QUOTE(Taurida @ 2014 02 11, 15:27)
Aciu labai uz atsakyma

Be Jusu, Lerikyte, sitoje temoje butu tikra panika

, aciu, kad esat
Itariu, kad ir man taip bus, nes ir kolposkopu kiek beziurejo Ugianskyte, sake nu baisiai negrazu, bet neturiu prie ko prisikabinti, tai tikiuosi, kad ir man tik letinis uzdegimas.
na jau ...
buvo laikas, kai ir mane merginos konsultavo. Ypač, kai niekaip nėjo suprast po konizacijos,ar čia jau labai kraujuoju,ar čia dar normalu. Ar jau lėkt į ligoninę prideginimui,ar dar laukt.
tikrai gali būti uždegimas, jis labai iškreipia vaizdą..
QUOTE(Jurgel @ 2014 02 11, 16:28)
Na va, pasikonsultavau dėl operacijos su dar viena gydytoja. Buvau onkologijos ligoninėj pas Paulauskienę. Susitariau del operacijos kovo 10 d. Matinimas sake operacijai ne kliutis, blogiau kad nera mm, nes jei po operacijos ilgai dar ju nebuna tai toje vietoje randeja ir jau kai prasideda mm neprateka kraujas. Bet kadangi man po pirmo gimdymo ju ilgai nebuvo, tai ji su mano rezultatais nenoretu rizikuoti ir laukti. O jei bus ta beda su mm, tai sako zinosi ir jei jausi kad maudzia o niekas nevyksta atvaziuosi ir ten greit sutvarko.
O sakykit narkoze pilna daro? Kiek kazin gydytojai atsidekot reiktu? nes kap ir be eiles cia mane priima....
kovo dešimtą tai čia su eile

o ji ir operuos?