Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 290

jau išsiunčiau pakoreguotą užsakymą į emeilą
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2014 02 07, 19:20)
o kaip jus planuojat tokias nesiot su liemenuku ar be jo? as vis ziuriu ziuriu tas FP sukneles, bet kai nugara pamatau (nors daznai ir is prieko iskirptes idomios) tai nebesinori, nes su C palaida krutine jauciu daug "gerbeju" tureciau  lotuliukas.gif  blink.gif

Pas mane taip pat c, tai be liemeneles nedrisciau lotuliukas.gif turiu su guma nugaroje, tai manau tiks prie sios suknios smile.gif
O mes dabar prie juros vaziuojam. Vyras vairuoja, o mes su draugem FP suknias narsom smile.gif viena sako: "jei tureciau drauga, tai nusitempciau ji prie altoriaus su viena is sukniu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateinu pasigirt. blush2.gif Sudygo mano grikiai. lotuliukas.gif Vakar vakare sudrekinus palikau siltai, siandien per pietus jau su uodegytem. thumbup.gif
Vaisinu sveikuoliska vakariene essen.gif

user posted image

O mano bandymas virt pusryciams avizine kose ant vandens baigesi visisku fiasko. doh.gif MB demonstratyviai nunese lekste nuo stalo net neragaves, vaikai is paskos. Gavau komentara, kad kalinius geriau maitina. lotuliukas.gif Zodziu buvai baisiai pikta, kad neivertino mano pastangu sveikiau maitint. bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 07, 20:37)
Ateinu pasigirt.  blush2.gif Sudygo mano grikiai.  lotuliukas.gif Vakar vakare sudrekinus  palikau siltai, siandien per pietus jau su uodegytem.  thumbup.gif
Vaisinu sveikuoliska vakariene  essen.gif

user posted image

O mano bandymas virt pusryciams avizine kose ant vandens baigesi visisku fiasko.  doh.gif MB demonstratyviai nunese lekste nuo stalo net neragaves, vaikai is paskos. Gavau komentara, kad kalinius geriau maitina.  lotuliukas.gif Zodziu buvai baisiai pikta, kad neivertino mano pastangu sveikiau maitint.  bebe.gif

O, papuoset tema 4u.gif

Su kuo cia dar grikiai?
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2014 02 07, 19:44)
O, papuoset tema 4u.gif

Su kuo cia dar grikiai?

Avokadai, pomidorai, alyvuogiu aliejus ir siek tiek prieskoniuku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 07, 19:16)
aš su 86-65-88 turiu S ir viršų ir apačią. Apačia galėtų ir M būt, nenukristų.

Šlepetės 9 dydžio vidpadis 26cm.

aciu labai ,padejot 4u.gif

galvoju tik del virsaus ,su apie 93-94 ir placia nugara imt M ar L g.gif gale uzsirisa,tai gal uzteks M
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 02 07, 16:00)
Sia suknute emiau. Mano juoda (nieko naujo)  4u.gif

http://www.freepeopl...0-ED384126CEA8/

nuostabi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 02 07, 20:52)
nuostabi wub.gif  thumbup.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 07, 19:46)
Avokadai, pomidorai, alyvuogiu aliejus ir siek tiek prieskoniuku.  ax.gif

jums cia paprasti grikiai sudygo unsure.gif
sveikuoliska vakariene tai super thumbup.gif bet kaip ten tie grikiai sudygo nesupratau, man nei sykio nebuvo taip lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mulate*: 07 vasario 2014 - 19:58
prisijungiau prie Vix, tikiuos su dydziais neprasoviau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ar perkat is amazon g.gif Reikia Furbiui vaiko Furblingo mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, jei jau dalinatės virtuvės paslaptimis, tai išduokit skanių ledų receptuką 4u.gif nes užsakius prietaisiuką esu,tai reik pasirūpint iš anksto, taip sakant apetitui sužadint lotuliukas.gif
Atsakyti