Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

Sveikos,
ar gali būti čia originalai?
Labai jau ypatingai maža kaina...
http://www.musumazyl...su-swarovskiais

http://www.musumazyl...ugg-universalus

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 05, 01:53)

Gal šitus matavaisi? ugg mini bailey Įdomu, kaip dydis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo She_Wolf: 05 lapkričio 2014 - 09:08
QUOTE(She_Wolf @ 2014 11 05, 09:07)

as turiu tokius, tai us 9 yra 40 eu.
http://www.zappos.co...ailey-bow-black spalva tokia kaip filmuotaam klipukyje
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 11 05, 08:07)
Sveikos,
ar gali būti čia originalai?
Labai jau ypatingai maža kaina...
http://www.musumazyl...su-swarovskiais
http://www.musumazyl...ugg-universalus

Prasyciau vidines etiketes foto, ar yra holograma.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 01, 16:03)
Uz 20$ ir maziau. amazon.com, shoemetro.com, streetmoda.com, kartais 6pm.com.

o gal padetumet, kaip su dydziais? tarkim jei nesioju 37 dydi, kokio reiktu? 6US tiktu? ar cia labai nuo modelio priklauso?
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2014 11 05, 10:07)

Situ nera parduotuvej, manau senesnis modelis gal g.gif Pati online i juos paziuriu, bet padvejoju del to kaspinelio - galvoju ta balta dalis apsipurvins greit.

O del dydzio imciau toki kaip ir visu kaspiniuociu, t.y. atitinkanti savo dydi, neimciau mazesniu. Man nepasiteisinus ta dydziu mazesniu taisykle - turiu nuo seniau limituoto leidimo (kaip klasikiniai tik pasiuvinetu aulu) US7.5, tai tik kai issigulejo vidus gerai galiu kokia kojinyte apsiaut (bet nera patogumo tada) ar siaip basomis patogiai nesiot, bet pirma ziema ir be kojines gana anksta buvo, taip tik tik. Esu temoj rasius, tai nenoriu plestis labai, bet jie man pirma ziema ties vienu nyksciu plyso - Ugg sake greiciausiai brokas ir butu keite i kitus, bet buvau pigiau pirkus, Ugg kainos kaip tik kilo, tai neapsimokejo siuntinet ir tt (liko suns vedziojimui jie). Bet dabar galvoju, kad gal del to plysimo kazkiek prisidejo ir dydis, nes batas pastoviai itemptas toj vietoj kai koja remiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(atene200 @ 2014 11 05, 10:13)
o gal padetumet, kaip su dydziais? tarkim jei nesioju 37 dydi, kokio reiktu? 6US tiktu? ar cia labai nuo modelio priklauso?

Pedos ilgio reikia. As su 25cm placia peda turiu 8US.
Atsakyti
P.S. minejau temoj, kad vieni su ta vilna, kiti su kailiuku, tai gal online tiksliau buna parasyta kai kuriuose puslapiuose, bet parduotuvej, tai ant kiekvieno bato pado yra lipdukas su aprasymu vilna ar kailis. 4u.gif
[/quote]

Ir kaip ta vilna realiai? Ar atrodo tokie pat šilti, stori, kaip kailiniai? Nes kaina tai ta pati. Planavau užsisakyti, bet nenorėčiau vilnos, nebent ji tikrai šilta, stora ir nesuminama. Gal kas nors jau turite tuos su vilna, kaip dėvisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("Pelėda" @ 2014 11 05, 18:15)
Ir kaip ta vilna realiai? Ar atrodo tokie pat šilti, stori, kaip kailiniai? Nes kaina tai ta pati. Planavau užsisakyti, bet nenorėčiau vilnos, nebent ji tikrai šilta, stora ir nesuminama. Gal kas nors jau turite tuos su vilna, kaip dėvisi?  4u.gif

Tiesa sakant, tai labai demesio ir nekreipiau - lieciant matesi skirtumas tarp skirtingu modeliu, tai tada pavertus ant pado pamaciau ta lipduka, bet labai nesigilinau. Atrodo silti, stori, vilnele maloni, priekaistu tikrai neturiu. Gal didesnis skirtumas, kad kailiukas puresnis, o vilna labiau isformuota, bet tai nei pliusas, nei minusas. O kaip nesiotusi tik nesiojant eitu pasakyt. ax.gif Man gal ir nera didelio skirtumo koks tas vidus, nemanau, kad Ugg darytu nekokybiskus, bet pats faktas kai parduotuve paraso, kad gali but tas, anas ar misinys, tai nepatinka - vistiek perkant noriu zinot ka perku, o ne siurpriza uz tokia kaina (dar pvz cia vietoj man kiek dzin, nes galiu grazint, bet jei i LT siunciantis kazkam, tai jau nera pasirinkimo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 05 lapkričio 2014 - 19:06
o, kokia lentele istraukiau apie emu (Styles: Bronte, Stinger & Hip)

Women's Size's Inner Sole Length Inner Sole Width Boot Diameter
US 5 / Europe 36 / UK 3 9 1/4 inches 3 1/2 inches 15 inches
US 6 / Europe 37 / UK 4 9 1/2 inches 3 3/4 inches 15 inches
US 7 / Europe 38 / UK 5 9 3/4 inches 3 3/4 inches 15 1/2 inches
US 8 / Europe 39 / UK 6 10 inches 3 7/8 inches 15 1/2 inches
US 9 / Europe 40 / UK 7 10 1/4 inches 4 inches 15 1/2 inches
US 10 / Europe 41 / UK 8 10 1/2 inches 4 inches 16 inches
Mens's US 9 / Europe 41 10 1/2 inches 4 inches 16 inches

Tai pagal mano matematinius sugebejimus isskaiciavau, kad uk3 dydzio vidpadis 23.46 cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 05 lapkričio 2014 - 20:31
na ekspertes, kaip manot, originalus, ar ne? ir ar su programele ta holograma nuskaicius galima nustatyt?
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Man viskas tvarkingai atrodo.
Atsakyti