Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai

sveikos svotelės 4u.gif

Neseniai sužinojau kad ir man teks tokia dalia smile.gif na gal labiau liudininkai vestuvių būsim nei piršliai,nes jaunieji planuoja ne "storas lietuviškas " vestuves, o šiuolaikiškesnes,kuklesnes ax.gif Tačiau būsima nuotaka nori 3 papročių iš tradicinių lietuviškų vestuvių:
1. Išlydėjimo jaunosios iš mamos namų
2. Tėvų sutikimo po bažnyčios su duona,druska
3. ir Namų židinio perdavimo ceremonijos

Sakykit kur konkrečiau (gal kažkurioj temoj apie tai diskutavot daugiau) apie tai paskaityt galėčiau? Ir kokios dar būtų mano,kaip liudininkės, pareigos/užduotys? Už ką mokėt reikėtų mums liudininkams?

Dėkui atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu čia kaip kam. Aš ir rodos nieko daug nekroviau, dabar dar įmečiau jų vardo reikšmes, horoskopus, nes tiesiog negalėjau neįdėti, nes labai atitiko jų visas savybes. Iš tiesų laikraštukas įdomus tik patiems artimiausiems žmonėms, bet kaip tik jiems paduosi, visi atsieit daugiau ar mažiau norės paskaityti, pavartyti, pulkui gal bus įdomu. Mano irgi nėra kažkoks labai asmeniškas, tiesiog nesinorėjo dėti skelbimų, juokelių ir pan. nes labai viskas kartojasi. Norėjosi kažko tokio kitoniško. Gal persistengiau aš čia g.gif Gal per daug užsiplėšiau? Žadu daryti 14 puslapių, tai lapų gausis 7- bus pats tas. jaunieji iš viso nieko nežino ką ruošiu, o ko. Tiesiog pasiklausinėjau ko nori, kas bus, apie svajoja, o tolaiu jau dievulis duos. Nesakau nieko nei apie žaidimus, nei apie laikraštuką. Tyla gera byla cool.gif Šiaip tai laiko mažoka, nieko realiai dar neturiu, viskas sugulę tik galvoje ir sąsiuvinyjye. Žinau puikiai, kad vis tiek nesigaus taip kaip planuoji, vis tiek kažko nespėsi pateikti, kažkas pasisuks kita linkme. Ir nereikia pergyventi dėl to 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kolegės biggrin.gif prieš metus teko čia pasėdėti, pasidalinti mintimis ir idėjomis, o dabar vėl tenka čia apsilankyti biggrin.gif Jungiuosi į Jūsų gretas 4u.gif Mano svočiavimas bus gegužės 17 dieną.
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 03 17, 19:24)
Nu čia kaip kam. Aš ir rodos nieko daug nekroviau, dabar dar įmečiau jų vardo reikšmes, horoskopus, nes tiesiog negalėjau neįdėti, nes labai atitiko jų visas savybes. Iš tiesų laikraštukas įdomus tik patiems artimiausiems žmonėms, bet kaip tik jiems paduosi, visi atsieit daugiau ar mažiau norės paskaityti, pavartyti, pulkui gal bus įdomu. Mano irgi nėra kažkoks labai asmeniškas, tiesiog nesinorėjo dėti skelbimų, juokelių ir pan. nes labai viskas kartojasi. Norėjosi kažko tokio kitoniško. Gal persistengiau aš čia g.gif Gal per daug užsiplėšiau? Žadu daryti 14 puslapių, tai lapų gausis 7- bus pats tas.

Ne, tikrai manau, kad nepersistenget. KAip tik juk smagu padaryti ir juolabiau gauti kazka kitokio, nei visi smile.gif As Jusu tikrai cia nesmerkiau ar pan. Kaip tik esat saunuole uz originaluma thumbup.gif Gal kiek per grieztai atrasiau, atsiprasau jei gal biski per naglai parasiau smile.gif As kitasyk nenoredama taip parasau ar pasakau. Esu tiesus zmogus, tai netycia taip gaunasi ax.gif Tikrai NIEKADA NIEKO nesmerkiu ir nekritikuoju. Kiekviena musu esam kazkuo sauni, kazkuo originali, kazkuo isskirtine. Nenoriu, nebandau ir net neturiu teises kazko kritikuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sauliki @ 2014 03 17, 19:36)
Jungiuosi į Jūsų gretas  4u.gif  Mano svočiavimas bus gegužės 17 dieną.

Uiii, tai Jus laiko isvis mazai turit. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2014 03 17, 19:36)
Sveikos kolegės  biggrin.gif prieš metus teko čia pasėdėti, pasidalinti mintimis ir idėjomis, o dabar vėl tenka čia apsilankyti  biggrin.gif Jungiuosi į Jūsų gretas  4u.gif  Mano svočiavimas bus gegužės 17 dieną.

O ho sveika prisijungus drinks_cheers.gif , na ideju turbut ir taip pilna is praeitu metu, nes Jums jau ir greitai svociauti smile.gif

Monikiuxas, DEM, Jus tikros saunuoles pacios laikrastukus kuriat, as tai siai dienai nekursiu laikrastuko, bet laikas zinoma parodys blush2.gif blush2.gif

Merginos radau praeituose temuose

user posted image

Ten svocia sake , kad pirko sios akmenukus zveju parduotuveje, jos skirtos akvariumams, kokia cia svocia rase neklauskit neatsakysiu tiesiog nukopijavau sau ideja, gal kokiai svociai patiks si ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 17 kovo 2014 - 19:28
Monikiuxas blink.gif doh.gif Aš tikrai neįsižeidžiau, net tokios minties nebuvo ir nieko tu jau ir nepasakei. Tik išsigandau, kad nepersistengčiau doh.gif Kad nesigautų paskui sviestas sviestuotas, o ten žinia daug kalorijų lotuliukas.gif Noriu kažko gražaus, suptilaus, neperkrauto, kažko va tokio, ką jie ilgai atsimins, kažko tokio kas ir sena, ir tuo pačiu dar nematyta doh.gif Ujei, kokie norai doh.gif O kaip įgyvendinti, kaip surasti tą aukso viduriuką, kad būtų ir gražu, ir įdomu, ir nenuobodu, ir prasminga, ir aišku, milijonų nekainuotų blush2.gif
Prie senarijaus dar net nepriėjau schmoll.gif Ieškau tarpinio varianto be jokių mergelių, bernužėlių ir pan. Jie gyvena penki metai, tai nesinori ten kažko va tokio vaidinti ir apsimetinėti. Ieškau ir gražių žodžių skirtų išleisti sūnui. Nerandu dar nieko. Bet rasiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 03 17, 20:38)
Ieškau ir gražių žodžių skirtų išleisti sūnui. Nerandu dar nieko. Bet rasiu 4u.gif

As turejau labai grazius. Kazkur internete buvau radus, nebepamenu kur.. Bet kadangi JAunikio mes neislydesim, tai istryniau tuos zodziu. doh.gif
Scenariju as jau antra karta pasikeiciau. Nes pradzioj vedejas pritare mano isikisimui, po to jau nebe.. Nu zodziu, meno zmogus, nesuprasi jo schmoll.gif Tai kas imanoma, perkeliau antrai dienai, o kas ne taip daug pastangu ir lesu man kainavo, ismeciau is scenarijaus.. Tik va buvau sugalvojus 00.00h programa ir likau nesupratus ar vedejas leis man isiterpt ar ne.. Nesinoretu ismest tokiu pinigu ir nepanaudoti tos scenarijaus dalies. Tai itariu, kad Jaunieji liks be 00.00h programos.. Gales kaltint savo vedeja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 03 17, 13:52)
Merginos, nemanot, kad bent šis sąrašiukas nusipelnė slapuko?
Monikiuxas  69
sandrixe  52
Lemona`  50
agne_vvr  49
labanaktukee  26
DEM  24
ingrid1118  21

g.gif

O beja, dėsim sąrašiuką kas kada svočiauja?

negi tiek as jau prirasiaus doh.gif Ot isistraukiau i planavima visa lotuliukas.gif
Del visko pritariu drinks_cheers.gif

Musu svociavimas rupjucio 2 d.

Jau scenariju pasiruosiau preliminaru
yahoo.gif jau si savaitgali vaziuosiu susitikt su jaunav. viska galutinai susideliosim, na, bet jau as taip tikiuos. Visko irgi neispasakosiu, noriu kelis siurprizus paruost ax.gif
Jau ir as laikrastuka pradejau deliotis, tik dar svarstau ar spalvota ar juodai balta ir koki rysku akcenta priklijuot g.gif del kiekio nzn, pasiklausiu kiek poru bus tiek ir paruosiu vienetu, nenoriu per daug prisdauzdinti, kad veliau neeitu pinigai i bala schmoll.gif

Diija - jei tiek ne daug tik reik tai manau uztektu jum viena temute pasiskaityt ir viska turesit mirksiukas.gif

sauliki - ui kaip greit vestuves, na kai jau su patirtim tai manau laiko pakaks susiruost ir prisimint kas uzsimirso drinks_cheers.gif

Sveikos prisijungusios drinks_cheers.gif

Misis Vomband - kokia grazi foto wub.gif reik gal copy paste man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 03 17, 19:51)
As turejau labai grazius. Kazkur internete buvau radus, nebepamenu kur.. Bet kadangi JAunikio mes neislydesim, tai istryniau tuos zodziu.  doh.gif
    Scenariju as jau antra karta pasikeiciau. Nes pradzioj vedejas pritare mano isikisimui, po to jau nebe.. Nu zodziu, meno zmogus, nesuprasi jo  schmoll.gif  Tai kas imanoma, perkeliau antrai dienai, o kas ne taip daug pastangu ir lesu man kainavo, ismeciau is scenarijaus.. Tik va buvau sugalvojus 00.00h programa ir likau nesupratus ar vedejas leis man isiterpt ar ne.. Nesinoretu ismest tokiu pinigu ir nepanaudoti tos scenarijaus dalies. Tai itariu, kad Jaunieji liks be 00.00h programos.. Gales kaltint savo vedeja  ax.gif

Vat su tais vedėjais taip ir būna doh.gif Čia tinka posakis- šešios auklės vaikas be galvos. aš galvoju turėtų būt pasiskirstymas vedimo, nes paskui gausis šnipštas ir šiaip jau piršliams pirmenybė, o kiti turi taikytis. Mums tai prašė paisiskambinti muzikantui ir aptarti viską. jie sakė tep: kai prišliai visai tyli- blogai, kai daug visko prisiruošia ir daug šneka- vėl blogai: pinigus juk gaunam mes. Tai va ir rask tą viduriuką. Nu aš planuoju prie stalo nedaug: pasižadėjimus skaitys, obuolio žaidimas bus, židinys. Visa kitą palieku muzikantams. Manau užteks. Muzikantai gal kokį žaidimą užves: pvz atsistoji, pasakai savo vardą ir vieno žodžio palinkėjimą iš pirmos vardo raidės. Senas, geras nuvalkiotas, bet visada pavykęs žaidimas. Nu kai jau sėsiu prie senarijau, tada bus viskas aiškiau cool.gif Dabar dar tuštuma, iki to nepriaugau.
Atsakyti
Tai gaunasi, kad Jus visos jau busit ramios, o as virpinsiu pakinklius.. Mano Jaunuju vestuves paskutinios is viso sarasiuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 03 17, 22:10)
Tai gaunasi, kad Jus visos jau busit ramios, o as virpinsiu pakinklius.. Mano Jaunuju vestuves paskutinios is viso sarasiuko  blush2.gif

bet mes anksciau pradesim virpinti pakinklius nei tu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 03 17, 21:10)
Tai gaunasi, kad Jus visos jau busit ramios, o as virpinsiu pakinklius.. Mano Jaunuju vestuves paskutinios is viso sarasiuko  blush2.gif

Aš virpinu, ale šalia turiu tokį ramiaką: sėdi, siemkas gliaudo ir sako: spėsim, mažute, spėsim cool.gif doh.gif lotuliukas.gif Tai bandau ir aš tą ramybe užsikrėsti. Man tai pirmas svočiavimas, aš neiškalbi, daugiau esu romantikė (bijau, kad pati nepradėčiau ašaroti vietoj nuotakos), jumoras pas mane itin ribotas, nemoku skaldyti juokelių, vyrs irgi toks panašiai. Nu kokie mes piršliai g.gif doh.gif Ale sutirpau nuo draugų žodžių: nenorim jūsų kaip svečių, norim, kad tą dieną stovėtumėt šalia mūsų, mums reikia jūsų... Tai susileidau kaip pramuštas kiaušas- sau ant galvos lotuliukas.gif
Atsakyti