Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(kacius @ 2014 05 23, 10:39)
Įstatyme radau tik taip parašyta :

Matyt kaip kas nori, taip ir prisitaiko tuos įstatymus doh.gif
Man dar labai įstrigo, kad man stabdant (tikrai nestaigiai) bent kelis kartus egzaminatorius taip susitabaluodavo, lyg būčiau didžiuliu greičiu važiavus ir staigiai dėjus ant stabdžių.. Grynai "vaidybiniai elementai" pasirodė g.gif Iš vienos pusės sakau, gerai, kad padariau kritinę klaidą, tai pati žinau, kad pražioplinau, bet pagal jį jau aš iki tos kritinės buvau neišlaikius pagal nekritinių klaidų skaičių.. Vakar išlipau jau iš mašinos ir jaučiausi lyg iš medžio iškritus, toks jausmas, kad visiškai vairuoti nemoku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 05 23, 11:48)
Matyt kaip kas nori, taip ir prisitaiko tuos įstatymus doh.gif
Man dar labai įstrigo, kad man stabdant (tikrai nestaigiai) bent kelis kartus egzaminatorius taip susitabaluodavo, lyg būčiau didžiuliu greičiu važiavus ir staigiai dėjus ant stabdžių.. Grynai "vaidybiniai elementai" pasirodė g.gif Iš vienos pusės sakau, gerai, kad padariau kritinę klaidą, tai pati žinau, kad pražioplinau, bet pagal jį jau aš iki tos kritinės buvau neišlaikius pagal nekritinių klaidų skaičių.. Vakar išlipau jau iš mašinos ir jaučiausi lyg iš medžio iškritus, toks jausmas, kad visiškai vairuoti nemoku unsure.gif

O kokia kritine klaidą padarėte?
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 05 23, 10:49)
O kokia kritine klaidą padarėte?

Sustojau ant perėjos: per vėlai pamačiau artėjančius žmones, bandžiau stabdyti, bet jau buvau užvažiavus ant perėjos, kai sustojau. Šiaip grynai tokia nervinė klaida gavosi, pamačiau, kad jau "dūsauja" ir nebesugebėjau susitvarkyti su užvirusiomis emocijomis.. Iš mašinos nelaipino, pati parvairavau iki Regitros, nors dar buvo gabalas atstumo likęs.
Atsakyti
Tikre, ačiū 4u.gif
O kiek iš viso trunka tas egzaminas? blush2.gif
Atsakyti
Kaune Regitroje teliko šie pratimai aikštelėj: pagreitėjimas, statmenas priparkavimas, 60 laipsnių kampu priparkavimas, šoninis priparkavimas ir ribotas apsisukimas...
Vadinamoji estakada ir T formos priparkavimas vykdomi mieste..

Aš aikštelėje gavau ribotą apsisukimą, statmeną prisiparkavimą atbulomis ir pagreitėjimą, o tada į miestą keliavau, jame gavau įvažiuoti į degalinę atbulomis (T formos) ir išsukus iš Regitros kilau į kalną, ten paprašė sustoti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tikrė @ 2014 05 23, 10:48)
Man dar labai įstrigo, kad man stabdant (tikrai nestaigiai) bent kelis kartus egzaminatorius taip susitabaluodavo, lyg būčiau didžiuliu greičiu važiavus ir staigiai dėjus ant stabdžių.. Grynai "vaidybiniai elementai" pasirodė g.gif

drinks_cheers.gif Žinok tą patį pastebėjau drinks_cheers.gif Visa tai, nes filmuojama..
Vienąkart taip švelniai sustojau, kad net mano plaukuosena nesureagavo, o tas vos ne ant priekinio stiklo prilipo lotuliukas.gif Tai ir paklausiau aš jo "ar jam viskas gerai?" lotuliukas.gif O dūsavo jis visą kelią..Kelis kartus "meiliai" jį nužvelgiau..

QUOTE(dontstop @ 2014 05 23, 12:25)

Egzamino laikas pradedamas skaičiuoti nuo susitikimo su egzaminuotoju, tačiau jau pats egzaminas nuo pratimų aikštelėje man truko apie 45 min.

Nors jis jau žinojo (beje ir aš žinojau), kad neišlaikiau vis tiek vaikė po Vilijampolės gatveles..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 23 gegužės 2014 - 13:32
QUOTE(dontstop @ 2014 05 23, 12:25)
Tikre, ačiū  4u.gif

Man kaip ir Flikai apie 45 minutes 4u.gif Kaip mano instruktorius minėjo, kad kuo mažiau aikštelėje pratimų, tuo daugiau jie po miestą lieps važiuoti. Aš maždaug trečdalį laiko pravažiavus jau buvau neišlaikius pagal nekritinių klaidų skaičių 4u.gif Iš kitos pusės gerai, kad nenutraukė, pravažiavau viską, pamačiau "sistemą", nes jei būtų po 15 minučių išlaipinęs, tai manau mažiau naudos būtų buvę.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 05 23, 14:25)
Man kaip ir Flikai apie 45 minutes 4u.gif Kaip mano instruktorius minėjo, kad kuo mažiau aikštelėje pratimų, tuo daugiau jie po miestą lieps važiuoti. Aš maždaug trečdalį laiko pravažiavus jau buvau neišlaikius pagal nekritinių klaidų skaičių 4u.gif Iš kitos pusės gerai, kad nenutraukė, pravažiavau viską, pamačiau "sistemą", nes jei būtų po 15 minučių išlaipinęs, tai manau mažiau naudos būtų buvę.

Pritariu..
Pusę kelio pravažiavus, prie raudono šviesioforo sustojus žvilgtelėjau į protokolą, greit susiskaičiavau varneles ir supratau, kad šakės lotuliukas.gif

bet tai buvo ilgiausios 45 min mano gyvenime biggrin.gif

O ir man egzas buvo 13:15 val., tačiau mane pasikvietė tik apie 14 val doh.gif Tai ta įtampa tik augo unsure.gif

Tikrė, o tau sakė gatvėmis maršrutą ar "prie nereguliuojamos sankryžos į dešinę"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 23 gegužės 2014 - 17:01
KET testų prisijungimas jau padovanotas..
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 05 23, 17:00)
Tikrė, o tau sakė gatvėmis maršrutą ar "prie nereguliuojamos sankryžos į dešinę"?

Nesakė gatvėmis, tik tokiais "sankryžoje į dešinę" ir pan. Su žiedu man taip keisti "sukite į tą gatvelę" ir pirštu parodė, man kažkaip paprasčiau, kai nurodo kelintas išvažiavimas, bet pataikiau į tą, kurią rodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 05 24, 07:10)
Nesakė gatvėmis, tik tokiais "sankryžoje į dešinę" ir pan. Su žiedu man taip keisti "sukite į tą gatvelę" ir pirštu parodė, man kažkaip paprasčiau, kai nurodo kelintas išvažiavimas, bet pataikiau į tą, kurią rodė biggrin.gif

Man irgi sakė kaip ir tau..O draugei gatvių pavadinimais biggrin.gif O ta net ne kaunietė blink.gif Kai pasakė jam, kad gatvelių pavadinimai jai nieko nesako, tas numykė nepatenkintas..
Atsakyti
Sveikos,
vairavimas šiandien, nuo rytoj jau galvoj pavaros, sankaba ir pan. Instruktorius mano sako, kad nereikia nervintis, vairuoti turi būti malonu. Suprantu tai, bet kažin ar gali būti daug malonumo, kol dar baisu kelyje smile.gif.

Man dar su veidrodėliais neaišku, nusireguliuot pagal save, bet čia vistiek turbūt daugiau su patirtim ateina tas "jausmas", ką turi matyt, kaip jums? Po važinėjimo mieste antrąkart jau aiškiau buvo, ką turiu matyt ir kiek.

QUOTE(kacius @ 2014 05 23, 09:47)
31 d esu i Regitra uzsirasiu tad, net nežinau ar eiti bandyti. Dabartinis instruktorius sako neskubeti,nors pabandyti galiu. Ir didele tikimybe kad išlaikysiu.

Ką nusprendėt, eisit?

QUOTE(Flika @ 2014 05 24, 10:19)
O draugei gatvių pavadinimais  biggrin.gif O ta net ne kaunietė  blink.gif Kai pasakė jam, kad gatvelių pavadinimai jai nieko nesako, tas numykė nepatenkintas..

Oje, aš dar neapsisprendžiau, kuriame mieste laikysiu, bet nei vieno, nei kito nepažįstu, įdomu bus, jei teks taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2014 05 27, 10:25)
Sveikos,
vairavimas šiandien, nuo rytoj jau galvoj pavaros, sankaba ir pan. Instruktorius mano sako, kad nereikia nervintis, vairuoti turi būti malonu. Suprantu tai, bet kažin ar gali būti daug malonumo, kol dar baisu kelyje smile.gif.

Man dar su veidrodėliais neaišku, nusireguliuot pagal save, bet čia vistiek turbūt daugiau su patirtim ateina tas "jausmas", ką turi matyt, kaip jums? Po važinėjimo mieste antrąkart jau aiškiau buvo, ką turiu matyt ir kiek.
Ką nusprendėt, eisit?
Oje, aš dar neapsisprendžiau, kuriame mieste laikysiu, bet nei vieno, nei kito nepažįstu, įdomu bus, jei teks taip smile.gif

Bandysiu, nors aikštelės pratimus labai senai dariau, nes per paskutines prieš mokyklini mokiausi tik egzaminui mokykliniui.
Tai va jei nesusikirsiu aiksteleje, gatveje tureciau islaikyti smile.gif
Atsakyti