Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(limete @ 2014 03 03, 16:35)
As ta pirmaja ziurejau, bet man nugara ta racerback nelabai patinka, tai susilaikiau. O apacia labai grazi jos  wub.gif

Tai va, mane irgi nugara stabdo. Apacia liuks wub.gif
Atsakyti
O kaip jums sita? g.gif
vis ziuriu ziuriu. pradine kaina didele. butu i kokia baliuska pasipuost. tokia prabangesne atrodo, bet vis bijau siust uzsakyma. padekit apsisprest 4u.gif

suknuska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 03 03, 21:41)
O kaip jums sita?  g.gif
vis ziuriu ziuriu. pradine kaina didele. butu i kokia baliuska pasipuost. tokia prabangesne atrodo, bet vis bijau siust uzsakyma. padekit apsisprest  4u.gif

suknuska smile.gif

As irgi vis paziuriu, nuolaida nemaza... Man labai grazi, tik trumpoka... g.gif Atsiliepime raso, kad labai iskirpte gili... Tas mane ir stabdo... Galbut nedidukei iskilesnem formom ji tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 03, 23:00)
As irgi vis paziuriu, nuolaida nemaza... Man labai grazi, tik trumpoka...  g.gif Atsiliepime raso, kad labai iskirpte gili... Tas mane ir stabdo... Galbut nedidukei iskilesnem formom ji tiktu  g.gif

O man tai mintis buvo, kad jos liemuo is karto po krutine, tai galiu kaip nescia atrodyti, nes pas mane C dydis (ugis apie 170 m) doh.gif bet taip ta kremine spalva traukia rolleyes.gif ir kaina juokinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limete: 03 kovo 2014 - 22:11
Mhm, bandau isivaizduoti... C dydis, trumpa, babydoll modeliukas... Gali ir nelabai ziuretis unsure.gif
Kaina tai tikrai doh.gif Man viskas butu O.K. bet tokiam kirpimui graziau ilgis iki keliu ar zemiau... Dabar gali kaip vaikiska isaugtine suknyte atrodyti g.gif
Aisku, galima, kaip ir as darau biggrin.gif bandyti, kai tokia liuks kaina biggrin.gif Jei netiks, gal pavyks parduoti...
Noreciau ir as tokios, spalva sviesi ta, rastas super man wub.gif Bet kodel tokia trumpa doh.gif
Atsakyti
mergaites, niekas neturit sio paltuko Cocoon Wool Coat ax.gif vakar uzsisakiau S dydi,kazi neskesiu g.gif dar ir si grozi pasiemiau slate navy spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2014 03 04, 12:16)
dar ir si grozi pasiemiau slate navy spalvyte wub.gif

Grazus tas grozis wub.gif biggrin.gif As irgi ziurejau ziurejau, kol slate spalvos neliko... Dabar baltas yra g.gif Galvoju, kaip tos spalvos atrodytu g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,
gavau vakar tunika, pradzioje issigandau, tokia plati ir trumpa pasirode, bet apsirengus neatrodo labai plati, gal visai ir nieko, net ir nezinau g.gif aisku foto tamsi smile.gif
user posted image

kaip du skirtingi rubai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 04 kovo 2014 - 13:31
Driu, man tai visai graziai ziurisi ant Jusu, ir ilgis kaip tunikai geras mirksiukas.gif O vat interneto fotkeje, jau toks ilgis, kad gali buti ir suknele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 03 04, 13:31)
sveikutes  4u.gif ,
gavau vakar tunika, pradzioje issigandau, tokia plati ir trumpa pasirode, bet apsirengus neatrodo labai plati, gal visai ir nieko, net ir nezinau  g.gif aisku foto tamsi smile.gif

Tikrai pardes foto, kaip suknele, gerokai ilgesne g.gif Na idomu, kaip ant manes atrodys g.gif Irgi pasiimsiu siandien gal.
Gal ji ant kazko sviesaus geriau ziuretusi? g.gif Sviesesniu dzinsu kokiu g.gif
Atsakyti
tokia pasiemiau vasarai ax.gif
user posted image

QUOTE(VVaiva @ 2014 03 04, 13:38)
Tikrai pardes foto, kaip suknele, gerokai ilgesne  g.gif Na idomu, kaip ant manes atrodys  g.gif Irgi pasiimsiu siandien gal.
Gal ji ant kazko sviesaus geriau ziuretusi?  g.gif Sviesesniu dzinsu kokiu  g.gif

cia staigiai, po darbo, ant tamsiu pedkiu biggrin.gif S'a emiau, bet labai issigandau isemusi, manau XS butu pakake 4u.gif parasyk butinai kaip tiks ir patiks smile.gif

QUOTE(sandrixxx @ 2014 03 04, 13:35)
Driu, man tai visai graziai ziurisi ant Jusu, ir ilgis kaip tunikai geras mirksiukas.gif  O vat interneto fotkeje, jau toks ilgis, kad gali buti ir suknele unsure.gif

visumoje nera labai blogai, toks "kitoks" rubelis, megzta ji visa wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 04 kovo 2014 - 13:40
QUOTE(driu @ 2014 03 04, 13:40)
tokia pasiemiau vasarai  ax.gif

cia staigiai, po darbo, ant tamsiu pedkiu biggrin.gif S'a emiau, bet labai issigandau isemusi, manau XS butu pakake  4u.gif parasyk butinai kaip tiks ir patiks smile.gif
visumoje nera labai blogai, toks "kitoks" rubelis, megzta ji visa  wub.gif

Butinai pakomentuosiu drinks_cheers.gif 7 FP rubus pasiimsiu, tai oi, kiek matavimosi bus lotuliukas.gif
Grazi siaip ta tunikute. wub.gif Vasara nesiosi, manau, tikrai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 04 kovo 2014 - 13:42