Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(VVaiva @ 2014 03 15, 11:17)
Radau tos megztos sukneles foto cia
http://trinketsandtr...01_archive.html

Ziauriai trumpa, kaip sukneles tikrai nenesiociau  g.gif Ir man laisvesnes ant tos panos noretusi, pernelyg aptempta per klubus  schmoll.gif

Arba cia
http://media-cache-e...f8f9259badd.jpg

Cia jau su didesniu dydziu, ko gero, nes laisvesne. Sitaip tai grazu  thumbup.gif
http://www.prismbout...ilim-mini-dress

Aha, graziai ta sviesi atrodo, o del trumpumo, man ta mergaite aukstoka atrodo, idomu koks jos ugis g.gif

Kaip graziai jums ta raudona! wub.gif
Atsakyti
Imetu trumpam sierra valley shirt dresd realia foto. Dydi emiau s, toki ir deviu, ugis 1,72. Tilpciau ir i xs, bet va del ilgio si geriau. Prie aulinuku man ziurisi geriausiai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 15 kovo 2014 - 12:27
QUOTE(Ugnia @ 2014 03 15, 02:14)
http://www.shopbop.c.../1523505684.htm wow wow wow, emiau L dydi, tai visas taip graziai apsmukes, kad pats tas man  wub.gif pagalvojau, kad primena mano kita megiama, dar pries metus ar daugiau pirkta si: http://www.freepeopl...er-power-cardi/  wub.gif

ta su roze megztuka as M dydi nauja ebay'juj radau, kaip tik vakar gavau wub.gif tai irgi tiko thumbup.gif rankoviu gal ir siauresniu noretusi, bet pacio megztuko tikrai ne schmoll.gif bet kadangi as rankoves dazniausiai uztraukiu i virsu tai paliksiu taip kaip yra. Ir man jis toks kad puikiai tiks prie visokiu rubu. zodziu labai patenkinta juo wub.gif

tas pernykstis irgi labai fainas drinks_cheers.gif

QUOTE(VVaiva @ 2014 03 15, 11:17)
Radau tos megztos sukneles foto cia

man ji kaip suknele tai jau tikrai trumpoka unsure.gif

Papildyta:
Kavamale super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 03 15, 13:20)
Aha, graziai ta sviesi atrodo, o del trumpumo, man ta mergaite aukstoka atrodo, idomu koks jos ugis  g.gif

Kaip graziai jums ta raudona!  wub.gif

Nespejau VVaivos pamatyti doh.gif

Kavamale grazuole wub.gif

Lekiu i pasta siuntinio su FP atsiimti thumbup.gif
Atsakyti
VVaiva, kavamale, labai graziai thumbup.gif
Atsakyti
Kavamale, super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 03 15, 12:24)
Imetu trumpam sierra valley shirt dresd realia foto. Dydi emiau s, toki ir deviu, ugis 1,72. Tilpciau ir i xs, bet va del ilgio si geriau. Prie aulinuku man ziurisi geriausiai

wub.gif
Ilgis tai jo, toks ant ribos g.gif As geltona emiau, galvoju, su kojinem virs keliu tiks arba rudeni su pedkelnem g.gif
Papildyta:
Dar kazkam buvau prizadejus veliurini bliuzoniuka nufotkint g.gif Imetu nuotraukele. Na, is priekio tik, nors nugara jo ispudinga - atvira wub.gif
user posted image

Tuo paciu nuomoniu noriu paklausti 4u.gif Kaip manot, neatrodo jis ziemiskai? g.gif Del spalvu derinio gal... g.gif
Atsakyti
Kavamale, gražiai wub.gif čia kokie auliniai? tie diesel?
Vakar ir aš šitą pasiėmiau. Pasirodysiu kada kaip beveik ant 1,80 atrodo biggrin.gif bet šiaip man ji patiko wub.gif
Atsakyti
VVaiva, bliuzonas wub.gif man jis tikrai neatrodo ziemiskai, tikrai ir vasara galima nesioti, kad ir prie sviesiu dzinsiuku, labai jums tinka smile.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
Vaivva, taip, ilgis ant ribos, bet dar nesiotinas. Pries gaunant svajojau, kad bus truputi virs keliu ir galesiu prie platforminiu basuciu nesiot, bet dabar tai komiskai atrodyciau biggrin.gif
Girl, teisingai, cia dieseliukai. Jau sumastei prie kokios avalynes nesiosi? Manau, tiktu prie tu sviesiu aulinuku is yoox wub.gif o vasara nesumastei kaip? Prie baletkiu uzsidejau - ner vaizdo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 15 kovo 2014 - 13:11
QUOTE(kavamale @ 2014 03 15, 14:10)

Girl, teisingai, cia dieseliukai. Jau sumastei prie kokios avalynes nesiosi?  Manau, tiktu prie tu sviesiu aulinuku is yoox wub.gif  o vasara nesumastei kaip? Prie baletkiu uzsidejau - ner vaizdo

Aha, bandysiu prie tų yoox aulinukų, turėtų tikti ax.gif šiaip aš dar įsivaizduoju kokias gladiatoriaus basutes lygiapades prie jos (ilgesniu aulu, na kaip dirželiai būna), arba kokias basutes storu kulnu ar platforma. Man vakar ant greičio tas ilgis labai normalus pasirodė (na aš mėgstu mini blush2.gif ), bet gal tikrai jau būtų per trumpa. Na reiks bandyt ir žiūrėt smile.gif baletkės tai tikrai netiks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 15, 13:00)
Ilgis tai jo, toks ant ribos  g.gif As geltona emiau, galvoju, su kojinem virs keliu tiks arba rudeni su pedkelnem g.gif
Papildyta:
Dar kazkam buvau prizadejus veliurini bliuzoniuka nufotkint  g.gif Imetu nuotraukele. Na, is priekio tik, nors nugara jo ispudinga - atvira  wub.gif 

as irgi geltona gavau drinks_cheers.gif bandziau su matinem pedkelnem, nes man be pedkelniu tai kazkaip nelabai unsure.gif bent jau dabar prie baltu koju tai baisu ziuret rolleyes.gif tai kadangi ilgom rankovem man visai gerai ir su pedkelnem ziurisi. Pasakysi kaip Tau atrodys 4u.gif

QUOTE(kavamale @ 2014 03 15, 13:10)
Prie baletkiu uzsidejau - ner vaizdo

aha drinks_cheers.gif as irgi nusprendziau kad tik su aulinukais gerai ziurisi. Dar galvoju su ilgaauliais gal visai nieko butu, su pedkelnem ir kokiu megztuku/liemene ant virsaus g.gif vesesniam orui

Papildyta:
Ir gi pamirsau Vvaivos bliuzona pagirti blush2.gif labai ispudingai atrodo wub.gif
Atsakyti