QUOTE(Evute* @ 2014 02 12, 17:37)
nezinau verkiau visa laika sake darys kompiuterine tomografija ir dar viena kur tik pilvas kazokia magnetinio rezonanso kad nusstatyt tinkama operacija.rezultatu nemaciau bet sake ka istyre mes 100proc garantuoti tai vezys.
pamaige pilva sako kolkas tai tik manau kaklelyje beda, na taip as dariausi skana londone viduj save grazuma. tao kodel ta histerektomija atlikt reikia? pasakae vaiku gyvenime nebetutesiu.
As nebezinau kaip gyvent.Gal kas turi patirties ar kazkokia nuomone nes tikrinuos uk. lt man nieko nerado tik zaizdele viena karta ji pablogeja o kita pagereja.
pamaige pilva sako kolkas tai tik manau kaklelyje beda, na taip as dariausi skana londone viduj save grazuma. tao kodel ta histerektomija atlikt reikia? pasakae vaiku gyvenime nebetutesiu.
As nebezinau kaip gyvent.Gal kas turi patirties ar kazkokia nuomone nes tikrinuos uk. lt man nieko nerado tik zaizdele viena karta ji pablogeja o kita pagereja.
Jerguteliau, tikrai gal turit galimybe gryzt i lt? isgirskit keletos gydytoju nuomone, nepulkit i krastutinumus. o jum kai padare biopsija kokie buvo atsakymai?
man konizacija viena padaryta sausio 15 parejo atsakymai kad pjuvis neradikalus taippat kartos konizacija kovo pradzioj.
Laikykites, kad ir kaip sunku valdyt emocijas.