Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. krikštynų planavimas

QUOTE(vengana @ 2014 03 22, 21:20)
as ir apie tokai galvojau biggrin.gif labai patiko,bet dabar apie šita galvoju
user posted image

dėl muzikos tai užsisakėm muzikanta, nes žmoniu apie 40 tai kazkaip nesinorejo patiems dj buti  biggrin.gif

si ir labai grazi bet tokios dar neteko niekur uzmatyt g.gif o atrodo jau visur prasikuisiau.
o kokio tipo muzikantus sakes, del kokiu dainu taretes? del aikisku ar tu tradiciniu baliu?

QUOTE(RutSi @ 2014 03 23, 08:49)
Gražios suknelės wub.gif
Aš žiūrėjau paprastesnę tokią.
Kitą savaitę planuoju iki bažnyčios nukeliaut ir galutinai datą patvirtint.
Švęsim greičiausiai bernelių užeigoj.

Lieka fotografo klausimas. Kiek dabar normalu mokėti už krikštynų foto?
Ir noriu žydinčio sodo (gegužės pabaigoj) netoli Kauno piknikui g.gif

mes panasia nusipirkom jau po ceremonijos pervilkti ir is lindex tik be rankovyciu ir su juoda juostele, tik va vyras vakar gerai uzklause o tu nemanai kad ji bus maza iki krikstynu g.gif tai dabar ir susimasciau kad jauciu taip ir bus doh.gif lotuliukas.gif

bent jau mesmokam 600 +kuras, nera pradedanti bet ir ne super zinoma. i kaina ieina. pasiruosimo fotografavimas, baznycioj, fotosesija gamtoj ir truputis pacios sventes iamzinimo su viosais sveciais mini fotosesija sventimo vietoj, tai manau normali kaina uz tiek.

mes ir kita savaite leksim iki 2 baznyteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siandien111 @ 2014 03 23, 12:49)
si ir labai grazi bet tokios dar neteko niekur uzmatyt g.gif o atrodo jau visur prasikuisiau.
o kokio tipo muzikantus sakes, del kokiu dainu taretes? del aikisku ar tu tradiciniu baliu?
mes panasia nusipirkom jau po ceremonijos pervilkti ir is lindex tik be rankovyciu ir su juoda juostele, tik va vyras vakar gerai uzklause o tu nemanai kad ji bus maza iki krikstynu g.gif tai dabar ir susimasciau kad jauciu taip ir bus doh.gif  lotuliukas.gif

mes ja radom ebay , aš jos ir nemačiau nes ju yra ivairiu spalvu, bet mum čia kuminas pasistenge paieškot ir rado smile.gif
del muzikanto nieko nesitarem ax.gif nes per pažystamus imam, net ne pati tariausi del kainos cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

Musu suknute tokia:

user posted image

Del fotografu ir muzikantu dar niekas nepajudejo.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mellynake: 23 kovo 2014 - 17:19
QUOTE(RutSi @ 2014 03 23, 08:49)
Aš žiūrėjau paprastesnę tokią.

Visu suknytes labai grazios, bet sita pati graziausia man wub.gif wub.gif wub.gif
o is kur ja galima parsisiusti ? nes tose pard. as nelabai gaudausi blush2.gif Vilniuje tokios nebutu ? nes dukteria zada atvaziuoti i svecius, po 6 metu nesimatimo, tai dukrytei noreciau tokios dovanu nupirkti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2014 03 23, 18:18)
Sveikos,

Musu suknute tokia:

user posted image

Del fotografu ir muzikantu dar niekas nepajudejo.. g.gif

Visos sukneles labai grazios, bet man asmeniskai sita graziausia. thumbup.gif
O gal yra mamyciu, kurios krikstys savo berniukus. Kuom puosit savo vyrukus? As siuo metu esu visiskai pasimetusi, g.gif siuo klausimu.

Kokia pinigu suma planuojat isleisti krikstynoms? Jei ne paslaptis. ax.gif
Atsakyti
Per šią savaitę suderinom datą su bažnyčia ir jau užsakėme kavinę, kadangi švęsime sekmadienį, tad visa kavinė, abi jos salės bei lauko kiemelis bus mūsų. Kavinė sekmadienį nedirba thumbup.gif
Užsakyti kvietimai, tad kitą savaitę išsiuntinėsiu svečiams.
Jau suderinta viskas su fotografe, tad sakyčiau, kaip per savaitę, labai daug visko nuveikta.
Mes krikštysim berniuką, tad labai norėčiau užsakyti drabužėlius iš elfai.lt, parašiau penktadienio vakare ko nerėčiau, tad laukiu atsakymo, nežinau ar spėtų taip greit su užsakymu... ax.gif
Atsakyti
Labas,
grazios mergyciu suknutes. Mano berniukas, tai del rubeliu dar nezinau. Pradzioj galvojau imsiu brolio, bet sis jau didesnis bus kai krikstysim, tai jau nebetiks. Reikes paieskoti kai liks nebedaug laiko, nes dar tas amzius, kai greit auga smile.gif
Galvojau jau siandien zinosiu tikslia data, bet kunigas dar nezino ar gales, tik kitos savaites gale turetu paaisketi doh.gif Kazkaip norejau greiciau viska sutvarkyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbana84 @ 2014 03 23, 18:40)

Kokia pinigu suma planuojat isleisti krikstynoms? Jei ne paslaptis.  ax.gif

tikiuos i 6000 itilpsim blush2.gif aisku butu maziau butu geriau, bet mum vien kaine 3000 be saldaus vaisiu ir alkoholio kainuos doh.gif nu bet kai 40 planuojam zmoniu tai gal sakau da normaliai tokia suma g.gif
Atsakyti
na as labai noreciau i 5000 sutilpt.. ax.gif o zmoniu skaiciuoju apie 30 g.gif be abejo labai noreciau, kad butu kuo maziau islaidu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 03 23, 18:01)
Visu suknytes labai grazios, bet sita pati graziausia man wub.gif  wub.gif  wub.gif
o is kur ja galima parsisiusti ? nes tose pard. as nelabai gaudausi blush2.gif Vilniuje tokios nebutu ? nes dukteria zada atvaziuoti i svecius, po 6 metu nesimatimo, tai dukrytei noreciau tokios dovanu nupirkti wub.gif

Turetu buti lindex parduotuvej. As pati zadu kuria diena iki Megos (Kaune) nulekt ir patikrint kaip gyvai atrodo smile.gif

O krikstynu biuzetas nenoreciau, kad virsytu 1200lt. 10 zmoniu plius krikstuke, svente sekmadini, pietus kavineje.tikiuosi tilpsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbana84 @ 2014 03 23, 18:40)
O gal yra mamyciu, kurios krikstys savo berniukus. Kuom puosit savo vyrukus? As siuo metu esu visiskai pasimetusi,  g.gif siuo klausimu.

Kokia pinigu suma planuojat isleisti krikstynoms? Jei ne paslaptis.  ax.gif

Maniškis bus aprengtas nertais rūbeliais wub.gif

Apie ~5000, tikiuosi neviršyti tos sumos ax.gif
Atsakyti
Del sumos, tai vyras isitikines, kad i 3000 tilpsim. biggrin.gif jei viska viska skaiciuoti, tai plius1500 tikrai bus. 40zmoniu, kavine,alkoholis, muzikantas, fotografas, rubai ir papuosimai, zaidimu organizavimas ir simbolines dovanos laimetojams, saldus stalas, kaip.ir viskas:hm
Atsakyti