Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

Sveikos. Ar šie batukai jūsų nuomone originalus? 4u.gif
sie
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2014 12 05, 17:32)
Sveikos. Ar šie batukai jūsų nuomone originalus? 4u.gif
sie

ne
Atsakyti
Mergaites, kas turite UGG kaip jie devisi, neissisleivina, neperslampa jie, ar tinka tik salta ziema?
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 11 19, 23:14)
Nežinau kas čia tokia parduoda, bet aš norėjau pirkti iš Agnytte, ir kai pagooglinau, paaiškėjo kad Vinted.lt ji buvo užblokuota narė, kodėl neaišku, bet.. Ir teigia, kad batai pirkti UK parduotuvėje, kas irgi nelabai realu, nes standartinių spalvų originalūs UGG UK kainuoja tikrai ne tiek

QUOTE(-Gyte- @ 2014 11 21, 14:09)
Tas tai gal, bet, UK tikrai neparduoda UGG tokia kaina, aišku gali būti, kad vogtasi iš kokio sandėlio prekiauja, kas pas mus LT populiaru..

As is Agnytte nieko nesu pirkus ir net nepazistu jos. Bet kad jos parduodami UGG originalai, tai man kazkaip nekyla abejoniu.

Gyte, o ko Jus taip stebites, kad batai pirkti UK??? Viskas netgi labai realu. Tik reikia moket ir netingeti ieskoti wink.gif UK yra ne viena ir ne dvi parduotuves oficialiai prekiaujancios UGG. Tad kainu galima rasti ivairiausiu. Ir netgi labai labai geru!!! Geresniu nei US mirksiukas.gif Plius dauguma parduotuviu siuncia tiesiai i LT, o jei nesiuncia galima pasinaudot UK adreso nuoma. Tad siuo atveju visi batai atkeliauja su dezem thumbup.gif

Pvz. kalbant butent apie tuos Agnytte pardavinejamus UGG juodus su dryzuotu kaspinuku, tai maciau vienoj UK pardej pries gerus pora men po 69.99 GBP mirksiukas.gif Ir cia naujas modeliukas thumbup.gif Parduotuve yra ji uggaustralia.com parduotuviu sarase.

Del vogtu... Nu ka as zinau, ar Jums cia normaliai atrodo, kad vogtais viesai prekiautu??? Kazkaip manau, kad netgi tie, kurie tokiu gauna, turi uztektinai proto neviesinti tokiu batu.

Ir nereikia cia taip stebetis ir seti abejones mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip manote ar originalai? smile.gif Ačiū
http://www.vinted.lt...ai-su-avikailiu
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2014 12 05, 21:20)
Mergaites, kas turite UGG kaip jie devisi, neissisleivina, neperslampa jie, ar tinka tik salta ziema?
Aciu mirksiukas.gif

Kaip avesit, tokius ir turesit. Pries avint impregnavus, nebraidant po pliurzas, balas, grizus nupurcius sniega, tarnaus ilgai.
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2014 12 06, 12:38)

Pvz. kalbant butent apie tuos Agnytte pardavinejamus UGG juodus su dryzuotu kaspinuku, tai maciau vienoj UK pardej pries gerus pora men po 69.99 GBP mirksiukas.gif Ir cia naujas modeliukas thumbup.gif Parduotuve yra ji uggaustralia.com parduotuviu sarase.

kad as niekur nerasiau, kad mano ideti UGG su kaspineliu yra Agnyttes parduodami g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 12 06, 15:52)
kad as niekur nerasiau, kad mano ideti UGG su kaspineliu yra Agnyttes parduodami g.gif

Tuomet atsiprasau smile.gif Tiesiog cia buvo daug komentuojama apie Agnytte parduodamus UGG, o ji vienu metu irgi tokius turejo, tai ir pamaniau, kad apie tuos pacius diskusija vyko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2014 12 02, 23:01)
Siaip tai ne viena iš manęs pirkusi narė šioje temoje diskutuoja,tik įdomu,kodėl neparašo,kad jie tikrai originalūs,gal ne lygis,kad ne iš usa per tarpininkes pirkta biggrin.gif
Agnytte vinted.lt blokavo ir blokuos,idedu po kelias prekes,bet moderatores net po zinutes landzioja ir jeigu mato,kad imetu savo visu prekiu kataloga iskart uzblokuoja,kad uzsiimineju komercija doh.gif

g.gif g.gif o kas čia yra po 5vnt. batų ir daugiau, čia kas?????/ netikusios poros jūsų???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 07 gruodžio 2014 - 11:31
QUOTE(linamog @ 2014 12 06, 13:44)
Kaip avesit, tokius ir turesit. Pries avint impregnavus

Kaip juos impregnuoti? Tinka tie universalūs impregnavimo purškalai? Konkrečiai turiu tokį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2014 12 08, 10:12)
Kaip juos impregnuoti? Tinka tie universalūs impregnavimo purškalai? Konkrečiai turiu tokį

As tokius ir naudoju, specialiu UGG neperku. Nors viena nare pasakojo, kad su Lietuvoj pirktu ispurskus jai bato dazai isplauke. Nesuprasi. Man niekas nera isplauke.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 12 08, 08:23)
As tokius ir naudoju, specialiu UGG neperku. Nors viena nare pasakojo, kad su Lietuvoj pirktu ispurskus jai bato dazai isplauke. Nesuprasi. Man niekas nera isplauke.

Pabandsiu iš pradžių mažam plote, jei viskas gerai, purkšiu ant viso. Gerai, kad pasidalinot, kažkaip odinius purškiu, o šitų net nepagalvojau ax.gif
Atsakyti