalta, ne smegenai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausima: kodel led lempoje nestingsta kietasis gelis? UV viskas tvarkoj, o lede niekaip, bandziau ir 90s ir 180s. Nestingsta visai.
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2014 02 04, 20:28)
Sveikos, turiu klausima: kodel led lempoje nestingsta kietasis gelis? UV viskas tvarkoj, o lede niekaip, bandziau ir 90s ir 180s. Nestingsta visai.

Taigi kietasis gelis pagrinde uv spinduliuose stingsta,tik dabar atsiranda nauji geliai kurie led stingsta bet tai mazuma.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 02 04, 15:46)
ai per diena noras dingo, skau su smegenais negerai  doh.gif  lotuliukas.gif

Ai dabar nepapirkai veliau papirksi biggrin.gif
Man irgi taip buna, bet reziume kad ne viena spalva, o kelias panasias nusiperku...

QUOTE(andorinha @ 2014 02 04, 15:47)
cia nepastovuma iteigianti violetine spalva kalta, ne smegenai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kad jau pasirodei, tai pristoju, kur entity vaizdai?
Man reikia vaizduuuu!
Atsakyti
Šiandien atėjo moteris ir parodė nuotrauką, kad nori vat tokio lakavimo. Visas tris valandas vargau, nebejaučiu nugaros visai doh.gif o rezultatas vis tiek ne koks. Jaučiu su foto daugiau nepriimsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 02 05, 00:35)
Šiandien atėjo moteris ir parodė nuotrauką, kad nori vat tokio lakavimo. Visas tris valandas vargau, nebejaučiu nugaros visai  doh.gif  o rezultatas vis tiek ne koks. Jaučiu su foto daugiau nepriimsiu  g.gif

Tai parodyk g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 02 04, 23:43)
Tai parodyk  g.gif

Nesmagu rodyt, kai pačiai nepatinka. Ir laido nerandu kaip tyčia biggrin.gif Gal tai ženklas biggrin.gif Ryt pabandysiu įkelt.
Atsakyti