Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(zuikis5 @ 2014 04 07, 10:57)
Sveikinu, Donma,
sėkmės ir drąsos vairuojant  4u.gif  4u.gif
Man pagalvojau rytoj bus mėnuo, kaip išlaikiau - o atrodo kokie metai jau praėjo, taip toli viskas...

O čia prie nuo rodų besimokančioms, gal kam pravers - man automobilio sandara pradžiai atrodė tamsus miškas, tai padėjo atsakymai...

http://www.scritube....ai832201521.php

Super nuoroda, ačiū 4u.gif
Dar tik ruošiuosi teorijos egz., ir pastoviai stringu ties tais klausimais blush2.gif
Atsakyti
Labas,
pradėjau mokytis ir aš, oioi ir baisu, ir neramu, ir toks kiekis informacijos. Ačiū visoms už nuorodas, praverčia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 04 07, 10:57)

O čia prie nuo rodų besimokančioms, gal kam pravers - man automobilio sandara pradžiai atrodė tamsus miškas, tai padėjo atsakymai...

http://www.scritube....ai832201521.php

O nuorodoje nurodyti klausimai čia teorijos? nes kai aš laikiau tai nei vieno iš jų man regitroje nebuvo.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 04 11, 10:16)
O nuorodoje nurodyti klausimai čia teorijos? nes kai aš laikiau tai nei vieno iš jų man regitroje nebuvo.
g.gif

man buvo ir ne vienas netgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2014 04 11, 11:50)
man buvo ir ne vienas netgi ax.gif

Tai gal tiesa, kai instruktorius man sakė, kad skiriasi klausimai tų kurie mokėsi eksternu ir tų kurie mokykloje teorija ruošėsi.
Atsakyti
As ruosiuosi eskternu, tai kartais atrodo, kad nieko nemoku ir neismoksiu doh.gif Kai kurie klausimai tiesiog nervina. Na kaip as galiu zinoti ka daryti vienoje ar kitoje situacijoje jei nesu vairavusi ir buvusi toje situacijoje, iseina reikia tupai iskalti ka daryti ir viskas, bet visko gi irgi neismoksi...Gal as jau persimokiau ir del to atrodo, kad viskas blogai. O dar ketbilietai pasitaiko tokiu klausimu "kokios spalvos automobiliu saugiau vaziuoti?", "zmogus virs 100 kg reikia sodinti i priekine sedine/ i galine sedine/ be skirtumo?" kazin ar tokiu klausimu buna regitroje? Ir taip reikia daug visko ismokti o cia dar tokie klausimeliai doh.gif

Vakar maciau viename grupiniame tinklalapyje kuponai teorijos testams, bet dabar darbe negaliu surasti koks ten buvo. Tos kuriuos jau isklaikete kur sprendete auto.plius.lt, ketbilietai.lt, kitam kazkokiam?
Atsakyti
Radau kupona apie kuri kalbejau, gal kas naudojosi siuo pasiulytu kuponu ?
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 04 11, 10:53)
Tai gal tiesa, kai instruktorius man sakė, kad skiriasi klausimai tų kurie mokėsi eksternu ir tų kurie mokykloje teorija ruošėsi.

as del idomumo padariau taip - viena karta ejau laikyt egza pazymejusi, kad ruosiaus savarankiskai ir neislaikiau, nes toooookius klausimus gavau, kad buciau su atversta KET knygele sedejus per egza, vis tiek nebutu padeje doh.gif tada sekanti karta pazymejau, kad baigiau vairavimo mokykla ir per egza gavau normalius klausimus biggrin.gif tai ir nesupratau - ar cia toks sutapimas, ar tikrai savarankiskai besiruosiancius labai nori nusodint? g.gif doh.gif
Atsakyti
MajaLi saugiausios spalvos yra ryskios smile.gif
O ta jusu imesta nuoroda ir mane visai sudomino. ax.gif
As sprendziu alsket.lt arba las.lt tai pasprendus kokius 5 kartus is eiles pastoviai meta tuos pacius klausimus..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2014 04 15, 12:29)
O dar ketbilietai pasitaiko tokiu klausimu "kokios spalvos automobiliu saugiau vaziuoti?", "zmogus virs 100 kg reikia sodinti i priekine sedine/ i galine sedine/ be skirtumo?" kazin ar tokiu klausimu buna regitroje? Ir taip reikia daug visko ismokti o cia dar tokie klausimeliai  doh.gif 

Yra ir regitroj tokie klausimai. didesnė dalis jų ir yra IQ testo turbūt biggrin.gif o mažesnė - tiksliai tiksliai KET...
Kalbant apie Jūsų paminėtus - saugiau vairuoti be abejo tokios spalvos, kuri nesusilieja su aplinka. O didelių gabaritų žmogų saugiau sodinti į priekinę, kad jis nesužalotų prieky sėdinčių eismo įvykio atveju (nors šitas atsakymas man kažkoks visada keistas atrodė - pirmiau mintys kyla kad pasodinus gale būtų geresnis svorio paskirstymas mašinoj ir gal to įvykio išvengt tada - bet teisingas atsakymas būtent toks: priekyje, galvojant apie kitų keleivių saugumą)
Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(babrusia @ 2014 04 15, 14:51)
as del idomumo padariau taip - viena karta ejau laikyt egza pazymejusi, kad ruosiaus savarankiskai ir neislaikiau, nes toooookius klausimus gavau, kad buciau su atversta KET knygele sedejus per egza, vis tiek nebutu padeje doh.gif tada sekanti karta pazymejau, kad baigiau vairavimo mokykla ir per egza gavau normalius klausimus biggrin.gif tai ir nesupratau - ar cia toks sutapimas, ar tikrai savarankiskai besiruosiancius labai nori nusodint? g.gif  doh.gif

manau, sutapimas - klasėje laiko visi kartu. Aš mokyklą lankiau, bet erzaminą laikiau eksternu. Normalūs tie klausimai buvo...
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2014 04 15, 11:29)
As ruosiuosi eskternu, tai kartais atrodo, kad nieko nemoku ir neismoksiu doh.gif  Kai kurie klausimai tiesiog nervina. Na kaip as galiu zinoti ka daryti vienoje ar kitoje situacijoje jei nesu vairavusi ir buvusi toje situacijoje, iseina reikia tupai iskalti ka daryti ir viskas, bet visko gi irgi neismoksi...Gal as jau persimokiau ir del to atrodo, kad viskas blogai. O dar ketbilietai pasitaiko tokiu klausimu "kokios spalvos automobiliu saugiau vaziuoti?", "zmogus virs 100 kg reikia sodinti i priekine sedine/ i galine sedine/ be skirtumo?" kazin ar tokiu klausimu buna regitroje? Ir taip reikia daug visko ismokti o cia dar tokie klausimeliai  doh.gif 

Tupai nekalk-tada tikrai neislaikysi,reikia tiesiog ijungti mastyma-visos situacijos sprendziamos tiksliai pagal ket,jei zinai ket-ismastysi ir situacijas...kaip deretu elgtis vienoj ar kitoj situacijoj-reikia zinoti dar pries lendant i gatve,nes jau kai islysi-svarstymams laiko nebebus...As manau,dabar regitroje klausimai isvis lengvi,nes dauguma butent paremta loginiu mastymu-praktiskai nebereikia nieko mintinai zubrinti...buvau regitroje per atviru duru dienas ir ismeginau tuos testus,patiko,ir manau,kad seniai reikejo taip padaryti.

Del spalvos,kurios saugesnes-taip pat galima ismastyti,zinant spalvine gama,bet jos yra nurodytos saugaus eismo istatyme berods (tikrai kazkur esu maciusi parasyta). Del sunkaus keleivio-vidurines mokyklos fizikos kursas. Isivaizduok,sodini toki sunku ant galines sedynes,masinos priekis pakyla i virsu,galas seda,ir seda netolygiai-sodini juk ne per viduri,tai pagalvok-ar labai stabili ir lengvai valdoma bus masina? Ypac posukiuose? Visada sunkesni kroviniai yra dedami i masinos prieki smile.gif
Taigi kiekviena klausima gerai apmastyk,neskubek atsakyti,ismastyk taip kad suprastum kaip kodel ir kas-ir viskas bus gerai,prasilausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(v-inga @ 2014 04 15, 13:52)
MajaLi saugiausios spalvos yra ryskios  smile.gif
O ta jusu imesta nuoroda ir mane visai sudomino.  ax.gif
As sprendziu alsket.lt arba las.lt tai pasprendus kokius 5 kartus is eiles pastoviai meta tuos pacius klausimus.....  verysad.gif

Man liko dar 9 dienos spresti klausimus ketbilietai.lt, bet manau isigysiu si pasiulyma, taip sakant paivarinimui, nes manau vis tiek kitam tinklalapi kitaip suformuluti klausimai bus, o tai pripranti prie tam tikros formuluotes/nuotrauku pateikimo/paveiksleliu ir tai nera gerai.

I klausimus kas liecia spalvas ir svori atsakymus jau zinau, bet tiesiog pikta, kad tokiu klausimu pasitaiko, nes nelabai jie ka bendro su ket turi, teisingai zuikis5 parase, cia kaip IQ testas gaunasi.
Atsakyti