Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

Man tai labai patinka toks derinimas drinks_cheers.gif bet aisku reik ziuret taip sakant konkreciai biggrin.gif pasirodykit, ivertinsim mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 08, 13:37)
Merginos, noriu patarimo  4u.gif
Gavau sia suknute ir nelabai ji man tinka.
http://www.freepeopl...d-32c61d8dc874/
Virsus kazkaip ne taip, krutines gal didesnes reiketu, apsirengus siaip nesiziuri.
Siaip medziagyte labai faina, spalva, viskas  wub.gif Pirkt nelabai kas nori, tai mastau, gal pritaikyciau kazkaip ja sau, kad galeciau nesioti.
Kaip manot, jei ant virsaus uzsideciau toki oversized megztini, FP puslapyje jau nerandu jo  g.gif

Man cia si suknia graziai derinukas visko prisluoksniuota, gal tos apacios tik nedeciau.

Megztukas grazus. uzsimesk kada - ivertinsim kartu su suknia blush2.gif su kokiais idomiais aksesuarais turi but grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 03 08, 12:57)
Man cia si suknia graziai derinukas visko prisluoksniuota, gal tos apacios tik nedeciau.

Megztukas grazus. uzsimesk kada - ivertinsim kartu su suknia  blush2.gif  su kokiais idomiais aksesuarais turi but grazu  mirksiukas.gif

Aha, faina toje foto, tik sukneles ant sukneles as gal irgi nesideciau g.gif Fotosesijai cia tai grazu...
Tuoj atmesiu kokia foto. mirksiukas.gif
Papildyta:
Na va, kad ir prie tu paciu suvarstomu batu. Dar trumpesnius tokius pat turiu...
Be aksesuaru biggrin.gif Siaip daugmaz vaizda ziuriu, ar galima butu nesioti g.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
man grazu wub.gif
Atsakyti
Man irgi asmeniskai grazu thumbup.gif
Papildyta:

O megztinis nugaroj ilgesnis? Tik dabar isiziurejau, nes anoje foto is puslapio nesimate bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limete: 08 kovo 2014 - 13:16
Aciu! 4u.gif Na, ir man patinka biggrin.gif Tokia naujoviska aprangele man, visai idomu isbandyti. biggrin.gif

Aha, megztinis ilgesnis nugaroje. mirksiukas.gif
Idomu, ka vyras sakys, pamates mane su tokiais apredais biggrin.gif Jis dar net prie maxi sukneliu nepripranta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 08 kovo 2014 - 13:19
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 08, 14:03)
Aha, faina toje foto, tik sukneles ant sukneles as gal irgi nesideciau  g.gif Fotosesijai cia tai grazu...
Tuoj atmesiu kokia foto.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Na va, kad ir prie tu paciu suvarstomu batu. Dar trumpesnius tokius pat turiu...
Be aksesuaru  biggrin.gif Siaip daugmaz vaizda ziuriu, ar galima butu nesioti  g.gif
user posted imageuser posted image

Nu,nenervuokit,VVaiva,kaip gražuuuu... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2014 03 08, 13:19)
Nu,nenervuokit,VVaiva,kaip gražuuuu... wub.gif  wub.gif

lotuliukas.gif
Na liuks tada, nesiosiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 08, 14:17)
Aciu!  4u.gif Na, ir man patinka  biggrin.gif Tokia naujoviska aprangele man, visai idomu isbandyti. biggrin.gif

Aha, megztinis ilgesnis nugaroje.  mirksiukas.gif
Idomu, ka vyras sakys, pamates mane su tokiais apredais  biggrin.gif Jis dar net prie maxi sukneliu nepripranta  biggrin.gif

Maniskis, tai is pradziu juokesi, kad cigone, mirtise ir panasiai, bet kai bendra vaizda pamate - pakeite nuomone kardinaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 03 08, 13:28)
Maniskis, tai is pradziu juokesi, kad cigone, mirtise ir panasiai, bet kai bendra vaizda pamate - pakeite nuomone kardinaliai  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Maniskis tai nieko nesako, nekritikuoja niekad. Tik kai paklausiu, kuria suknele rengtis, ilga ar trumpa, siaura ar placia, visada siulo trumpa arba siaura lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 08, 15:09)
lotuliukas.gif
Maniskis tai nieko nesako, nekritikuoja niekad. Tik kai paklausiu, kuria suknele rengtis, ilga ar trumpa, siaura ar placia, visada siulo trumpa arba siaura  lotuliukas.gif

Vyriska logika drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip jums sitas baltas? g.gif
http://www.freepeopl...d-32c61d8dc874/
Galvoju, neatrodys pernelyg puosniai? g.gif
Atsakyti