Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 290

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 07, 16:57)
pasirodykit dazniau  4u.gif
O Freepeople laukiu dar
nedaug truksta shipukui drinks_cheers.gif

ar daug betruksta? atsiusciau dar viena daiktuka ax.gif

as labai sarmatlyva esu. kazkaip geda fotografuotis pries veidrodi, kai uz nugaros dar matosi kraustuliu kruva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 02 07, 16:10)
ar daug betruksta? atsiusciau dar viena daiktuka  ax.gif

nedaug . prisijunikit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 07, 02:34)
AB -tai cia 4? as kazkaip nesigaudau raidese dar smile.gif mano vyro +4 -tai patys is Kraujo centro skambino jam ,kai reikejo. reta grupe  ax.gif

mano irgi tokia gr kaip ir paa jus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 07, 17:20)
nedaug . prisijunikit drinks_cheers.gif

issiunciau 4u.gif
Atsakyti

www.vixpaulahermanny.com

user posted image

www.swarovski.com
-15% kodukas
user posted image

www.yoox.com
-10% kodukas
user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10% kodukas
user posted image

www.freepeople.com

user posted image

www.dillards.com

user posted image

www.saksoff5th.com

user posted image
www.venus.com

user posted image

www.anntaylor.com

user posted image

www.juicycouture.com
-50$ nuo 150$
user posted image

www.jcrew.com
www.macys.com
www.urbanoutfitters.com
www.jomashop.com

www.sephora.com
www.lilydirect.com
www.fragranceshop.com-15%
www.fragrancenet.com-21%
www.vitacost.com
www.harney.com
www.maccosmetics.com

Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 02 07, 15:00)
Sia suknute emiau. Mano juoda (nieko naujo)  4u.gif

http://www.freepeopl...0-ED384126CEA8/

Grazi wub.gif As tik del juodu vasariniu vis susilaikau, nes nezinau, kada jas nesioti g.gif
Man vos tik ziema baigiasi, norisi sviesiu, ryskiu spalvu wub.gif juodu tokiu graziu yra FP, bet neisitikinus, ar pati nesiociau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 02 07, 17:44)
Grazi  wub.gif As tik del juodu vasariniu vis susilaikau, nes nezinau, kada jas nesioti  g.gif
Man vos tik ziema baigiasi, norisi sviesiu, ryskiu spalvu  wub.gif juodu tokiu graziu yra FP, bet neisitikinus, ar pati nesiociau  unsure.gif

o man atvirksciai - vis prie juodos traukia blush2.gif paderinu koki megztuka ryskesni ar batukus. uzsakiau is FP ir sviesia suknute - drauges ikalbejo, kad blogiausiu atveju privers mane per gedo prospekta su ja prasieiti, jei niekur kitur nepanaudosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 02 07, 15:03)
Tai vadinasi jis kaip tik reikialingas  rolleyes.gif

Mano brolis, MB daug kartų davę kraujo, o iš manęs neima dėl tos pačios priežasties, kaip ir MM  doh.gif

Kodel kaip tik reikalingas? Mum gali pilti bet kurios kraujo grupes krauja... o musu tinka tik musu vienai grupei, o kitiem netinkamas...
Atsakyti
Kokia situacija su siuntinukais? Paskaičiau 3psl atgal, nieko neradau apie tai kalbant..... unsure.gif
Buvau iškritus iš SM gyvenimo tris dienas, tai jaučiuos kaip urvinė be SM'o pliurpesių.... biggrin.gif

Beje, parduodu per mergaites pirktus CROCS Weave pašiltintus aulinukus, tobuli šios dienos orams.... drinks_cheers.gif
Dydis W8 (38-39)
user posted image
Atsakyti

QUOTE(NORIKA @ 2014 02 07, 17:13)
Kokia situacija su siuntinukais? Paskaičiau 3psl atgal, nieko neradau apie tai kalbant..... unsure.gif

Su siuntinukais ,kaip ir kiekviena savaite smile.gif neiko naujo smile.gif laukiam savaitgali.
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 07, 18:23)
Su siuntinukais ,kaip ir kiekviena savaite smile.gif neiko naujo smile.gif laukiam savaitgali.

Kaip as skaiciuku laukiu... rodos taip seniai pirkau, mokejau ir ka gavau doh.gif nors maudymkes dar nepasimatavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites as ir skaiciuku labai laukiu 4u.gif
Atsakyti