Sveikos besiruosiancios graziai vaikystes sventei

Mes si savaitgali pakrikstijom savo jauneli tai papasakosiu apie musu kuklia, bet jaukia krikstynu svente

Visu pirma nenorejau didelio baliaus, kazkodel man didelis balius asocijuojasi su vestuvem, o ne su krikstynom, bet tikrai nekritikuoju ir nesmerkiu krikstynu restoranuose su muzikantais

mociute pasakojo,kad kai krikstijo mano mama tai bent 3 muzikantai grojo

Ceremonija Slienavos baznycioj buvo numatyta 12 valanda.
10:30 visi susirinkom (musu buvo 13 artimiausiu seimos nariu) Kadagiu sleny, kur fotografavomes

Fotografavo mano seses vyras. kol vieni fotografavosi, kiti pasistiprino pries baznycia
"gamtos meniu":
1.Prismoj buvau nupirkus mazu hamburgerio bandeliu. abi vidines puses aptepiau tepamu suriu ir dejau i vidu tarkuota suri ir suspaudziau. sudejau i lekste ir pavyniojau maistene plevele.
2. hamburgeriu bandeles patepiau sviestu ir dejau skanios slapiankos. sudejau i lekste ir maistine plevele apsukau.
3. sumustiniai su rukyta desryte. lekstej, maistine plevele.
4. bandeles su lasinukais.
5. bandeles su spinatu idaru.
6. agurku ir ridikeliu bliudelis
7. zele tyreliu stiklainiukuose.
viska buvau susidejusi i dideli krepsi, gamtoj pastatem staliuka, uzdengiau staltiese, greit nuvyniojau plevele nuo leksciu ir stalas paruostas

tos bandeles gerai tuo,kad vaikai neapsiterliojo

12 val. baznycia. krikstijo kun.Antanas Mickevicius. superinis kunigas. kai pakrikstijo musu maziu, kriksto mama (mano sesuo) pateike staigmena: sudainavo krikstynu daina. buvo labai grazu, miela, netiketa, net susigraudinau

Kai ji baige dainuoti kriksto tevelis issitrauke isgraviruota medaliona su angeliuku. Kunigas pasventino ir uzsege maziukui.
Pasibaigus ceremonijai kunigas pabendravo su seses vaikais, tie liko apsale, nes pasirodo kunigas turiu rysiu su Kaledu Seneliu

dar kelios foto ir vaziavom i Aviacijos muzieju Kaune, kur uztaikem i svente. Gavom ir kiausinienes, ir koses, ir arbatos, konstravom lektuvelius. Sudalyvavom loterijoje ir laimejom! vaikai dziaugesi atrakcijom

geras oras, nedaug zmoniu, vienu metu apeme toks jausmas,kad ta svente vos ne mums specialiai suorganizavo

nuotraukos ten gavosi nestandartines, bet labai grazios

po muziejaus grizom pas senelius i sodyba atsvesti ne tik krikstynu, bet mazojo 2 metu gimtadienio
prie stalo Kriksto mama turejo keleta staigmenu, o toliau laisva programa

kas zaide ant zoles, kas ilsejosi pavesy valgydamas vaisius, kas smaliziavo

vakarop uzputem 2 zvakutes, sveciai gavo po saldu laukneseli pusryciams ir isvyko namo

tokia ta buvo musu maza, jauki, seimynine svente