6youth ar 5 youth tinka 38 kojai iš klasikinių?
QUOTE(-Gyte- @ 2014 10 14, 19:35)
6youth ar 5 youth tinka 38 kojai iš klasikinių?
su 24,5-25cm plačia pėda klasikinius turėjau iš vaikiškų tai usa6 reikėjo, buvau ir pilkus ir usa5 pirkus, tai mažoki buvo, teko parduoti

ugg bute modeliuką dar iš vaikiškų turiu tai irgi 6 youth. yra
QUOTE(saldu @ 2014 10 03, 16:52)
Mano peda 25.5 visada ugg perku usa8

Sveikos, kur lietuvoje perkate ugg ar emu? kokiu dar firmu patartumete tokio tipo batus?
QUOTE(VejaGuse @ 2014 10 19, 17:08)
Sveikos, kur lietuvoje perkate ugg ar emu? kokiu dar firmu patartumete tokio tipo batus?
Bent aš Lietuvoje neperku, nes laba brangu. Pažiūrėkite Bearpaw, man jie visai patiko.
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 10 19, 17:45)
Bent aš Lietuvoje neperku, nes laba brangu. Pažiūrėkite Bearpaw, man jie visai patiko.
As dar Koolaburra batukus pridesiu

Gal galite kas nors apšviesti, kaip paruošti tokius batus nešiojimui? Ar užtenka tiesiog keletą kartų nupurkšti impregnatoriumi, ar reikia ir darkažką daryti?
QUOTE(lahti @ 2014 10 22, 21:06)
Gal galite kas nors apšviesti, kaip paruošti tokius batus nešiojimui? Ar užtenka tiesiog keletą kartų nupurkšti impregnatoriumi, ar reikia ir darkažką daryti?
As visus pries nesiojima triskart impregnatoriumi nupurskiu. Nupurskiu isdziovinu per nakti ir vel.
O paskui pagal nesiojimo daznuma, bent karta i menesi nupurskiu.
Gal kas pasakytu is amazonių uk kaip suprasti vaikiškus EMU dydžius ,jei koja 13cm nešioja 22dydi -tai koki cia uk dydi užsakyti ?aciu uz atsakymus
O gal kuri turejote Koalabi firmos batukus, kaip nesiojosi?
QUOTE(_noraa_ @ 2014 10 23, 12:07)
Gal kas pasakytu is amazonių uk kaip suprasti vaikiškus EMU dydžius ,jei koja 13cm nešioja 22dydi -tai koki cia uk dydi užsakyti ?aciu uz atsakymus
EU 22 dydis atitinka 5-5,5 UK dydi