Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(Andra* @ 2014 03 11, 19:57)
tai taip,ji kaip tunika,ten pas mane tokios timpos  cool.gif bet dar pagalvosiu....ka nukovėt Ideeli?

aš šitą  wub.gif
user posted image

susilaikiau dėl šios,nes dar tik pakeliui juoda,tai nežinau ar patiks  g.gif

user posted image

Sveikutes FP myletojos 4u.gif

Norejau paklausti turinciu sia antra suknele, ar ji turi kokia apatine suknute ar ne - ideeli puslapyje ji visiskai permatoma g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2014 03 11, 21:01)
Sveikutes FP myletojos  4u.gif

Norejau paklausti turinciu sia antra suknele, ar ji turi kokia apatine suknute ar ne - ideeli puslapyje ji visiskai permatoma  g.gif  4u.gif

Sveikute mirksiukas.gif
Ne, nera apatines suknutes 4u.gif
Atsakyti
stai kokia aptikau. gal kas turit? gal visai nieko? g.gif ta nugara man tokia idomi g.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 03 11, 21:19)
stai kokia aptikau. gal kas turit? gal visai nieko? g.gif  ta nugara man tokia idomi  g.gif

Man laaaabai grazi wub.gif Tik tea spalvos dar geriau atrode, jau neber wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 11, 23:04)
Sveikute  mirksiukas.gif
Ne, nera apatines suknutes  4u.gif

O kur perkat apatines suknutes ? Lyg nemaciau tokiu pirkti g.gif Pamenu, mano mama tarybiniais laikais tokius kombinukus nesiodavo hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 03 11, 21:19)
stai kokia aptikau. gal kas turit? gal visai nieko? g.gif  ta nugara man tokia idomi  g.gif

klausimas visoms - o kaip jus su tokiom nugarom nesiojat ? ax.gif be liemeneles ? nes visas grozis man kai va taip nugara, kai nieko nera po apacia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2014 03 11, 22:22)
O kur perkat apatines suknutes ? Lyg nemaciau tokiu pirkti  g.gif Pamenu, mano mama tarybiniais laikais tokius kombinukus nesiodavo  hihihi.gif  4u.gif

as nordstrome pirkau. 28 dol kaina. ir FP yra, bet anie greiciau siuncia, nes nusipirkau suknia, o apatinuko ne doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(enura @ 2014 03 11, 22:23)
klausimas visoms - o kaip jus su tokiom nugarom nesiojat ?  ax.gif be liemeneles ? nes visas grozis man kai va taip nugara, kai nieko nera po apacia  rolleyes.gif

yra tokios spec liemeneles, kur gumyte nugaroj - tokiai palaidinei gerai. o sukniom, kur visai nugaros ispjautos yra spec tokios liemeneles, kur tik moteriskus groziu silikonai apgaubia. pabandysiu veliau surast - as LT triumphe pirkau, nes umiai reikejo, bet visai gerai laiko ir C dydi
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 11, 20:41)
as tik laukiu vienu SIU

tai su ~ 97 klubais  emiau 28 dydi. Galesiu parasyti kaip tiko kai gausiu  4u.gif

Turiu siuos, atitinka dydi smile.gif
Atsakyti
Gavau tuniką, dėl kurios baiminausi, kad netiks. Plotis labai ok, platesnės nenorėčiau, o vat ilgio norėtusi daugiau.. unsure.gif Man trumpesnė nei manekenei g.gif
S dydžio gal ilgesnė būtų, bet turbut ir platesnė, o pločio daugiau nesinori ax.gif
žodžiu, nelabai myli aukštaūges Free people smile.gif
http://www.freepeopl...tunic-27183938/
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2014 03 11, 21:46)
Gavau tuniką, dėl kurios baiminausi, kad netiks. Plotis labai ok, platesnės nenorėčiau, o vat ilgio norėtusi daugiau.. unsure.gif  Man trumpesnė nei manekenei  g.gif
S dydžio gal ilgesnė būtų, bet turbut ir platesnė, o pločio daugiau nesinori  ax.gif
žodžiu, nelabai myli aukštaūges Free people  smile.gif

Tai si vis tiek ant dzinsu nesiojama g.gif man tai tokio tipo bliuskyciu ilgio uztenka, kartais net trumpesniu norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 03 11, 21:28)
yra tokios spec liemeneles, kur gumyte nugaroj - tokiai palaidinei gerai. o sukniom, kur visai nugaros ispjautos yra spec tokios liemeneles, kur tik moteriskus groziu silikonai apgaubia. pabandysiu veliau surast - as LT triumphe pirkau, nes umiai reikejo, bet visai gerai laiko ir C dydi

aciu 4u.gif tuos silikoninius tai isivaizduoju, tik neprireike dar niekad

QUOTE(vitilda @ 2014 03 11, 21:31)
Turiu siuos, atitinka dydi  smile.gif

patenkinta jais? nera labai trumpi?

QUOTE(Ausriausias @ 2014 03 11, 21:46)
Gavau tuniką, dėl kurios baiminausi, kad netiks. Plotis labai ok, platesnės nenorėčiau, o vat ilgio
norėtusi daugiau.. unsure.gif  Man trumpesnė nei manekenei  g.gif
S dydžio gal ilgesnė būtų, bet turbut ir platesnė, o pločio daugiau nesinori  ax.gif
žodžiu, nelabai myli aukštaūges Free people  smile.gif

man sita labai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 11, 22:54)
Tai si vis tiek ant dzinsu nesiojama  g.gif man tai tokio tipo bliuskyciu ilgio uztenka, kartais net trumpesniu norisi  ax.gif

drinks_cheers.gif taip nešiojama, ir tikrai bus viena mylimiausiu.
išsimatavau, tiks ir prie džinsų, ir prie sijonų net kai kurių smile.gif
bet nebūčiu supykus, jei čiut ilgesnė būtųsmile.gif dabar man tas išplatėjimas man aukščiau prasideda nei foto
Atsakyti