Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 11 tema

QUOTE(Evute* @ 2014 02 10, 09:44)
tai vat man atejo ascus tada cin 2 tada sita operacija dar tik savaite kaip po operacijos o man jau reikia kitos vel. tai kada bus galas tada? man atrodo tai nesibaigs niekad

o tai kodel reikia pakartotinos operacijos,nepasalino visko per pirma,ar kaip? ax.gif
Jums kai atejo asc-us iskart biopsija dare,ar lauke?Ir ar Jus reguliariai tepinelius daretes?
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2014 02 10, 21:52)
o tai kodel reikia pakartotinos operacijos,nepasalino visko per pirma,ar kaip? ax.gif
Jums kai atejo asc-us iskart biopsija dare,ar lauke?Ir ar Jus reguliariai tepinelius daretes?

Nezinau kodel man feik dar operacijos..kartais jas daro ir tris. na ka ispjove atejo blogas atsakymas ir reik dar.
kai atejo ascus tai nustate lt ir po ascus lipe darytis zpv, zpv pasidariau londone atejo zpv16. pap pasidariau uk, atejo negras, tada siunte kolposkopijai paziurejo paeme biopsija ir tada cin2 ir tada operacija, ir dabar vel kazkas del to kazko einu I pokalbi kita savaite.
Dariausi reguliariai, na ka lt daktare darydavo nezinau, tik paziuredavo , ai yra zaizdele ir nieko cia daryt nereikia. ir taip 8 metai, iki kol anglijoj nepradejo manes tyrinet.
As labia noriu vaiko, mano draugui tai butu pirmas, taip vilti turejau kad uzteks man tos 1 op. o gavosi nezinau ka dar ten jie rado is to ispjauto gabalo bet jau baigiu save pribaigt.
Atsakyti
Merginos, sakykite, kurios po konizacijos, kiek laiko bega tos vandeningos isskyros, as jau 8 dienos po konizacijos ir man jos vis nesibaigia (kraujo nera, tiesiog toks vandenelis) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2014 02 10, 16:48)

Tai paskaicius tema susidariau ispudi,kad asc-us  slepia dazniausiai ka nors rimciau.

as irgi susidariau toki ispudi... kaslsil gereiau nei ascus... o pas men irgi rado ascus.... verysad.gif

merginos,o jus kaip nors stiprinate organizmus? mano drauge kas ryta geria linu semenu alieju, nes sake stabdo blogu lasteliu plitima organizme... g.gif sakiau ir as pradesiu gerti
Atsakyti
Merginos, kiek laiko turejote nedarbinguma po konizacijos? Man pentadieni bus savaite po, bet dar lyg noretusi testi iki kitos savaites vidurio g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte1984 @ 2014 02 11, 01:05)
as irgi susidariau toki ispudi... kaslsil gereiau nei ascus... o pas men irgi rado ascus.... verysad.gif

Rado ascus, o kas toliau?Dare Jums kolposkopija ar biopsija?
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 02 11, 11:25)
Merginos, sakykite, kurios po konizacijos, kiek laiko bega tos vandeningos isskyros, as jau 8 dienos po konizacijos ir man jos vis nesibaigia (kraujo nera, tiesiog toks vandenelis) 4u.gif

dar begs kazkiek laiko tikrai. 5 - 7 dienas tai maziausiai

QUOTE(braskee84 @ 2014 02 11, 13:45)
Merginos, kiek laiko turejote nedarbinguma po konizacijos? Man pentadieni bus savaite po, bet dar lyg noretusi testi iki kitos savaites vidurio  g.gif

4u.gif

duoda ir ilgesniam laikui, dazniausiai dviem savaitem.

Mano mamytei po ascus padare biopsija ir rado tik letine cervicita, ne vieno cin laipsnio.
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2014 02 11, 13:36)
Rado ascus, o kas toliau?Dare Jums kolposkopija ar biopsija?

toliau sake ateiti po 6 men,pakartoti, tai butu birzelio galas, bet sako ateikitie rudenejant...........bet as tikrai nelauksiu taip ilgai schmoll.gif
o kaip JUms?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 02 11, 13:50)
dar begs kazkiek laiko tikrai. 5 - 7 dienas tai maziausiai

Mano mamytei po ascus padare biopsija ir rado tik letine cervicita, ne vieno cin laipsnio.

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif  Be Jusu, Lerikyte, sitoje temoje butu tikra panika ax.gif , aciu, kad esat 4u.gif
Itariu, kad ir man taip bus, nes ir kolposkopu kiek beziurejo Ugianskyte, sake nu baisiai negrazu, bet neturiu prie ko prisikabinti, tai tikiuosi, kad ir man tik letinis uzdegimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurida: 11 vasario 2014 - 14:27
QUOTE(lauryte1984 @ 2014 02 11, 04:00)
toliau sake ateiti po 6 men,pakartoti, tai butu birzelio galas, bet sako ateikitie rudenejant...........bet as tikrai nelauksiu taip ilgai schmoll.gif
o kaip JUms?

man liepe ateiti pakartoti pap skystoje terpeje ir ziures ar yra zpv
Atsakyti
Na va, pasikonsultavau dėl operacijos su dar viena gydytoja. Buvau onkologijos ligoninėj pas Paulauskienę. Susitariau del operacijos kovo 10 d. Matinimas sake operacijai ne kliutis, blogiau kad nera mm, nes jei po operacijos ilgai dar ju nebuna tai toje vietoje randeja ir jau kai prasideda mm neprateka kraujas. Bet kadangi man po pirmo gimdymo ju ilgai nebuvo, tai ji su mano rezultatais nenoretu rizikuoti ir laukti. O jei bus ta beda su mm, tai sako zinosi ir jei jausi kad maudzia o niekas nevyksta atvaziuosi ir ten greit sutvarko.
O sakykit narkoze pilna daro? Kiek kazin gydytojai atsidekot reiktu? nes kap ir be eiles cia mane priima....
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 02 11, 15:27)
Aciu labai uz atsakyma 4u.gif  Be Jusu, Lerikyte, sitoje temoje butu tikra panika ax.gif , aciu, kad esat 4u.gif
Itariu, kad ir man taip bus, nes ir kolposkopu kiek beziurejo Ugianskyte, sake nu baisiai negrazu, bet neturiu prie ko prisikabinti, tai tikiuosi, kad ir man tik letinis uzdegimas.

na jau ... 4u.gif
buvo laikas, kai ir mane merginos konsultavo. Ypač, kai niekaip nėjo suprast po konizacijos,ar čia jau labai kraujuoju,ar čia dar normalu. Ar jau lėkt į ligoninę prideginimui,ar dar laukt.
tikrai gali būti uždegimas, jis labai iškreipia vaizdą..

QUOTE(Jurgel @ 2014 02 11, 16:28)
Na va, pasikonsultavau dėl operacijos su dar viena gydytoja. Buvau onkologijos ligoninėj pas Paulauskienę.  Susitariau del operacijos kovo 10 d. Matinimas sake operacijai ne kliutis, blogiau kad nera mm, nes jei po operacijos ilgai dar ju nebuna tai toje vietoje randeja ir jau kai prasideda mm neprateka kraujas. Bet kadangi man po pirmo gimdymo ju ilgai nebuvo, tai ji su mano rezultatais nenoretu rizikuoti ir laukti. O jei bus ta beda su mm, tai sako zinosi ir jei jausi kad maudzia o niekas nevyksta atvaziuosi ir ten greit sutvarko.
O sakykit narkoze pilna daro? Kiek kazin gydytojai atsidekot reiktu? nes kap ir be eiles cia mane priima....

kovo dešimtą tai čia su eile g.gif o ji ir operuos?
Atsakyti