Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. krikštynų planavimas

QUOTE(Siksta @ 2014 04 27, 12:48)
Sveikos, dar vienas pliusiukas pas mus uzdetas - dovanos mociutems jau pagamintos (atsiunte foto, tai labai grazu, lauksim, kol pamatysim gyvai)  4u.gif

ka planuojat seneliams dovanot?

Ka dovanosit mociutem? Kadangi krikstynos vyks ta pacia diena kaip ir mociutes gimtadienis, tai reik dovanos bet kokiu atveju

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Močiutėm sugalvojau dovanoti medines menteles, ant kurių išdeginta berniukas ir užrašas .

Kaip galvojate, ne per pigi čia dovana g.gif

O seneliams nieko nesugalvoju visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2014 04 27, 19:31)
Sveikos  4u.gif

Močiutėm sugalvojau dovanoti medines menteles, ant kurių išdeginta berniukas ir užrašas .

Kaip galvojate, ne per pigi čia dovana  g.gif

as ir planuoju mociutem tokia dovana mirksiukas.gif ir nemanau kad pigi biggrin.gif juk svarbiausia dėmesys mirksiukas.gif
Atsakyti
mes dovanosim ranku darbo receptines. rodausi kokios konkreciai blush2.gif

Sita vilkta medziaga
o si berods paprastesne, nes is popieriaus, taciau bent foto as skirtumo didelio nematau
man jos labai super.. sita supermamyte labai gabi, jos visi darbai man nerealus thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siksta: 27 balandžio 2014 - 21:20
QUOTE(Siksta @ 2014 04 27, 22:18)
mes dovanosim ranku darbo receptines. rodausi kokios konkreciai  blush2.gif

Sita vilkta medziaga
o si berods paprastesne, nes is popieriaus, taciau bent foto as skirtumo didelio nematau
man jos labai super.. sita supermamyte labai gabi, jos visi darbai man nerealus thumbup.gif  clap_1.gif

Aš pas ją sakiausi albumą sūnaus pirmiesiems metams, labai patenkita likau.

Sakiau ir krikštynoms užsisakysiu iš jos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 04 26, 13:17)
ir restoranas jau yra thumbup.gif dabar svarbiausiai but sveikiems ir aisku geras oras nepamaisytu  smile.gif

šaunu, kad reikalai su krikštynom pajudėjo thumbup.gif

QUOTE(Siksta @ 2014 04 27, 21:18)
mes dovanosim ranku darbo receptines. rodausi kokios konkreciai  blush2.gif

Sita vilkta medziaga
man jos labai super.. sita supermamyte labai gabi, jos visi darbai man nerealus thumbup.gif  clap_1.gif

labai gražios drinks_cheers.gif aš jau esu anytai dovanojus receptinę, tik daug paprastesnę. Tai vis dar galvą suku ką dovanot

mes jau pasistūmėjom nemažai su krikštynų reikalais. Jau ir fotografai užsakyti.
Liko tik maistą suderint, drabužiai ir dovanėlės svečiams. Kvietimai išdalinti ir tik dabar suvokiau, kad nenusifotografavau galutinio varianto:oh
Atsakyti
QUOTE(RutSi @ 2014 04 28, 09:16)
Kvietimai išdalinti ir tik dabar suvokiau, kad nenusifotografavau galutinio varianto:oh

fotkins dark? as suku galva del foto g.gif norisi ir pigiai ir graziai biggrin.gif

pas tevus ar uosvius bunant gali nusifotkint smile.gif
Atsakyti
Sveikos besiruosiancios graziai vaikystes sventei smile.gif
Mes si savaitgali pakrikstijom savo jauneli tai papasakosiu apie musu kuklia, bet jaukia krikstynu svente smile.gif
Visu pirma nenorejau didelio baliaus, kazkodel man didelis balius asocijuojasi su vestuvem, o ne su krikstynom, bet tikrai nekritikuoju ir nesmerkiu krikstynu restoranuose su muzikantais smile.gif mociute pasakojo,kad kai krikstijo mano mama tai bent 3 muzikantai grojo biggrin.gif
Ceremonija Slienavos baznycioj buvo numatyta 12 valanda.
10:30 visi susirinkom (musu buvo 13 artimiausiu seimos nariu) Kadagiu sleny, kur fotografavomes smile.gif Fotografavo mano seses vyras. kol vieni fotografavosi, kiti pasistiprino pries baznycia smile.gif
"gamtos meniu":
1.Prismoj buvau nupirkus mazu hamburgerio bandeliu. abi vidines puses aptepiau tepamu suriu ir dejau i vidu tarkuota suri ir suspaudziau. sudejau i lekste ir pavyniojau maistene plevele.
2. hamburgeriu bandeles patepiau sviestu ir dejau skanios slapiankos. sudejau i lekste ir maistine plevele apsukau.
3. sumustiniai su rukyta desryte. lekstej, maistine plevele.
4. bandeles su lasinukais.
5. bandeles su spinatu idaru.
6. agurku ir ridikeliu bliudelis
7. zele tyreliu stiklainiukuose.
viska buvau susidejusi i dideli krepsi, gamtoj pastatem staliuka, uzdengiau staltiese, greit nuvyniojau plevele nuo leksciu ir stalas paruostas smile.gif
tos bandeles gerai tuo,kad vaikai neapsiterliojo smile.gif
12 val. baznycia. krikstijo kun.Antanas Mickevicius. superinis kunigas. kai pakrikstijo musu maziu, kriksto mama (mano sesuo) pateike staigmena: sudainavo krikstynu daina. buvo labai grazu, miela, netiketa, net susigraudinau smile.gif Kai ji baige dainuoti kriksto tevelis issitrauke isgraviruota medaliona su angeliuku. Kunigas pasventino ir uzsege maziukui.
Pasibaigus ceremonijai kunigas pabendravo su seses vaikais, tie liko apsale, nes pasirodo kunigas turiu rysiu su Kaledu Seneliu smile.gif
dar kelios foto ir vaziavom i Aviacijos muzieju Kaune, kur uztaikem i svente. Gavom ir kiausinienes, ir koses, ir arbatos, konstravom lektuvelius. Sudalyvavom loterijoje ir laimejom! vaikai dziaugesi atrakcijom smile.gif geras oras, nedaug zmoniu, vienu metu apeme toks jausmas,kad ta svente vos ne mums specialiai suorganizavo smile.gif nuotraukos ten gavosi nestandartines, bet labai grazios smile.gif
po muziejaus grizom pas senelius i sodyba atsvesti ne tik krikstynu, bet mazojo 2 metu gimtadienio smile.gif
prie stalo Kriksto mama turejo keleta staigmenu, o toliau laisva programa smile.gif kas zaide ant zoles, kas ilsejosi pavesy valgydamas vaisius, kas smaliziavo smile.gif
vakarop uzputem 2 zvakutes, sveciai gavo po saldu laukneseli pusryciams ir isvyko namo smile.gif
tokia ta buvo musu maza, jauki, seimynine svente smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

o mes jau penktadienį susiderinom torto dizainą, belieka tikėtis, kad viskas bus čiki thumbup.gif
Dabar ieškausi, kas pagamintų šiek tiek užkandžių. Dalį darysiu pati, dalį mano mama, dalį planuoju užsakyti. Ir kaip ir praktiškai krikštynoms pasiruošta bus. Belieka, tik konstruoti kvietimus ir juos išdalinti.

Dėl dovanų seneliams, tai aš čia tikriausiai vienintėlė, kuri nedovanos nieko... Nebent krikšto tėvai sugalvos tai padaryti.

QUOTE(Erdve @ 2014 04 28, 15:42)
Sveikos besiruosiancios graziai vaikystes sventei smile.gif
Mes si savaitgali pakrikstijom savo jauneli tai papasakosiu apie musu kuklia, bet jaukia krikstynu svente smile.gif

Smagu, kad aprašei. Gali parašyti, kokiais gėrimais vaišinotės? Niekaip nesugalvoju, kokio paprasto nealkoholinio gėrimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 28 balandžio 2014 - 20:44
Pas mus štilis pasiruošime, viskas užsakyta, suplanuota, belieka sulaukti šventės wub.gif

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 28, 21:41)
Dėl dovanų seneliams, tai aš čia tikriausiai vienintėlė, kuri nedovanos nieko... Nebent krikšto tėvai sugalvos tai padaryti.

Ne viena, aš irgi jokių dovanų nedarau, tik pasižadėjimus, bet čia ne dovana smile.gif
Atsakyti
Labas.
Seniai buvau,bet susilo orai,o dar visokios sventes tai krikstynu planai liko sone doh.gif
Anksciau cia buvo diskusija del macarons galiojimo laiko. Tai va per velykas buvo atveze tai ju galiojimas iki 05.01. Vadinasi galioja min 1,5sav. Ir raso kad rekomenduoja pries valgant 2val.palaikyti saldytuve. Is tikruju atsaldyti jie skanesni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SandraRupke: 29 balandžio 2014 - 09:32
Del gerimu gamtoje tai nupirkom Vichy gerima su citrina ir mineralinio. Paemem vienkartiniu puodeliu ir viskas smile.gif musu buvo tik 13 ir visi savi tai kazko ypatingo del gerimu net ir negalvojau smile.gif
po baznycios dar vaisinomes visi naminiais vafliais vietoj kriksto mamos pyrago smile.gif nusprendem,kad taip maziau vaikai issiterlios smile.gif tuo labiau,kad namie lauke gimtadienio tortas smile.gif
mociutem, seneliams nieko nedovanojom. planuoju padaryti po nedideli fotoalbuma su krikstynu nuotraukom - musu atveju labiau tinkama nei puodeliai, ranksluostukai ar degintos menteles. tokiu dovaneliu esu dovanojusi kitomis progomis, tai nesinorejo kartotis:)
Kriksto mama buvo paruosusi tokiu staigmenu:
1. uzregistravo maziaus vardu emaila ir isdalino visiems vizitkes su el. pasto adresu. ipareigojo svecius parasyti bent po viena laiska, o tevelius kasmet po laiska ar dazniau. krikstukas krikstynu pasto slaptazodi gaus sulaukes 18 metu smile.gif
2. ant lapeliu reikejo surasyti 15 budvardziu, o poto gavom lapelius su tekstu i kuri reikejo ikomponuoti tuos budvardzius. gavosi labai smagiai. lapelius surisom ir idejom i dezute, kuria uzkalem iki 18 gimtadienio.
3. dar i ta dezute reikejo kiekvienam sveciui ideti kokia nors smulmena nuo saves smile.gif tai kas vilniecio kortles instrukcija idejo, kas apylinkiu zemelapi, kas komp.pele, kuri tiketina po 16 metu bus "antikvaras" biggrin.gif
dar idejom visus metalinius lietuviskus pinigelius. ir krikstynu dienos laikrasti smile.gif
Atsakyti