Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. krikštynų planavimas

Sveikos, buvau biskiuka atitrukus blush2.gif

bet as vel cia, taigi ka mes nuveikem...? pradejom daryti tuos kvietimus sukneles, bet paskui persigalvojom nes vistiek beveik visus kvieciam asmeniskai..tai tie kvietimai kazkaip gaunasi ne i tema.. blink.gif
Susitarem baznycia 15 val. o i sventes vieta mastom ar 17 ar 18val..aisku daug kas nuo oro priklauso..
Suknute princesei uzsakyta, tetulyte neria thumbup.gif
tortas..? darote vieno?dvieju aukstu..? mes per vestuves darem virsuje tortas o apacioje pyrageliai..man buvo super tik krikstynoms gal nlb tinka...?
Iki kiek planuojate savo svente tos kurios svesite ne sodybose? mes galvojam gal iki 22 -23 ir uzteks..? visdelto leliukui bus tik 6 men..?
Kaip del tu zaidimu..?ar lb daug ka planuojate? man noretusi kazko subtilaus, kad nebutu perkrauta tais zaidimais, bet ir kad nesedetu chebra ir negertu isvien lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(looneetaa @ 2014 04 14, 13:25)
Ir mes darysim birželio 7 diena, gyvenam užsienyje, tai viską planuojam internetu  smile.gif
Papildyta:
Mes susitarėme su kunigu 16.15, kaip tik jau bus po visu vestuvių, mažiau žmonių  biggrin.gif

Papildyta:
Beje pamiršau prisistatyti, iškart puoliau atsakinėti  blush2.gif
Mes krikstysim savo suneli birželio 7 diena, Vilniuje.
Su bažnyčia jau sutarta, dabar tariames dėl vietos  smile.gif
Ar kas turit atsiliepimų apie Villa Alicante Vilniuje?  ax.gif

Ir mes birzelio 7 mergaite krikstinam:) Nors esam is mrj, bet viskas vyks jurbarke:)

Ar gavot kas tuos prisijungimus?
Atsakyti
Prijungimu neturiu, ir nereikia. Ka tokio stebuklingo ten norit rasti/yra? Kodel vengiama savo mintis/planus rasyti cia temoje?Tiesa.sakant, jau atsibodo skaityti - pristatymo zinute, kurioj info kada planuojama krikstyti ir prasymas gauti prisijungima. Dar man patiko, kai paraso, kad ‘’ prisirankiojau daug ideju, turiu minciu,‘’ bet nieko konkretaus. Jei kiekviena nepatingetu pavartyti senas temas, rastu ne tik ideju, kuriu tikrai gausu, o ir prisijungimai tikrai ne vienoj temoj buvo paskelbti viesai 4u.gif
O jei ieskot kokiu maketu, tai sudeti bus vardiniai, ir jei nemokat padaryti is paveiksliuko parsisiusto is google, tai tokio maketo vardinio tikrai neperdarysit.
Atsakyti
Laba,
lėtai judu į priekį krikštynų planavime ir pasiruošime.
Kavinė užsakyta, bažnyčioj laikas paskirtas.
Vis dar renkuosi fotografus ir neapsisprendžiu pirmiau krikštas ar fotosesija g.gif
Šiandien pagaliau prisėdau prie kvietimų, nors planavau įteikti per velykas, tikriausiai nusikels iki motinos dienos, nes supratau, kad negalėsiu parašyt teksto, kol pati nežinosiu visų detalių. Kažkaip viską apsisunkinau biggrin.gif

Kadangi į kavinę savo saldumynų neštis neleidžia, tai tortą užsakinėsiu derindama šventės meniu.

Ir dar liko dovanėlės svečiams, valgomų nenoriu, angeliukų ir panašių dalykų nenoriu, nes bus numesta po šventės verysad.gif tai suku galvą, o gal iš vis nereikia? bet iš kitos pusės norisi, kad atsimintų kada krikštynos buvo, nes mano pačios krikštynų datą tiek tėvai, tiek krikštatėviai pamiršo. Įvardijo "buvo šilta", tai prieš vestuves kunigas pavargo, kol surado įrašą 12-31 pasirodo krikštyta, tai kur ten visiems šilta buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai mane krikštino krikšto tėvai padovanojo (man) brendžio butelį, ant kurio pasirašė ir prisakė, kad tėvai išsaugotų iki 18 gimtadienio, gaila, kad krikšto tėtis anksti išėjo (žuvo) iš gyvenimo, bet visi ragavom po taurelę, krikšto mamai net į darbą nešiau biggrin.gif , smagu buvo ir patys šilčiausi prisiminimai apie tuos žmones wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RutSi @ 2014 04 17, 00:11)

Ir dar liko dovanėlės svečiams, valgomų nenoriu, angeliukų ir panašių dalykų nenoriu, nes bus numesta po šventės verysad.gif tai suku galvą, o gal iš vis nereikia? bet iš kitos pusės norisi, kad atsimintų kada krikštynos buvo, nes mano pačios krikštynų datą tiek tėvai, tiek krikštatėviai pamiršo. Įvardijo "buvo šilta", tai prieš vestuves kunigas pavargo, kol surado įrašą 12-31 pasirodo krikštyta, tai kur ten visiems šilta buvo  lotuliukas.gif

Man buvo tas pats, todėl aš nusprendžiau daryti popierinį tortą, į vidų dėsiu rafaelo. Svečiams nereiks sukt galvos kur padėt - nereiks - dėžutes tiesiog išmes ir tiek.
O krikštatėviams užsakiau puodelius su spec. paveikslėliais ir užrašais bei data smile.gif Neįpareigojanti, naudojama praktiška dovanėlė. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as. Datos dar neturiu, bet planuoju vestuves ir mazulio krikstynas, kolkas nuo kito galo, nes sugalvojau dovaneles. I stiklainiukus nuo tyreles sudesiu guminukus ir pririsiu savo daryta sauktuka su vardu, uzklijuosiu etikete ir kokia medziagyte ant virsaus...
gal kam teko tokioj dviguboj sventej dalyvaut? kaip jas apjungt graziai?

user posted image
Atsakyti
Sveikos!

Pas mane kazkaip viskas sustojo su planavimu, nes buvo cia sokiu tokiu netiketumu atsirade tarp giminiu del krikstynu tai kazkaip numuse visa upa kazka daryti bet atsventem vyresneles gimtadieni ir reikes vel imtis planavimo darbu.

QUOTE(rugsėjė @ 2014 04 17, 04:36)
Kai mane krikštino krikšto tėvai padovanojo (man) brendžio butelį, ant kurio pasirašė ir prisakė, kad tėvai išsaugotų iki 18 gimtadienio

Mano vyresnele tokia dovana gavo is krikstateviu per krikstynas ir irgi isgraviruota ant butelio data kada pakrikstijom ir data kada jinai gali ji atidaryti(tai yra jos 18 gimtadienis kai bus) tai va saugom dabar ir laukiam 18 gimtadienio smile.gif
Atsakyti
Mes ir jau siek tiek pasistumejom su krikstynu organizavimu: uzsakem baznycia, turim vieta kur svesti, fotografe uzsakyta, tik dar galvoju ka daryti su muzikantais. Ir svarbiausia krikstukas turi rubelius. smile.gif

O kaip jus merginos darot? ar pacios didzejausit?

O cia sventes belaukiant nuotaikai pakelti, radau pries kelis metus, kai krikstijau brolio mergaite.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbana84: 17 balandžio 2014 - 12:11
Labas visom,
QUOTE(Mellynake @ 2014 04 15, 09:30)
Sveikos, buvau biskiuka atitrukus blush2.gif

Kaip del tu zaidimu..?ar lb daug ka planuojate? man noretusi kazko subtilaus, kad nebutu perkrauta tais zaidimais, bet ir kad nesedetu chebra ir negertu isvien lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as irgi niekaip nesugalvoju ka cia tokio padaryt kad nebutu per daug , aisku priklauso nuo zmoniu bet daznai zmones nenori dalyvaut tuose zaidimuose.

as jau baigiu viska pasidaryti ,liko sugalvoti kaip vyks visos krikstnos, vistiek kazka pasakyti reiktu , tai as turiu tokiu minciu, kai jau busime sodyboje,pasivaisinus, kazka atsistojus pasakysiu, parodsiu filmuka apie vaikus, tuomet palinkejimai vaikams, tada personazas, i ta tarpa reiktu uzimti likusia dali sveciu tai va cia toks tarpas .noriu padaryti karaoke, bet sako vyras nereikia,bet manau visai smagu butu smile.gif na aisku dar koki zaidima ir baliaus galas pirtele smile.gif
Atsakyti
Laba,
Mes jau pora kvietimų atidavėm, pagaliau thumbup.gif Pradėsiu ieškoti torto, tikiuosi, kad nesusivėlinau...

QUOTE(delfinyte @ 2014 04 17, 09:45)
gal kam teko tokioj dviguboj sventej dalyvaut? kaip jas apjungt graziai?

Aš liepą liudininke tokioj šventėj būsiu. Tai manau, kad kaip apjungti jau turėtų galvoti liudininkai ir krikšto tėvai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 22, 13:23)
Laba,
Mes jau pora kvietimų atidavėm, pagaliau  thumbup.gif  Pradėsiu ieškoti torto, tikiuosi, kad nesusivėlinau...
Aš liepą liudininke tokioj šventėj būsiu. Tai manau, kad kaip apjungti jau turėtų galvoti liudininkai ir krikšto tėvai  ax.gif

mano svente:) noriu kad butu kaip as noriu:) ir kitu zmoniu nesinori apkraut...
Atsakyti