QUOTE(dontstop @ 2014 05 15, 13:33)
Na ir mano instruktorius ne geriau
Rėkt nerekia, džiaugiuosi bent dėl to. Bet nė 100 m negaliu be kritikos pravažiuot, visad pavaros tai per greit, tai per lėtai perjungiamos, važiuoju tai pernalyg arti, tai pernelyg toli nuo krašto, visad jis mane skubina greičiau važiuoti, nors aš greičio nemėgstu ir bijau, norėčiau laikytis 40 km/val - neleidžia, skubina
Vairą visą laiką pataiso. Sustoju prie sankryžos ir pan tai per toli, tai per arti. Posukiai blogi, netvarkingi. Nu užkniso 

Butinai susirask kita instruktoriu papildomiems,sitam gal jau nebemetyk pinigu...

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2014 05 14, 21:49)
Aš tik šitam forume sužinojau, kad yra tokia atbula gyvatėlė. Užklausiau šiandien instruktoriaus - ogi pasirodo ir man reikia ją mokėt
Instruktorius buvo labai nustebęs, kad iki šiol jos nebandėm, o liko man tik vienas vienintelis važiavimas
Pabandėm kelis kartus, deja, nepavyko. Pabandėm kitus pratimus, kuriuos mokėjau anksčiau šiaip sau, bet kadangi aikštelėje nebuvau jau kelias savaites, o gal ir visą mėnesį, deja, viską primiršau, ir pavyko tik įsibėgėjimas. Man jau panika
Išvažinėjusi beveik visus važiavimus praktiškai moku tik pajudėti iš vietos

Butent gyvatele atbulom tau padetu perprasti manevravima atbuliniu ir masinos gabaritus,gyvate yra manevravimo pagrindas,vienintelis vaistas nuo problemu su atbuliniu