Teks keisti, manasis buvo irgi persales
QUOTE(*** @ 2014 03 21, 22:07)
Teks keisti, manasis buvo irgi persales
gaila...

kaip kaunieciams paroda patiko? mums tai

QUOTE(Loreciukaz @ 2014 03 22, 17:21)
gaila...
informacijos pasirinkom, priestaringos info pasirinkom..
nagrinesim 

as tik del stogo sudvejojau, ir petvaros putbetonio blokelius svarstau.
Daugiau, kaip ir nemaciau nieko idomaus, bent jau dabartiniam etapui.
QUOTE(skyroja @ 2014 03 22, 18:28)
as tik del stogo sudvejojau, ir petvaros putbetonio blokelius svarstau.
o mus grindininkai "subalamutijo"

mums "lipo" - ekovata/putos, grindinis sildymas, tilo durys..
vilnieciai irgi buvo - keletas naudingu pasikalbejimu ir susitarimu buvo.
del siltinimu, duru, langu
ir tusinuku atsargas papildem
80-90m 16-tuko buvau suvyniojes - jokiu problemu siurbliui 1-mu greiciu

QUOTE(Loreciukaz @ 2014 03 22, 15:21)
gaila...
informacijos pasirinkom, priestaringos info pasirinkom..
nagrinesim 

QUOTE(arkava @ 2014 03 22, 21:38)
vilnieciai irgi buvo - keletas naudingu pasikalbejimu ir susitarimu buvo.

pas mane projekte visur 20-ies vamzdis
QUOTE(LokysL @ 2014 03 22, 21:43)
pas mane projekte visur 20-ies vamzdis
tai ar 16mm kas 150mm ar 20mm kas 20cm kaina identiska gaunas.
Papasakokit apie paroda Kaune kas naujo? Kas ant bangos?
siaip ko siemet neradom, tai rimtesniu granuliniu katilu gamintoju atstovu. puse parodos galima nubraukti ( bent mums ), ten visokie muiliukai, tepaliukai, ekologija ir pan muilas smegenims.

QUOTE(LokysL @ 2014 03 21, 22:05)
jei vanduo nebuvo isleistas, tai vanduo uzhsalo is ir kazkur yra iskylimas ar kazkoks pazeidimas, o jei buvo nuleistas, tai tada gali buti santechniku chaltura ties sujungimais, pats paskutinis variantas skaitiklis su defektais. Jei uzplombuota, tai reiktu kreiptis i tuos kurie aptarnauja ta rajona ir jie pasakys ar galima nuimti plomba patiems ir po to juos kviestis perplombuoti ar is karto jie turetu atvaziuoti.
ka tu cia vejus sneki... Per darbus ir keliones pamirsau pirti vandentieki nuorinti. Truko kranai(ventiliai) ties ivadu. Truko kranas per puse(tas kur duse, per kuri praustis reikia), virinau su kempu laikinam naudojimui....
Tai jai skaitliukas leidzia- neverkit, kad santechnikas blogas????? gal seimininkas????
jei po zeimos pradeda per siules leisti yra vienas variantas:
likes vanduo ir saltis
QUOTE(braske1515 @ 2014 03 23, 00:06)
ka tu cia vejus sneki... Per darbus ir keliones pamirsau pirti vandentieki nuorinti. Truko kranai(ventiliai) ties ivadu. Truko kranas per puse(tas kur duse, per kuri praustis reikia), virinau su kempu laikinam naudojimui....
Tai jai skaitliukas leidzia- neverkit, kad santechnikas blogas????? gal seimininkas????
likes vanduo ir saltis
likes vanduo ir saltis
as paminejau visus imanomus variantus, kur cia tie vejai?
Jei po ziemos pradeda leisti per siules, tai dar nereiskia kad yra kazkas suskile, jei po skaitiklio sumontavimo vanduo nebuvo paleistas bent menesi ir tik dabar paleido ir bega per siules tai kas kaltas, santechnikas ar savininkas namo? kaip gali savininkas pamatyti chaltura po sumontavimo jei vamzdynas nebuvo eksploatuotas.
As broko esu uztektinai pamates ka santechnikai gali padaryti, mano pazystamam nutiko taip kad turejo demontuoti visa katiline nafik,, nuostoliai 20 000 lt, vien del to kad santechnikas buvo labai "krutas". Kiti santechnikai ateje taisyti broko net nelabai sugebejo atnarplioti kas buvo pridaryta. Todel dauguma santechniku kaip ir statybiniku - savamoksliai kurie sugebejo pas save pakeisti kriaukles sifona ir galvoja kad gali sumontuoti katiline ir visa namo vamzdyna.
QUOTE(LokysL @ 2014 03 23, 10:52)
as paminejau visus imanomus variantus, kur cia tie vejai?
Jei po ziemos pradeda leisti per siules, tai dar nereiskia kad yra kazkas suskile, jei po skaitiklio sumontavimo vanduo nebuvo paleistas bent menesi ir tik dabar paleido ir bega per siules tai kas kaltas, santechnikas ar savininkas namo? kaip gali savininkas pamatyti chaltura po sumontavimo jei vamzdynas nebuvo eksploatuotas.
As broko esu uztektinai pamates ka santechnikai gali padaryti, mano pazystamam nutiko taip kad turejo demontuoti visa katiline nafik,, nuostoliai 20 000 lt, vien del to kad santechnikas buvo labai "krutas". Kiti santechnikai ateje taisyti broko net nelabai sugebejo atnarplioti kas buvo pridaryta. Todel dauguma santechniku kaip ir statybiniku - savamoksliai kurie sugebejo pas save pakeisti kriaukles sifona ir galvoja kad gali sumontuoti katiline ir visa namo vamzdyna.

QUOTE(Robertinas 125 @ 2014 03 23, 16:32)

jo, reikia kojas ishsukti kad eitu ne link tavo namo o nuo namo, nors galvotu kad eina gerai uzhsidirbti ir ishdurti uzhsakova