Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 11 tema

QUOTE(Evute* @ 2014 02 12, 17:37)
nezinau verkiau visa laika sake darys kompiuterine tomografija ir dar viena kur tik pilvas kazokia magnetinio rezonanso kad nusstatyt tinkama operacija.rezultatu nemaciau bet sake ka istyre mes 100proc garantuoti tai vezys.
pamaige pilva sako kolkas tai tik manau kaklelyje beda, na taip as dariausi skana londone viduj save grazuma. tao kodel ta histerektomija atlikt reikia? pasakae vaiku gyvenime nebetutesiu.
As nebezinau kaip gyvent.Gal kas turi patirties ar kazkokia nuomone nes tikrinuos uk. lt man nieko nerado tik zaizdele viena karta ji pablogeja o kita pagereja.

Jerguteliau, tikrai gal turit galimybe gryzt i lt? isgirskit keletos gydytoju nuomone, nepulkit i krastutinumus. o jum kai padare biopsija kokie buvo atsakymai?
man konizacija viena padaryta sausio 15 parejo atsakymai kad pjuvis neradikalus taippat kartos konizacija kovo pradzioj.
Laikykites, kad ir kaip sunku valdyt emocijas.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 02 12, 19:51)
ar turėtumėte galimybę pasitikrinti dar kažkur,arba grįžti į Lietuvą extra onkoginekologo konsultacijai? duočiau telefono nr. vienos geriausių spec. susitartumėt dėl vizito..  unsure.gif neskubėkit priimti radikalių sprendimų, gal negerai supratot dar ką.. Gal atsakymas tik Ca in situ - Lietuvoje tai niekuo nesiskiria nuo Cin3, gydymas tas pats.. gal UK tai griežčiau vertina.. aš ne gydytoja, bet gal užtektų tik kaklelį pašalinti, patikrintų limfmazgius ir t.t.

Hysterektomija kaip skaiciau vezio knygoj kuria dave yra esant veziui. na nezinau ir as...delsti irgi..na bus matyt po kompiuterines ir magnetinio . o ka jie ten matys? sako kokia operacija parinkti.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 02 12, 18:37)
nezinau verkiau visa laika sake darys kompiuterine tomografija ir dar viena kur tik pilvas kazokia magnetinio rezonanso kad nusstatyt tinkama operacija.rezultatu nemaciau bet sake ka istyre mes 100proc garantuoti tai vezys.
pamaige pilva sako kolkas tai tik manau kaklelyje beda, na taip as dariausi skana londone viduj save grazuma. tao kodel ta histerektomija atlikt reikia? pasakae vaiku gyvenime nebetutesiu.
As nebezinau kaip gyvent.Gal kas turi patirties ar kazkokia nuomone nes tikrinuos uk. lt man nieko nerado tik zaizdele viena karta ji pablogeja o kita pagereja.

Evute - grizkit i lt, nueikit pasikonsultuoti su Kauno kliniku onkoginekologais. Keli menesiai situacijos nepakeis. Reguliariai tikrinotes, kazkaip nesitiki, kad tas vezys isplites. Tuo labiau, kad jei pries operacija nieko blogo nejautet... kazkaip nelabai galai sueina, kad neaisku del ko reiketu salinti gimda. Mano kolegei buvo antros stadijos vezys - ir tai nesalino visos gimdos. Ir net pasake, kad gali ir pastoti.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2014 02 12, 23:31)
Evute - grizkit i lt, nueikit pasikonsultuoti su Kauno kliniku onkoginekologais. Keli menesiai situacijos nepakeis. Reguliariai tikrinotes, kazkaip nesitiki, kad tas vezys isplites. Tuo labiau, kad jei pries operacija nieko blogo nejautet... kazkaip nelabai galai sueina, kad neaisku del ko reiketu salinti gimda. Mano kolegei buvo antros stadijos vezys - ir tai nesalino visos gimdos. Ir net pasake, kad gali ir pastoti.

Ka?? blink.gif o dieve, taip ir as einu I darba ir energijos, jauciuosi pavargus kartais, bet kaip antros stadijos vezys isplites jis juk plinta ir gali pazeisti gimda. jie pasake pamirsk vaikus viskas, mano drsugas skambins onkologei penktsdieni nes tik tada galima pasiskambinti ir iklausines jie turbot sske apoie ta vezi bet as juk blioviau . Jie sake ka ispjove po lletz tai tai jie isitikine kad tai vezys. o biopsija pries lletz parode cin2 ir isplite na nezinau sake kaip nykscio nagas. na taip iseina nemazai nemazai...o nebuna taip kad nuo cin2 iskart vezys? gal jis man isplito I vidu. na net nezinau...
Atsakyti
Evute, grįžkit į Lietuvą. Yra čia gerų onkoginekologų. Nueisite privačiai, viską normaliai paaiškins.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 02 12, 23:27)
Ka?? blink.gif  o dieve, taip ir as einu I darba ir energijos, jauciuosi pavargus kartais, bet kaip antros stadijos vezys isplites jis juk plinta ir gali pazeisti gimda. jie pasake pamirsk vaikus viskas, mano drsugas skambins onkologei penktsdieni nes tik tada galima pasiskambinti ir iklausines jie turbot sske apoie ta vezi bet as juk blioviau . Jie sake ka ispjove po lletz tai tai jie isitikine kad tai vezys. o biopsija pries lletz parode cin2 ir isplite na nezinau sake kaip nykscio nagas. na taip iseina nemazai nemazai...o nebuna taip kad nuo cin2 iskart vezys? gal jis man isplito I vidu. na net nezinau...

danar gaunasi spėliojimai. Nesuprantam galutinio atsakymo... nenoriu tiket ir netikiu,kad gali buti taip blogai, tikrai unsure.gif unsure.gif as imciau atostogas ar dar ka ir vaziuociau i Lt..Medicina pas mus tikrai ne prasto lygio.

QUOTE(niedulis @ 2014 02 13, 07:45)
Evute, grįžkit į Lietuvą. Yra čia gerų onkoginekologų. Nueisite privačiai, viską normaliai paaiškins.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 02 13, 06:45)

drinks_cheers.gif , manau, kad Lietuvoje gydytojai Jums labiau pagelbes, tikrai yra geru onkoginekologu, ir nemanau, kad jie imsis tokiu radikaliu priemoniu kaip UK, jiems tai kas ispjaus viska ir vsio, o Lietuvoje jie tikrai kruopsciai viska istirs, apziures ir tik tada priims sprendima geriausia Jusu sveikatai.
Tikrai suprantu as Jus, mane pries kelis metus viena ginekologe irgi buvo baisiai isgasdinusi, bet kreipiausi kitur ir pasirodo neveltui mirksiukas.gif
Stiprybes Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tiesa, Evute, prieš jums kažkur kreipiantis LT vistiek turit TIKSLIAI žinoti ką jums rado. Kai sekantį kartą būsit pas gydytoją paprašykit,kad atšviestų,arba po to magnetinio,kad duotų ką nors raštu. Nes jei jūs paskambinsit ir pasakysit ,,man rado vėžį'' gydytojai vistiek tikrai tikrai klausinės smulkiau ir tikrai tikiu,kad gali net ir balsą pakelti, jei jūs konkrečiai nepasakysit kas ir kaip... Kai viską žinosit, pasakysit gydytojai kaip yra, kad ne LT gyvenat, sutarsit kada galėsit pasikalbėti telefonu plačiau ir pasakysit viską smulkiai ką rado, kokio lygio ir t.t. Tada manau jums ir telefonu onkoginekologė iš Lietuvos kažką patartų.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 02 13, 12:36)
tiesa, Evute, prieš jums kažkur kreipiantis LT vistiek turit TIKSLIAI žinoti ką jums rado. Kai sekantį kartą būsit pas gydytoją paprašykit,kad atšviestų,arba po to magnetinio,kad duotų ką nors raštu. Nes jei jūs paskambinsit ir pasakysit ,,man rado vėžį'' gydytojai vistiek tikrai tikrai klausinės smulkiau ir tikrai tikiu,kad gali net ir balsą pakelti, jei jūs konkrečiai nepasakysit kas ir kaip... Kai viską žinosit, pasakysit gydytojai kaip yra, kad ne LT gyvenat, sutarsit kada galėsit pasikalbėti telefonu plačiau ir pasakysit viską smulkiai ką rado, kokio lygio ir t.t. Tada manau jums ir telefonu onkoginekologė iš Lietuvos kažką patartų.

na taip. bet pjaut dar nepjaus. as nesuprantu negaliu patiketi kaip rado cin2 padare lletz ir vezi rado. tai reiskia jos giliau buvo. as nesuprantu kodel nedaro vel lletz. na nezinau suszinosiu kokiam laipsni ka pasakys magnetinis rezinansas ir komoiuterine tomografija. tipo poto koie nuspres kokia operacija reikalinga. sake ziurejo kolposkopu mikroskopu tos lasteles tokios baisios ir pries operacija ir po operacijos.
Atsakyti
Vaje kokios nelinksmos naujienos temoje verysad.gif Stiprybes, Evute 4u.gif

Rankos, kojos drebeti pardejo, pradejus galvoti apie savo atsakymus po konizacijos verysad.gif Sake gydytoja skambinti per menesines ir susitarti del vizito po menesiniu, kad galetu apziureti, ( tada ir atsakyma suzinosiu) tai gausis, kad dar po 2 savaiciu, nors atsakymas turetu buti jau kita savaite... Bet skambinti ir klausti turbut bijosiu ir lauksiu vizito doh.gif

Siaip gydytoja po operacijos sake, kad baisiau nei po biopsijos (cin/cis) tikrai nebus, bet man keista, ar gali gydytoja butu tuo tikra? g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2014 02 14, 12:37)
Vaje kokios  nelinksmos naujienos temoje  verysad.gif  Stiprybes, Evute  4u.gif

Rankos, kojos drebeti pardejo, pradejus galvoti apie savo atsakymus po konizacijos  verysad.gif  Sake gydytoja skambinti per menesines  ir susitarti del vizito po menesiniu, kad galetu apziureti, ( tada ir atsakyma suzinosiu) tai gausis, kad dar po 2 savaiciu, nors atsakymas turetu buti jau kita savaite... Bet skambinti ir klausti turbut bijosiu ir lauksiu vizito  doh.gif 

Siaip gydytoja po operacijos sake, kad baisiau nei po biopsijos (cin/cis) tikrai nebus, bet man keista, ar gali gydytoja butu tuo tikra?  g.gif

4u.gif

1000|% niekas negali būti tikras, bet nepamirškim,kad gydytoja dar mato ir kaklelio būklę vizualiai. mirksiukas.gif
man irgi turėjo būt atsakymai po dviejų savačių, bet aš po savaitės skambinau dėl prasidėjusio uždegimo ir tada gydytoja pasakė,kad viskas ok, tai taip netikėtai neteko dar savaitės pergyvent bigsmile.gif bigsmile.gif aš vietoj jūsų pasiskambinčiau kažkur po dešimt dienų po operacijos. smile.gif niekas per galvą neduos ir bent jau ramiai miegosit kitas dienas.
Atsakyti
Ar normalu, jei po konizacijos praejus savaitei siek tiek pakilo temperatura? Na kad nera labai gerai, tai nujauciu, bet ar reik rimtai sunerimti g.gif Iskart po operacijos ir iki siol geriu abtibiotikus, kad nieks neprikibtu, tai nzn is kur ta temp doh.gif Ji nera dideli, 37,1, bet betkokiu atveju tai rodo uzdegima, o gal naturalu, kad organizmas taip reaguoja... Ar yra kam taip buve? 4u.gif
Atsakyti