Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

6youth ar 5 youth tinka 38 kojai iš klasikinių?
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 10 14, 19:35)
6youth ar 5 youth tinka 38 kojai iš klasikinių?

su 24,5-25cm plačia pėda klasikinius turėjau iš vaikiškų tai usa6 reikėjo, buvau ir pilkus ir usa5 pirkus, tai mažoki buvo, teko parduoti ax.gif
ugg bute modeliuką dar iš vaikiškų turiu tai irgi 6 youth. yra
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2014 10 03, 16:52)
Patarkit, UGG Classic short su 25,6 koja koki US dydi imti  ax.gif

Mano peda 25.5 visada ugg perku usa8 ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kur lietuvoje perkate ugg ar emu? kokiu dar firmu patartumete tokio tipo batus?
Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2014 10 19, 17:08)
Sveikos, kur lietuvoje perkate ugg ar emu? kokiu dar firmu patartumete tokio tipo batus?

Bent aš Lietuvoje neperku, nes laba brangu. Pažiūrėkite Bearpaw, man jie visai patiko.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 10 19, 17:45)
Bent aš Lietuvoje neperku, nes laba brangu. Pažiūrėkite Bearpaw, man jie visai patiko.

As dar Koolaburra batukus pridesiu thumbup.gif Nera jie pigus, bet per sale ar akcijas galima labai gera kaina pagaut - aisku cia jau nusiziurejus reikia but ir sekt (na kaip ir kitka bandant pagaut).
Atsakyti
Gal galite kas nors apšviesti, kaip paruošti tokius batus nešiojimui? Ar užtenka tiesiog keletą kartų nupurkšti impregnatoriumi, ar reikia ir darkažką daryti?
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2014 10 22, 21:06)
Gal galite kas nors apšviesti, kaip paruošti tokius batus nešiojimui? Ar užtenka tiesiog keletą kartų nupurkšti impregnatoriumi, ar reikia ir darkažką daryti?

As visus pries nesiojima triskart impregnatoriumi nupurskiu. Nupurskiu isdziovinu per nakti ir vel.
O paskui pagal nesiojimo daznuma, bent karta i menesi nupurskiu.
Atsakyti
Gal kas pasakytu is amazonių uk kaip suprasti vaikiškus EMU dydžius ,jei koja 13cm nešioja 22dydi -tai koki cia uk dydi užsakyti ?aciu uz atsakymus
Atsakyti
O gal kuri turejote Koalabi firmos batukus, kaip nesiojosi?
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2014 10 23, 12:07)
Gal kas pasakytu is amazonių uk kaip suprasti vaikiškus EMU dydžius ,jei koja 13cm nešioja 22dydi -tai koki cia uk dydi užsakyti ?aciu uz atsakymus

EU 22 dydis atitinka 5-5,5 UK dydi
Atsakyti
4u.gif 6pm.com originalius galima pagaut. Bet mane domina ar ameta corporation firma gera? kaip nesiojasi, nes vaikiskiems gera akcija siandien perkant per tarpininkus.. niekas su sia firma nesusidure blush2.gif ugg vaikiski
Atsakyti