Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(VVaiva @ 2014 03 17, 12:02)
Neturiu, bet mielas atrodo  mirksiukas.gif
Nera... As ir galvojau, gal jau laikas butu kam nors  sukurti  biggrin.gif

aš kol kas neturiu ką parduoti:) bet jaučiu rasčiau ką pirkti:)
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 03 16, 13:03)
As sia turiu - man labai  wub.gif  tokia labiau iseigai, bet man labai patinka.
Dydis atitinka, tai yra turiu M  ax.gif
Aptemptoji dalis man eina iki uzpakalio apacios - aptempia ir nepersisviecia. Dienos sviesoj gal ir reiketu apatinuko, nes ten tik pora sluoksniu gipiuro  hihihi.gif
Nugara labai gili, taigi arba be liemeneles ja reik nesiot (jei galimybes leidzia), arba su visokiom stebuklingom, kur nugaroje nieko nera  lotuliukas.gif
spalva grynai juoda. ten foto dar toks melsvumas mato, bet realiai jo nera  4u.gif
jei dar ko reikes - klauskit  4u.gif

O gal foto turite su ta suknele? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 03 17, 12:18)
O gal foto turite su ta suknele? smile.gif

Neturiu, bet siandien/ryt galeciau padaryt ax.gif pas mane labai prastas apsvietimas (o siandien planuoju labai velai grizti), tai gal rytoj is ryto, kai sviesu bus 4u.gif

Pritariu del FP isparduotuves - reiketu tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 03 17, 12:53)
Neturiu, bet siandien/ryt galeciau padaryt  ax.gif  pas mane labai prastas apsvietimas (o siandien planuoju labai velai grizti), tai gal rytoj is ryto, kai sviesu bus  4u.gif

Pritariu del FP isparduotuves - reiketu tikrai  drinks_cheers.gif

Būtų įdomu pamatyti. Aš vis ratais suku aplink tą suknelę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 03 17, 13:04)
Būtų įdomu pamatyti. Aš vis ratais suku aplink tą suknelę  rolleyes.gif

Paraskit man i az, jei iki ryt pietu nieko neidesiu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites 4u.gif noriu isirasyt i Jusu FP faniu rata smile.gif turiu ne viena suknia, tuniku ir megztuku,liemeneliu ir maikuciu smile.gif bet siandien uzsinorejau dar ir ankle dzinsu :)nes batukus parsisiunciau irgi is ten,tai reikia derint kazka wink.gif ar turite kuri kelnyciu is FP? jei mano iprastas w27,tai kazi ar neiskrisciau is 27 FP? g.gif
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 17 kovo 2014 - 12:41
Išparduotuves nuoroda: http://www.supermama...howtopic=965504 4u.gif
Atsakyti
Sandrixx thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 03 17, 13:56)

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2014 03 17, 12:40)
ar turite kuri kelnyciu is FP? jei mano iprastas w27,tai kazi ar neiskrisciau is 27 FP? g.gif
Aciu! 4u.gif

As velvetukus turiu, atitinka iprasta dydi mirksiukas.gif
Siaip gal net i mazesne puse pasirode g.gif Su dzinsais gal ir kitaip, velvetukus dvejis esu pirkus, tai iprasto dydzio tik tik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 17 kovo 2014 - 14:06
Mergaitės, o neina netinkamo daikto gražinti jiems atgal? 4u.gif

Aš noriu imti vieną suknelę, bet nedrįstu, nes kainuoja nemažai... http://www.freepeopl...4-D356F32B8065/
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2014 03 17, 12:40)
Laba diena, mergaites  4u.gif  noriu isirasyt i Jusu FP faniu rata  smile.gif turiu ne viena suknia, tuniku ir megztuku,liemeneliu ir maikuciu smile.gif bet siandien uzsinorejau dar ir ankle dzinsu :)nes batukus parsisiunciau irgi is ten,tai reikia derint kazka wink.gif ar turite kuri kelnyciu is FP? jei mano iprastas w27,tai kazi ar neiskrisciau is 27 FP? g.gif
Aciu! 4u.gif

As tik viena karta dzinsus pirkau ir labai prasoviau.. emiau savo iprasta dydi su 89 klubais - 25 ir iskritau is ju, atitiko 27 dydi laisvai.. tai tokia mano patirtis ax.gif

QUOTE(dewofsoul @ 2014 03 17, 14:22)
Mergaitės, o neina netinkamo daikto gražinti jiems atgal?  4u.gif

Tai, kad mes per tarpininkes perkam, kaip jus grazinsit daikta, jei jis nera brokuotas? ax.gif Tai visos mes cia rizikuojam pirkdamos smile.gif
Atsakyti