Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(persiko kauliukas @ 2014 07 26, 07:49)
Sveika prisijungus  smile.gif
As studijuoju teise ir valdyma, pries pusantru metu taip pat nedrasiai jauciausi, bet su laiku viska issiaiskini, be to cia forume merginos labai maloniai bendrauja, noriai dalija patarimus. Man metu taip pat jau nebe -niolika  biggrin.gif,  taigi nesijaudink  4u.gif
Stojima pradek nuo "registracijos i nuotolines studijas", ten pateiksi visus reikiamus nuskanuotus dokumentus, pasirasysi ir nuskanuosi sutarti su issirinktais dalykais, susimokesi  registracijos ir studiju imokas ir viskas. Jei kas neaisku skambink Agnetai Lisauskienei is MRU, labai maloni moteryte  smile.gif .
Kokius dalykus planuoji rinktis?

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif

Dar neisivaizduoju ka rinktis tiesa sakant, gal kokiu patarimu? ka imti, ko ne, ka velesniam laikui palikti ? smile.gif Kadangi jau teko per sitai pereiti, tai turbut objektyviau galit pazvelgti atgal i pirma kursa ir patarti man g.gif
Atsakyti
QUOTE(LadySylvanas @ 2014 07 26, 14:58)
Labai aciu uz atsakyma  4u.gif

Dar neisivaizduoju ka rinktis tiesa sakant, gal kokiu patarimu? ka imti, ko ne, ka velesniam laikui palikti ?  smile.gif  Kadangi jau teko per sitai pereiti, tai turbut objektyviau galit pazvelgti atgal i pirma kursa ir patarti man  g.gif

As rinkdamasi dalykus vadovaujuosi programa nuolatinems arba istestinems studijoms, pirma semestra rinkausi teises istorija ir psichologija, pastarasis dalykas labai paprastas, teises istorija sudetingiau, veliau rinkausi logika, anglu profesine ir filosofija. Logika sudetingas dalykas, taciau destytojas labai geras, kantriai paaiskina per konsultacijas, anglu destytoja taip pat patiko, na o filosofija kol kas man sudetingiausias dalykas pasirode, bet kiek zinau destytoja pasikeitus, tai gal ir mokomoji medziaga pakeista g.gif.
Jei dar kils klausimu klausk smile.gif
Atsakyti
O kada buna sekantis stojimas? Vasari?
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2014 08 01, 20:34)

Taip, nuo vasario 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2014 08 01, 21:34)

Kaip žadi egzaminus laikyti per tokį atstumą? g.gif Už ryžtą studijoms sveikinu 4u.gif

Stoju į Jūsų būrį. Nuotolinėse ir aš. Finansų ekonomika.
Atsakyti
QUOTE(Grandiloquent @ 2014 08 08, 09:02)
Kaip žadi egzaminus laikyti per tokį atstumą? g.gif Už ryžtą studijoms sveikinu 4u.gif

Labai noriu tai bandysiu rizikuot smile.gif Tai merginos cia sako kad galima susiderint tuos egzaminus. Tai gal kaip nors wub.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2014 08 08, 16:27)
Labai noriu tai bandysiu rizikuot smile.gif Tai merginos cia sako kad galima susiderint tuos egzaminus. Tai gal kaip nors wub.gif

Taigi atvažiuosit bent savaitei ir išsilaikysit egzaminus be didelių pertraukų. Kondensuotai gausis. Gal ir streso daugiau. Viskas įmanoma.
Atsakyti
Grandiloquent ir degto molio plyta, sveikos prisijungę 4u.gif
Kokius dalykus pasirinkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persiko kauliukas: 12 rugpjūčio 2014 - 10:27
QUOTE(Grandiloquent @ 2014 08 08, 07:02)

Sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O egzaminus jau kai kuriuos galima ir nuotoliniu būdu laikyti topsecret.gif, tad visai gerai thumbup.gif išmokai - išlaikei - pamiršai hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2014 08 12, 10:24)
Grandiloquent ir degto molio plyta, sveikos prisijungę  4u.gif
Kokius dalykus pasirinkot?

QUOTE(mamaEgle @ 2014 08 12, 15:45)
Sveika prisijungus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O egzaminus jau kai kuriuos galima ir nuotoliniu būdu laikyti topsecret.gif, tad visai gerai  thumbup.gif išmokai - išlaikei - pamiršai hihihi.gif

Laba 4u.gif
Įdomus šiemet stojimas buvo. Per lama bpo, ne tiesiogiai. Kaip anksčiau, kai popierius pas metodininkę atnešt reikėdavo. Atseit jiems taip patogiau. Nors nuotolinės, bet statusas mano kaip studentės ištęstinėse. Reikės atskirai rašyti prašymą, kad renkuosi nuotoliniu būdu kreditus rinktis.
Tai dabar ir dalykų pasirinkti neleidžia. Reikės laikyt tokius, kokie pirmam kursui ir priklauso pagal įprastą programą. Spec. Kalba, algebra, filosofija, spec. Kalba. Aiškinsiuosi dar kas prie ko.
Atsakyti
Sveikutes,
ieksau bendraminciu? esu viesojo administravimo magsitraturos nuotoliniu studiju klausytoja. Gal yra kursioku?
Atsakyti
Sveikos, su naujais mokslo metais! 4u.gif
Destytojai kaip visada dar net nezada prisijungti doh.gif
Gal kas turit Finansu teises ar Ekonomikos teorijos konspektu? ax.gif
Atsakyti