Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai

QUOTE(DEM @ 2014 03 13, 13:27)
bendram kontekste g.gif Nuotaka tiek ir pasakė: šviesiai violetinė, realiai spalvos nemačiau doh.gif Patarkit 4u.gif

sveikos,dėl suknelės,kadangi esu nestatdartiniu gabaritų blush2.gif sakiau rinksiuos kokia man atrodys normaliausia,na aisku pirma bandysiu derint...mes liudininkais busim,bet ale gaunasi jau kaip ir pirrsliai..

asmeniskai as rinkciausi tamsiai violetinę,kuo ryskesne,sita spalva man lb patinka smile.gif jei nezinot kokia renkitės raudonai,kazkur girdejau kad pagal tradicijas svocia turi but raudona suknia smile.gif gal ir man tiap teks suktis is sitacijos jai nieko tiinkamo nerasiu biggrin.gif (bet tikiuosi rasti lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 03 13, 12:27)
Taurių irgi neruošiu daužymui, nebent patys sumastys. Iškilo klausimas: ar surenkat sąžiningai visas šukes ar ir paliekat jas gulėt?

Man net ideja nekyla, kad nesusluot sukiu g.gif Butinai jas reik susluot. Ne tik vaikai basom kojytem laksto, bet ir suaugusiam per plona bato pada gali sulyst i koja suke. Cia tikrai ne juokas.. Koks skausmas! O dar neduok Dieve koks uzkretimas zaizdos po to..Tfu tfu tfu... Ir siaip, jei jau norim svaros savo gatvese, tai patys ja ir palaikykim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 03 13, 11:00)
na manau pries visa si darba dideli su paklode reiktu muzikantu pasiklaust ar jie apsiimtu si reikaliuka pravest  mirksiukas.gif  kad veliau ta paklode neliktu kampe nepanaudota  verysad.gif

O pati bijai? biggrin.gif

QUOTE(DEM @ 2014 03 13, 11:27)
Piršlio korimas- muzikantų darbas.

Kas dar kažin g.gif Ai, merginukės. Jei pamergių suknikės šviesiai violetinės, lyg ir alyvinės, tai svočiai kokios spalvos g.gif Mėlyna? Tamsiai violetinė? Raudona? Bordinė? Ruda?

Ačiū, žinosiu drinks_cheers.gif

Va maždaug vaizdas:
1 variantas

2 variantas

3 variantas

4 variantas

Daug variantų
Atsakyti
Dėkavoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 03 13, 12:27)
Sveikos 4u.gif
Piršlio korimas- muzikantų darbas.

Šiaip daug nedarau ir neplanuoju. Prie bažnyčios nieko neplanuoju: pakviesim tik šampės išgerti ir saldainiais pasivaišinti. Nori balandžių? Prašom. Nori žiedlapių? Prašom. Nori puoštos bažnyčios bažnyčios? Irgi prašom. Tam turi seseris, drauges- tegu ir rūpinasi.

Aciu uz info drinks_cheers.gif 4u.gif

del darbu tai pitariu 100% manau cia reik susesti ir aptarti su jaunaja kas ir kaip o ne uzkrauti svocios schmoll.gif Jau kaip ir minejau jei jau nori kazka tokio per savo vestuves tai samdykis planuotoja ir vedeja ir bus viskas ciki thumbup.gif

Lemona - jei atvirai jau sita reikaliuka mielai ir pati pravesciau, bet zinai per vestuves as ir noriu pasvesti ir atsipalaiduoti ir pan. gathering.gif alc.gif vacation4.gif o ne dvi dienas arti fitness4.gif

Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 03 11, 10:27)

Vienuose vestuvese maciau dar taip salotas gamina (vyro galva ir moters rankos. Jis sako dabar paimam pjaustytus pomidorus ir dedam i dubeni, po to agurkus, tada suplesom solotas, sumaisom idedam gretines ir ragaujam.) 4u.gif irgi juokingai atrodo, ypac kai maitint pradeda
Atsakyti

Agne, As, tai zadu su paklode pati pravesti,jau konkursus tegul patis muzikantai organizuoja GAL g.gif

DEM, pilnai pritariu jei ko nores ipatingo jaunieji tegul patis ir samdo smile.gif O siuksles prie baznycios, tai manau reiketu vestuviniam pulkui sutvarkyti, kaip tai suorganizuoti tai kitas klausimas, bet pries siukslinant (taip as dabar pavadinau riziu berima, ziedlapiu metima ir tt) reikia gerai apgalvoti kaip ir kas tai sutvarkis
Mano jaunoji si savaitgali vaziuja su pamergem rinktis sukneliu, kai suzinosiu spalva tada ir as vaziuosiu ieskotis (maniske irgi karta minejo apie violetine spalva). Bet Lemona oho ho kaip padejo su spalvu parinkimu thumbup.gif

Merginos gelbekit, kur paimti akmenuku meiles recepto darymui, siandien buvau senukuose tai ten maisas 20 kg apie 50 lt kainuoja, tik kam man tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 03 13, 16:29)

Merginos gelbekit, kur paimti akmenuku meiles recepto darymui, siandien buvau senukuose tai ten maisas 20 kg apie 50 lt kainuoja, tik kam man tiek doh.gif
[

reikia eit i laukus rinkt mirksiukas.gif nemokamai buna biggrin.gif
na jei nera lauku salia tai gal geliu salonuose buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 03 13, 16:43)
reikia eit i laukus rinkt  mirksiukas.gif  nemokamai buna  biggrin.gif
na jei nera lauku salia tai gal geliu salonuose buna  g.gif

Vat as jau irgi galvoju apie rinkima lauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 03 13, 15:29)

Oi ne, tikrai nepirk schmoll.gif

Pas mane kai žvyro krūva kieme, tai galiu dalintis biggrin.gif

Nu tikrai belieka laukuose rinkti..
Ar kažką kito sugalvot..

Mačiau Kaziuke ant graikiškų riešutų išraižyta..

Gal ant kokių medinių lentučių rašyt.. Jei yra iš ko papjaustyti jas..
Atsakyti
aš tai rinksiu akmenukus,jau uzmačiau kur gražių net yra lotuliukas.gif stadione thumbup.gif
bet paskui kazka dar su jais darysiu,gal bandysiu lakuit ar dar kazka,o jei nieko nesigaus duosiu grynuolius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 03 13, 16:15)
bet paskui kazka dar su jais darysiu,gal bandysiu lakuit ar dar kazka,o jei nieko nesigaus duosiu grynuolius smile.gif

Aš taip pamasčiau, kad gal su balionėliu nupurkšt g.gif
Jei nesigaus - atsarginis planas analogiškas drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti