Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 01, 03:56)
Oficialus puslapiai neturetu meluot smile.gif Paziurek prie aprasymo - kad ir pvz CIA. Nepatinka man toks neaiskumas - tipo kaip papuls, taip gausi, nors kaina batu tikrai nemaza ir dar po truputi kyla...

Ojei, nu cia pieva visiska. As noriu avikailio, o cia loterija. unsure.gif
Atsakyti
http://www.musumazyl...kai-us11-eur-28

O kaip dėl šių originalumo? ir gal kas žino, koks turi būti dydis, jei reikia vidpadžio 17,5
Atsakyti
QUOTE(petronelem @ 2014 11 01, 11:52)

O kaip dėl šių originalumo? ir gal kas žino, koks turi būti dydis, jei reikia vidpadžio 17,5

Bloga nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 01, 09:45)
Ojei, nu cia pieva visiska. As noriu avikailio, o cia loterija. unsure.gif

Mhm. Paskaičiau aprašus oficialiame puslapyje - kažką daro jie su ta UGGpure vilna. Tik nesupratau, ar vien vidpadis (insole) gali būti toks maišytas, ar ir visa kita.

Kam teko pirkti - už kiek realiai galima nusipirkti Bearpaw batus (konkrečiai domina Emma tall modelis)? Kaip suprantu - jiems būna ir nemažos akcijos? Kur geriausiai „gaudyti“?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 11 01, 14:28)
Kam teko pirkti - už kiek realiai galima nusipirkti Bearpaw batus (konkrečiai domina Emma tall modelis)? Kaip suprantu - jiems būna ir nemažos akcijos? Kur geriausiai „gaudyti“?smile.gif

Uz kokius $30-35 drasiai galima nupirkt, gal net pigiau. Amazon arba visokiuose hautelook, ideel ir pan puslapiuose pigiausia kiek macius. Amazon jei isidesit i krepseli ir paskui paspausit 'save for later', tai galesit matyt kainu pasikeitimus, nes jos svyruoja.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 11 01, 13:28)

Uz 20$ ir maziau. amazon.com, shoemetro.com, streetmoda.com, kartais 6pm.com.
Atsakyti
QUOTE(petronelem @ 2014 11 01, 12:52)

Atsakyti
Sveikos mergaites, o kur nusipirkti pigiau ir originalius emu? Gal kas patars?
Prireike emu stinger mini 4u.gif
Ir tuo paciu del dydzio - su 22,5 cm uztektu usa6? ugg tai uztenka usa5
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 11 01, 13:28)
Mhm. Paskaičiau aprašus oficialiame puslapyje - kažką daro jie su ta UGGpure vilna. Tik nesupratau, ar vien vidpadis (insole) gali būti toks maišytas, ar ir visa kita.

UK TKmaxx parduotuveje pernai violetinius pirkau uz 30 svaru, labai dziaugiuosi, puikiai nesiojasi, ir galiu pasakyti kad pigus , ir siais metais rudens pradzioj kuomet lankiausi maciau kad yra ivairiu modeliu, jei turit kas parveztu manau apsimoketu 4u.gif
Atsakyti
Merginos as su klausimu apie bearpaw ilgesniuosius batukus, dėl blauzdos storumo. Sakykim Bearpaw Brandy modelis- ar tilps storesnė blauzda (45 cm), arba Bearpaw Bianca Short II modelis (nors kiek trumpesni nei pirmieji)? Kaip apskirtiais u blauzdom pas Bearpaw'us, storom blauzdom tinka?
Atsakyti
Gal kas patartu del Emu stinger mini dydzio, ar uk3 (usa5) tinkamas 36 kojai (22.5-23 cm) ?
Atsakyti
Ateinu pasidalint atsiliepimais apie kelis Ugg modeliukus 4u.gif Paprastai nesioju US8 dydzio batus, peda mano plati, kazkur 24-24,5cm.

mini bailey bow in shiny reptile - ejau pirkt siu, bet taip ir nenusipirkau. Is tikruju, tai sudvejojau tik grizus namo, o parduotuvej buciau pirkus, bet nebuvo mano dydzio. Konsultantas sake, kad gali uzsakyt, o prie kasos moteriske jau matesi, kad nenori prasidet su uzsakinejimais ir siule paciai online uzsisakyt. Tai tada sukirbejo dvejones ir nusprendziau apmastyt. Dydis ju atitinka - US8 man kaip tik, mazesnio nesinorejo. As norejau juodu, bet ju turejo tik US9, tai tik del bendro vaizdo pasiemiau pasimatuot, o savo dydzio sviesius matavausi. Na man juodi graziau ir save su jais labiau isivaizduoju, bet realybej ir sviesus grazus. Tik kiek meskutiska koja su jais atrodo, tas priekis isgaubtas daugokai. Tai dar pamastysiu, bet tikrai traukia jie mane....

patten wub.gif - seniau i tokio tipo Ugg paziuredavau, bet vis persigalvodavau (buvo kazkada odiniu priekiu, net nepamenu ar matavausi juos). Po vieno JCrew temos derinuko su jais nusprendziau pasimatuot ir siandien parsinesiau sita modeliuka. Labai gerai atrodo su dzinsais, o ir manau prie suknuciu smagiai nesiosis. Dydis atitinko, US8 kaip tik ir mazesnio nenoreciau - isvis jie kazkaip maziausiai ant kojos jauciasi lyginant su kitais US8. Beje, kiek matavausi, tai tik situos konsultantas pagyre ant kojos ir pasake, kad atrodo mano stiliaus (paprastai nekreipiu daug demesio i tokius pasakymus, bet nuosirdziai nuskambejo, o ir pati labai gerai pasijauciau iskart besimatuojant).

mini bailey bow corduroy (o taip pat su paprastu vienu ir dviem kaspineliais) - velgi man US8 tinka, nors peda jauciasi laisviau nei su virsuje aprasytais. Matavausi ir US7, bet jis per mazas - jauciu situ issisukciau su pusiniu, jei toks butu, bet US7 niekaip.

emersen - sakyciau didinti. Matavausi US8, tai dideli, bet mazesniu neprasiau, nes nepatiko vaizdas ant kojos. Turiu Koolaburra motor boots tipo, tai ju kolkas uzteks is to stiliaus. Sie 'emerson' man per gremezdiski ant kojos, priekis daugokai isgaubtas ir per grubiai atrodo tokio trumpumo batukams. Beje, rudi zymiai graziau atrode gyvai, juodu ne nenorejau matuotis.

mini bailey bow crystal - siu nesimatavau, tik apciupinejau, tai nepatiko ta oda, kazkokia papigiai atrodo, lyg patrukinejus ir pan. Suprantu, kad toks sumanymas odos teksturos, bet nu visiskai nesuzavejo. schmoll.gif

--------------------------------------------------------------

P.S. minejau temoj, kad vieni su ta vilna, kiti su kailiuku, tai gal online tiksliau buna parasyta kai kuriuose puslapiuose, bet parduotuvej, tai ant kiekvieno bato pado yra lipdukas su aprasymu vilna ar kailis. 4u.gif
Atsakyti