Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai

Radau pirso anspaudu medziu ikeliu gal kam pravers .
Oi nelabai gaunasi,cia ikelt visu doh.gif nemoku,bet idejau i pastuka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 03 18, 15:18)
Svočiaujančių sąrašiukas:

sauliki - gegužės 17 d.
liojka - geguzes 17 d.
Misis Vomband - birželio 21 d.
DEM - birželio 28 d.
ziedlapiux -liepos10d
ingrid1118-liepos 12 d.
agne_vvr - rugpjūčio 2 d.
sandrixe- rugpjūčio 9d.
Monikiuxas - rugpjūčio 23 d.
liojka - rugpjucio 23 d.
Lemona` - rugpjūčio 30 d.
Sjugk - rugsėjo 6 d.
zvaigzduole - rugsėjo 20 d.
ingrid1118-istaciau pagal eiliskuma  mirksiukas.gif

mildzike rugpjucio 16
Atsakyti
Sveikos smile.gif prisirasau ir as i sarasiuka, nors kolkas tik seku, skaitineju temute, truksta ikvepimo pastaruoju metu, nors scenariju jau lyg ir susideliojau, bet dar daug ka tikriausiai reikes keisti..

sauliki - gegužės 17 d.
liojka - geguzes 17 d.
DEM - birželio 28 d.
ziedlapiux -liepos10d
ingrid1118-liepos 12 d.
sandrixe- rugpjūčio 9d.
liojka - rugpjucio 23 d.
Zvirbliss - rugpjūčio 30d.
Sjugk - rugsėjo 6 d.

Atsakyti
Kaip sparciai musu gretos plateja clap.gif
Atsakyti
Sveikos nerealiosios 4u.gif

Jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif Skaitinėju sau tyliai čia jau kuris laikas, bandau scenarijų susidėlioti, bet nelabai dar kokių rezultatų turiu...
Čia nemažai klausimų dėl meilės simfonijos kilo, tai aš galiu iš savo vestuvių patirties pasidalinti. Mes ją gavome prieš eidami miegoti. Piršliai išskleidė visiems parodė ką dovanoja ir kažką dar sakė, tik nieko nepamenu smile.gif o taip pat gavom ir varškės ir medaus, sex energijos, dar lygtai kažką... man asmeniškai gal šiek tiek ir per daug buvo, nes dabar va nelabai ir pamenu, įspūdžio didelio nepaliko kai visko daug vienu metu buvo. Simfonija tikrai įstrigo atmintin, dabar spintoj guli, dulka, bet visai džiaugiuosi, kad ją turiu smile.gif Na apibendrintai tai mano nuomone per daug visko išleidžiant miegoti dovanoti nereikia, nes tiesiog viską sunku "suvirškinti". O mano mintis dėl paklodės kol kas yra tokia: daryti ne paklodę, o pagalvėlę, išnerti vašeliu tas pozas (na tiesiog tokiu raštu nunerti pagalvėlės užvalkaliuką) ir vienos spalvos, kad taip iškart į akis nekristų pozos ir būtų paskui galima pvz miegamajam ją ant lovos laikyti (nu kad ir praktinė kažkokia nauda būtų).
Ojei kiek pirmam kartui prirašiau... Bandysiu toliau dalintis idėjomis smile.gif

sauliki - gegužės 17 d.
liojka - geguzes 17 d.
DEM - birželio 28 d.
ziedlapiux -liepos10d
ingrid1118-liepos 12 d.
sandrixe- rugpjūčio 9d.
liojka - rugpjucio 23 d.
Route - rugpjūčio 30d.
Sjugk - rugsėjo 6 d.
Atsakyti
QUOTE(Route @ 2014 03 18, 20:23)
Sveikos nerealiosios  4u.gif

Oho kokia idėja bigsmile.gif bigsmile.gif Išnerti. Kaip faina. Gaila, kad laiko nėra doh.gif Nes man patiko ta simfonija, bet niekaip nepritaikiau. Vyrui tai saldainiai labai patiko. Jis pasisakė už degintą padėklą ( čia priedas prie dovanos), saldainius ir šampę. Daugiau lyg neplanavau nieko nakčiai įdėti. Prieš išleidžiant dar spalvotais kaspinais rankas surišim. Manau, kad užteks. Ieškojau tos simfonijos idėjos kaip servetėlės į padėklą. Galėčiau atsispausdinti, bet ant kokio tada popieriaus. Paprasto g.gif Bet jis toks kietas, norisi tokio ale servetėlinio. Turbūt atsisakysiu tos minties. Bus tikrai per daug. g.gif
Senarijus jau daugiau kaip įpusėtas. Kai vyrs turės laiko, paskaitysim, pasiderinsim, dar pas jaunuosius reik užsukti. Nežinau ar jaunoji mes puokštę, ar jaunikis norės ten su dantim tą daikčiuką plėšti, ar pjaus tortą ir kada. O iš tiesų kada tortą pjauna? Po šokio gal galima? Ar prieš dvylika? Ar prieš einant miegoti? Kada geriausiai?
Atsakyti
Labas naujokem 4u.gif smagu matyti, kad musu sarasiukas sparciai auga thumbup.gif

pridedu mildzike rugpjucio 16d.

mielosios naujokes, jei nemokat save ikelt i sarasiuka, pasiprasykit mirksiukas.gif garai butu,kad ir pagal datos eiliskuma isikeltumet mirksiukas.gif

sauliki - gegužės 17 d.
liojka - geguzes 17 d.
DEM - birželio 28 d.
ziedlapiux -liepos10d
ingrid1118-liepos 12 d.
sandrixe- rugpjūčio 9d.
mildzike - rugpjūčio 16
liojka - rugpjucio 23 d.
Route - rugpjūčio 30d.
Sjugk - rugsėjo 6 d.

Papildyta:
QUOTE(Route @ 2014 03 18, 21:23)
daryti ne paklodę, o pagalvėlę, išnerti vašeliu tas pozas (na tiesiog tokiu raštu nunerti pagalvėlės užvalkaliuką) ir vienos spalvos, kad taip iškart į akis nekristų pozos ir būtų paskui galima pvz miegamajam ją ant lovos laikyti (nu kad ir praktinė kažkokia nauda būtų).

Ojei kiek pirmam kartui prirašiau... Bandysiu toliau dalintis idėjomis smile.gif

Super ideja thumbup.gif , bet kiek vargo doh.gif
as jei laiko turesiu pabandysiu pasiut uzvalkaliuka o pozas aplikuoti smile.gif

visai ne daug prirasei mirksiukas.gif mums patinka pasiskaityti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ingrid1118 @ 2014 03 18, 14:59)
Mano sventes papke

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 03 18, 21:36)

O iš tiesų kada tortą pjauna? Po šokio gal galima? Ar prieš dvylika? Ar prieš einant miegoti? Kada geriausiai?

gal tortas po 12 val. pries isleidžiant miegot g.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 03 18, 20:36)
Oho kokia idėja bigsmile.gif  bigsmile.gif Išnerti. Kaip faina. Gaila, kad laiko nėra doh.gif Nes man patiko ta simfonija, bet niekaip nepritaikiau. Vyrui tai saldainiai labai patiko. Jis pasisakė už degintą padėklą ( čia priedas prie dovanos), saldainius ir šampę. Daugiau lyg neplanavau nieko nakčiai įdėti. Prieš išleidžiant dar spalvotais kaspinais rankas surišim. Manau, kad užteks. Ieškojau tos simfonijos idėjos kaip servetėlės į padėklą. Galėčiau atsispausdinti, bet ant kokio tada popieriaus. Paprasto g.gif Bet jis toks kietas, norisi tokio ale servetėlinio. Turbūt atsisakysiu tos minties. Bus tikrai per daug. g.gif

Jei galvojat apie saldaines, bet norit ir meilės simfonijos, padarykit saldainių ar šokolado popierėlį su meilės simfonija blush2.gif

Kažkodėl atrodo ,kad pašte lyg ir buvo saldainių popierėlių makettukai su meilės simfonija g.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 03 18, 21:36)
Ieškojau tos simfonijos idėjos kaip servetėlės į padėklą. Galėčiau atsispausdinti, bet ant kokio tada popieriaus. Paprasto g.gif Bet jis toks kietas, norisi tokio ale servetėlinio. Turbūt atsisakysiu tos minties. Bus tikrai per daug. g.gif

https://www.google.c...e...7-4;282;414
Is sios nuorodos medaus menesio kalendoriaus, manau pavyktu padaryti serveteles ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 18 kovo 2014 - 21:49
QUOTE(DEM @ 2014 03 18, 20:36)
O iš tiesų kada tortą pjauna? Po šokio gal galima? Ar prieš dvylika? Ar prieš einant miegoti? Kada geriausiai?

Jau po visko.. Pas mane po židinio, žibintų..
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 03 19, 10:23)
Jau po visko.. Pas mane po židinio, žibintų..

as irgi taip manau. merginos ar dovanosit kas mentele ta tortui jauniesiems? jei taip graviruotid ka ar ne?
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 03 19, 08:45)
as irgi taip manau. merginos ar dovanosit kas mentele ta tortui jauniesiems? jei taip graviruotid ka ar ne?

Aš tai neplanuoju..
Atsakyti