Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

https://www.nordstro...5584?color=GRAY

mergaites patarkite , jei nesioju 41 , siu imti 9 ar 10 dydi? g.gif g.gif

susimeciau dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2014 12 06, 11:38)
As is Agnytte nieko nesu pirkus ir net nepazistu jos. Bet kad jos parduodami UGG originalai, tai man kazkaip nekyla abejoniu.

As is Agnytte savuosius pirkau. Pries tai su dar viena SM nare pasikonsltavusi del originalumo. Net neabejojau, kad jie originalus ax.gif

QUOTE(inga_ @ 2014 12 07, 12:28)
g.gif  g.gif  o kas čia yra po 5vnt. batų ir daugiau, čia kas?????/ netikusios poros jūsų???

Tik siaip idomu- o kodel Jus rupi svetimo verslo ypatumai? g.gif

QUOTE(linamog @ 2014 12 08, 11:23)
As tokius ir naudoju, specialiu UGG neperku.

drinks_cheers.gif As irgi specialiai UGGams nepirkau. Pirkau paprasta impregnanta prekybos centre, toki ne is visai pigiu, paskaicius aprasyma ir intuityviai juo pasitikejusi. Impregnavau pagal instrukcijas ir tikrai esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 08 gruodžio 2014 - 15:18
QUOTE(linamog @ 2014 12 08, 10:23)
As tokius ir naudoju, specialiu UGG neperku. Nors viena nare pasakojo, kad su Lietuvoj pirktu ispurskus jai bato dazai isplauke. Nesuprasi. Man niekas nera isplauke.

man ir nei vienu ugg "neisplauke" naudojau salamanderi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(troliuke @ 2014 12 08, 15:02)
https://www.nordstro...5584?color=GRAY

mergaites patarkite , jei nesioju 41 , siu imti 9 ar 10 dydi?  g.gif  g.gif

susimeciau dabar  g.gif

Troliuk, bet gi nera uztrauktuko g.gif Tavo keltis normali?g.gif maniskiai kai 3ji ugg su uztrauktukais, tai kazkaip patogiau,tiesa klasikiniai sand spalvos be uzttrauktuko, bet jie maziausiai nesiojami. 4u.gif
ugg sakyciau imti 10, o siu nezinau, nors pagal dydziu lentele, gal 9 tuka rizikuociau g.gif nors ir tai raso,kad 11 dydis, o jei 10 tukas isvis 43 rodo. g.gif
Atsakyti
kaip manot,ar orginalus??? http://www.vinted.lt...australia-batai
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 12 08, 16:16)
As is Agnytte savuosius pirkau. Pries tai su dar viena SM nare pasikonsltavusi del originalumo. Net neabejojau, kad jie originalus ax.gif
Tik siaip idomu- o kodel Jus rupi svetimo verslo ypatumai? g.gif

pasirodo klientė uždavė man klausimą, biggrin.gif atsakysiu , kodėl atėjusi guodžiasi į šią temą g.gif ax.gif , kad ją blokuoja kituose tinklapuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kam čia įdomu, čia tinklapis kitas SM g.gif ax.gif
ir prie ko čia usa tarpininkės????
visi kalti aplinkui,
tegu ji čia nors 1000 vnt. prekiauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 08 gruodžio 2014 - 23:30
QUOTE(inga_ @ 2014 12 09, 00:22)
pasirodo klientė uždavė man klausimą, biggrin.gif  atsakysiu , kodėl atėjusi guodžiasi į šią temą g.gif  ax.gif , kad ją blokuoja kituose tinklapuose lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kam čia įdomu,  čia tinklapis kitas SM g.gif  ax.gif

Na bet kiek suprantu viso to esme buvo, kad merginos abejojo batuku originalumu ir blokavima prieme kaip viena is irodymu del neoriginaliu prekiu. Todel nares paaiskinimas kodel blokuojama kaip tik vietoj, nes tai visai nesusije su originalumu. Plius atsirado temoj ir is jos pirkusiu, kurios pasisake del prekes kokybes, tai kaip ir visas reikalas isprestas. 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumet kuri nors nufotografuot 100%orginaliu UGG visas vidines batu etiketes.IS ANKSTO SIRDINGAI DEKOJU. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 09, 01:04)
Na bet kiek suprantu viso to esme buvo, kad merginos abejojo batuku originalumu ir blokavima prieme kaip viena is irodymu del neoriginaliu prekiu. Todel nares paaiskinimas kodel blokuojama kaip tik vietoj, nes tai visai nesusije su originalumu. Plius atsirado temoj ir is jos pirkusiu, kurios pasisake del prekes kokybes, tai kaip ir visas reikalas isprestas.  4u.gif

drinks_cheers.gif

inga_, nesupratau, kurioj cia vietoj buvo guodimasis, tiesiog paaiskinimas kas ir kaip. Ir kodel tas pabreztinis kliente? g.gif Jei esu pirkusi, tai jau esu suinteresuota puse? doh.gif Kai nori, gali ir prie stulpo prisiknist, ar ne? biggrin.gif

hardute, is nuotrauku atrodo kokybiski ir originalus (beveik), bet uzkulnio dviguba siule ar nera padirbiniu skiriamasis zenklas? g.gif As ganetinai mazai apie juos suprantu, pati konsultuodamasi pirkau, tai idomu butu ir kitu nuomone isgirst.
Atsakyti
QUOTE(hardute @ 2014 12 08, 18:58)

Turiu įtarimų, kad tokie pat originalūs, kaip ir jos parduodami Louboutin'ai.

Iš aprašymo: Uzsakineju garsiu firmu , kaip Christian Louboutin , UGG AUSTRALIA , Gucci , Guess ir t.t batus, laikrodzius , rankines ir ne tik - aha, jo.
Atsakyti
Ar sie originalus:
http://www.vinted.lt...iu-40-dydis-ugg
Atsakyti
QUOTE(funnygirl- @ 2014 12 09, 15:22)

tikrai ne, nes nera ugg tokio modelio
Atsakyti
hardute, dar ir aprasyme raso"maisytas kailis" lotuliukas.gif
http://www.vinted.lt...australia-batai
Papildyta:
QUOTE(kavamale @ 2014 12 09, 13:47)
tikrai ne, nes nera ugg tokio modelio

drinks_cheers.gif jau kai pamatau mieste sitais kailiais nukarusiais, tai net"purto"...gariunai..bet atseit UGG blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 09 gruodžio 2014 - 14:35