jei ne paslaptis, kas jau susitare del kavines, KIEK SKAICIUOJA VIENAM ZMOGUI? ir kas i ta kaina ieina?

QUOTE(kristynka* @ 2014 03 24, 13:45)
nuoroda galite ebay ideti
http://www.ebay.com/...=item3f2c81f772
ir dar panasi yra
http://www.ebay.com/...=item41799f2c75
Papildyta:
QUOTE(Siksta @ 2014 03 24, 14:15)
jei ne paslaptis, kas jau susitare del kavines, KIEK SKAICIUOJA VIENAM ZMOGUI? ir kas i ta kaina ieina? 

na musu krikstynos bus sodyboj bet ten visak ruosia šeimininkės, tai mes mokėsim 50 lt žmogui - 1 karštas. o jei norėsim ir antra diena karšto tai bus 60 lt/ žmogui
QUOTE(vengana @ 2014 03 24, 15:19)
na musu krikstynos bus sodyboj bet ten visak ruosia šeimininkės, tai mes mokėsim 50 lt žmogui - 1 karštas. o jei norėsim ir antra diena karšto tai bus 60 lt/ žmogui
o i kaina zmogui ieina sodybos nuoma? ar tik maistas cia ir gerimai?
QUOTE(Siksta @ 2014 03 24, 14:27)
o jus jau uzsisake, gal jau suknele pas jus ?
kaip cia su dydziai kazi ? zadam krikstyna kai mazyliai bus 1m.
QUOTE(Siksta @ 2014 03 24, 14:15)

120 suaugusiam ir 60 vaikui. Suaugusiems karštas patiekalas, šalti užkandžiai, salotos, šalti/karšti gėrimai, desertas. Vaikams bus atskiras stalas su karštais, paskui vieno kasnio užkandžiais, sultimis/pieno kokteiliais, desertais specialiai ruoštais vaikams.
Į tą kainą jau įeina viso baro papuošimas

Mūsų rūbeliai:

Mano mama neblogai siuva, tad dar planuoju padekoruoti. Sužaisime su siūlėmis ir dar kokį akcentą sugalvosim.

Mano mama neblogai siuva, tad dar planuoju padekoruoti. Sužaisime su siūlėmis ir dar kokį akcentą sugalvosim.
QUOTE(kristynka* @ 2014 03 24, 15:30)
na dar uzsakymo formos tos nepatvirtinau, sake atsius standartiniu dydziu lentele.. man su dydziais is esmes nera labai sudetinga, dukriukas auga labai is palengvo, bet yra smulkute, tai sake jei reiks sius agal ismatavimus.. sukneles atiduoda pora sav iki reikiamos datos..
o koks jusu dukriuko dydis bus sunku pasakyt, juk mama jus ir matot kokios augimo tendencijos.. nors mano dukrai db 1 metai 5 men. pagal statistika realiai turetu nesioti 86-92 dydi, bet mes db pereinam prie 80.. kol kas dauguma rubu dar 74 dydzio

metuku amziaus vaiko dydis skaitos ~80-86.. tad ziurekit pagal vaika, kokoius db rubus nesioja ir bandykit prognozuot.. jei planuojat siuti su drugeliais suknyte.. tai dydi manau galima bus patikslint pries jiems pradedant ta daryti..
QUOTE(Siksta @ 2014 03 24, 15:15)

pas mus Berneliuose, kiek užsisakysim, tiek ir mokėsim.
bet daug maž sakė 60 litų žmogui
QUOTE(Etinija @ 2014 03 24, 15:38)
Mūsų rūbeliai:
labai gražūs

panašius ir aš usžsakysiu iš siuvėjų, tik su ruda spalvytės akcentu, gal rudus marškinėlius pasius

QUOTE(Siksta @ 2014 03 24, 14:50)
o Lietuvoj kazi nera kazko panasaus nusipirkti ? kad ir be drugeliu, bet tas pats modeliukas grazus

na kiek perziurejau internetiniu psl kas prekiauja kriksto rubais - nieko panasaus nemaciau..

QUOTE(Etinija @ 2014 03 24, 16:38)
Mūsų rūbeliai:

o jus cia pirkot kazkur ta kostiumeli ar siuvo mama?
QUOTE(Siksta @ 2014 03 24, 14:27)
sodybos kaina atskirai... gėrimai ir atskirai
QUOTE(kristynka* @ 2014 03 24, 14:30)
ne nesisakėm dar... tik išsirinkom mums kūminas žadėjo nupirkti

mum ir bus beveik 1 m be keliu dienu