Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(inguse @ 2014 09 25, 15:44)
Sveikos moksliukės,

esu visiška naujokė. Pradedu studijuoti po daugelio metų. Studijuosiu teisę ir valdymą. Ar galit kas trumpai apšviesti kaip vyksta mokslai nuotoliniu būdu, nes kol kas nelabai įkertu. Jei sakykim tuo metu, kai vyksta paskaitos, neturiu galimybes prisijungti ar galiu visa tai perziūreti veliau. Ar sunku taip mokytis, ar lengviau esant vietoje? Žodžiu gal kas nepatingėsit papasakoti, nes taip neramu, kad jau kaip ir pradedu gailėtis vėl kibdama į mokslus, nes bijau kad jau nebesugebėsiu smile.gif
Iš anksto dėkoju wink.gif

Papildyta:
Matau busiu ne viena moteryte-studente  ax.gif  Truputi drasiau pasidare

Sveika prisijungus, as taip pat studijuoju teise ir valdyma, ir taip pat jau esu moteryte biggrin.gif. Kas dėl mokslų tai viskas vyksta gan paprastai, visa mokomoji medžiaga moodle sistemoje, ten pat yra forumai, per kuriuos bendraujame su dėstytojais, uzduodame rūpimus klausimus, gauname namų darbų užduotis, paskaitos mums nevyksta, kartais būna konsultacijos, kurių laiką nustato dėstytojas, suderinęs su studentais. asmeniškai man, taip mokytis yra patogu....
Kokius dalykus šiam semestrui pasirinkai?
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2014 09 25, 17:16)
Sveika prisijungus, as taip pat studijuoju teise ir valdyma, ir taip pat jau esu moteryte  biggrin.gif. Kas dėl mokslų tai viskas vyksta gan paprastai, visa mokomoji medžiaga moodle sistemoje, ten pat yra forumai, per kuriuos bendraujame su dėstytojais, uzduodame rūpimus klausimus, gauname namų darbų užduotis, paskaitos mums nevyksta, kartais būna konsultacijos, kurių laiką nustato dėstytojas, suderinęs su studentais. asmeniškai man, taip mokytis yra patogu....
Kokius dalykus šiam semestrui pasirinkai?

Tai kad man jau viskas priskirta. Kai atsidarau moodle ten jau surasyti dalykai,o ir tvarkarastis jau yra. Arba as kazko nezinau ar nesuprantu. Va del to man ir kyla neramumas. As net nezinau kada reikejo pasirinkti, kiek dalyku ir kaip taip daroma. Klausiau metodininkes. Tai ji parase laiska, kuriame atsake, kad nuotolines studijos vis dar naujiena ir jiems patiems daug neaiskumu. Bendromis jegomis visa tai iveiksim. Ir viskas, toks atsakymas. O kur rasti daugiau info ka reikia ir kaip daryti?
Atsakyti
QUOTE(inguse @ 2014 09 27, 08:22)
Tai  kad man jau viskas priskirta. Kai atsidarau moodle ten jau surasyti dalykai,o ir tvarkarastis jau yra. Arba as kazko nezinau ar nesuprantu. Va del to man ir kyla neramumas. As net nezinau kada reikejo pasirinkti, kiek dalyku ir kaip taip daroma. Klausiau metodininkes. Tai ji parase laiska, kuriame atsake, kad nuotolines studijos vis dar naujiena ir jiems patiems daug neaiskumu. Bendromis jegomis visa tai iveiksim. Ir viskas, toks atsakymas. O kur rasti daugiau info ka reikia ir kaip daryti?

Ka tik perziurejau savo moodle kur yra dalyku pasirinkimai, tai man raso dalyku pasirinkimas nevyksta. Nesusigaudau as cia doh.gif Padekit, paaiskinkit, please ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inguse @ 2014 09 27, 11:51)
Ka tik perziurejau savo moodle kur yra dalyku pasirinkimai, tai man raso dalyku pasirinkimas nevyksta. Nesusigaudau as cia  doh.gif  Padekit, paaiskinkit, please  ax.gif

Va radau toki irasa:
"Ištęstinių studijų pirmo kurso
studentų rudens semestro studijų dalykų registracija vyksta per įžanginių paskaitų
savaites" Tai kaip suprantu pasirinkti reikes nuo spalio 6d. kai prasides izangines studijos? g.gif o kiek yra privalomu ir kiek laisvai psirenkamu? Ka geriau pirma semestra patartumete rinktis?
Atsakyti
Sveiki, Ingusia, dalyku pasirinkimas vyksta kai rasotes sutarti, tiksliau kai pati issirenkate dalykus, kuriuos ta semestra planuojate studijuoti, is MRU jums atsiuncia patvirtinima del susidariusiu grupiu, tada pasirasote sutarti ir sumokate pinigus. Kitas dalykas, del tvarkarascio, tai pas mane tokio dalyko nera, kadangi mums paskaitos nevyksta... galbut jus ne nuotolinese, bet neakivaizdinese ar pan? Prisijungus prie moodle ir ivedus savo slaptazodzius, jus is karto turite matyti visus SAVO pasirinktus dalykus ir prie tu dalyku turi buti skliausteliuose irasyta NS, tai reiskia nuotolines studijos.
Dabar tik pastebejau, kad pati paskutineje zinuteje ir parasete, jog esate istestiniu studiju studente smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persiko kauliukas: 27 rugsėjo 2014 - 13:28
Pirmiausiai Ingusei sveika prisijungus 4u.gif sėkmės bei kantrybės moksle ir kad motyvacijos mokytis užtektų iki diplomo įteikimo 4u.gif

Persikiuk, viską teisingai aiškini, tik vienas mažas skirtumas: nuo šių metų naujai įstoję skaitosi ištęstinių studijų studentai ir mokosi pagal jų studijų planą. Kas nori studijuoti nuotoliniu būdu turi parašyti prašymą, kad mokysis nuotoliniu būdu. Kad metodininkės mažai žino nieko nuostabaus, nors praktiškai pats nuotolinis mokymas nėra naujas mokymosi būdas ir pačiame MRU, tačiau seniau buvo nuotolinių metodininkės, o dabar palaipsniui mus "išdalino" fakultetų metodininkėms ir jos kol kas būna "grybauja" ką su mumis daryti topsecret.gif

Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2014 09 27, 18:54)
Pirmiausiai Ingusei sveika prisijungus  4u.gif sėkmės bei kantrybės moksle ir kad motyvacijos mokytis užtektų iki diplomo įteikimo  4u.gif

Persikiuk, viską teisingai aiškini, tik vienas mažas skirtumas: nuo šių metų naujai įstoję skaitosi ištęstinių studijų studentai ir mokosi pagal jų studijų planą. Kas nori studijuoti nuotoliniu būdu turi parašyti prašymą, kad mokysis nuotoliniu būdu. Kad metodininkės mažai žino nieko nuostabaus, nors praktiškai pats nuotolinis mokymas nėra naujas mokymosi būdas ir pačiame MRU, tačiau seniau buvo nuotolinių metodininkės, o dabar palaipsniui mus "išdalino" fakultetų metodininkėms ir jos kol kas būna "grybauja" ką su mumis daryti topsecret.gif

Sveika MamaEgle 4u.gif
Nebespėju sekt naujienų, keičiasi viskas kasmet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2014 09 28, 09:00)
Sveika MamaEgle  4u.gif
Nebespėju sekt naujienų, keičiasi viskas kasmet  doh.gif

Ačiū labai už atsakymus smile.gif
Atsakyti
Na kaip sekasi mokytis?
MamaEgle jau gal laikysi valstybinius?
Atsakyti
Gal kvailokai nuskambės, bet vis tiek paklausiu, nes niekur nerandu paaiskinimo. Kiek dalyku butina pasirinkti per semestra?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2014 10 06, 12:55)
Na kaip sekasi mokytis?
MamaEgle jau gal laikysi valstybinius?

Dar ne, pradėjau dar vienus mokslus, bet jie dieniniai ir griežtai žiūri lankomumą, tai nepavyks ištrūkti... doh.gif

QUOTE(inguse @ 2014 10 07, 14:58)
Gal kvailokai nuskambės, bet vis tiek paklausiu, nes niekur nerandu paaiskinimo. Kiek dalyku butina pasirinkti per semestra?

mums buvo galima kiek nori: nori vieną, nori kad ir dešimt, bet dabar kiek suprantu reikia imti pagal ištęstinių studijų mokymosi planą.
Atsakyti
MamaEgle, nu tu saunuole thumbup.gif , jei ne paslaptis, ka dar studijuoji? ax.gif
Atsakyti