Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato ir įkurinėja namučius 11

QUOTE(LokysL @ 2014 03 24, 23:56)
duru galerija, jei neklystu ju psl doors.lt, kainos normalios tokios pacios kaip ir duru fabriko, plius gaminys sertifikuotas, vienu zodziu analogas duru fabrikui, slenkstis ishsprestas rimciau. Kazkada restoj jie buvo aptikti pries pora metu, tai siais metais gal vel bus, jie vilniuje.

tilo durys 4600 lt... g.gif kad ne pigu tai faktas, bet ar labai brangu irgi neaisku lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokios durys labiausiai tinkamos i sandeliuka (nesildoma)? Pigiausia ka radau tai sarvuotas ~2k bet ten praktiskai vien metalas.. Plastikines jau nuo kokiu 3 prasideda..
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 03 26, 16:15)
Kokios durys labiausiai tinkamos i sandeliuka (nesildoma)? Pigiausia ka radau tai sarvuotas ~2k bet ten praktiskai vien metalas.. Plastikines jau nuo kokiu 3 prasideda..

eurofortas gamina, kaina ~1400 lt. tokios kaip i atnaujintas daugiabuciu laiptines deda. visai nieko.
Atsakyti
Labukas 4u.gif ,
Gal kas parekomenduos plyteliu klojejus blush2.gif ,buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Sveiki, savaitgali ateina elektrikai, turiu apsispresti kurioje vietoje SS isorine dalis bus, kad privesti laida..

Gal patarsite kur butu geriau, turiu 4 vietos variantus:
user posted image

Beja siandien uz puikia kaina issigijau ivadini kabeli 5x10 - 14lt/m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 03 26, 22:58)
Sveiki, savaitgali ateina elektrikai, turiu apsispresti kurioje vietoje SS isorine dalis bus, kad privesti laida..

user posted image

Beja siandien uz puikia kaina issigijau ivadini kabeli 5x10 - 14lt/m smile.gif

Manau kad už puikę gal kiek tik ilgokai vežė. smile.gif Jeigu neklystu ir apie tą patį kabeli kalbėjo....

Na dar gerai pagalvokite, apie 5-ta vietą, ten matau daugiau ir saugesniu pastogių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 26 kovo 2014 - 23:24
Varinis kogero. Mano projekte numatytas aliuminis 4x16. Aliuminio 16 +/- atitinka vario 10 pagal varžą, bet pagal kainą Al 4x16 5Lt/m b-a.lt kainomis. Aš patenkintas. Ar visgi yra argumentų dėl ko būtų verta keisti į varį?
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 03 26, 21:58)
Beja siandien uz puikia kaina issigijau ivadini kabeli 5x10 - 14lt/m smile.gif <{POST_SNAPBACK}>
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2014 03 27, 01:00)
Varinis kogero. Mano projekte numatytas aliuminis 4x16. Aliuminio 16 +/- atitinka vario 10 pagal varžą, bet pagal kainą Al 4x16 5Lt/m b-a.lt kainomis. Aš patenkintas. Ar visgi yra argumentų dėl ko būtų verta keisti į varį?

Gal ir yra bet, nemanau, kad yra didelių argumentų....pvz. Pas mus tik ką gatvėse (kiek žinau dažniausiai pravedami storais aliuminiais ) visas kabliavimas buvo atliktas naujai ir paklotos visos trasos kabeliais aliuminiais. Jeigu nuo skydo 20 metrų dasivesčiau variniu, ar labai jau markę pakelčiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 03 26, 23:58)

Pimiausiai isorini lauko bloka reikia statyti kuo arciau nuo vidinio bloko ,kad kuo mazesni š.nuostoliai butu . Paskaui ziureti ,kad nebutu po miegamojo langu,t.p.. butu idealu kad jis butu tvirtinamas i pietineje puseje ...
Bje apie kokios firmos SS mastote...
Atsakyti
user posted image

5 vieta - artimiausia nuo vidinio bloko iseitu tik per siena, bet man neptinka kad ant pagrindinio praejimo, tai visa laika virs galvos vaidensis.

6 vieta - po garazo stogine, butu uz 2 metru nuo vidinio bloko, cia kaip nemaisytu niekam, cia siaurine vakarine puse..

pietuose niekur nerandu vietos ir labai toli nuo vidinio bloko..

nuotraukoj matomas langas - miegamasis.

PS. del kabelio as kai nieko nesuprantu elektrikai toki liepe nupirkt toki ir nupirkau, beja pirkau tiesiog senukuose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2014 03 27, 08:50)
Bje apie kokios firmos SS  mastote...

SS oras vanduo, firmos nezinau seniau zadejo Viliene su kinieciu padet jei jam viskas bus gerai.. bet kol kas tylu.

PS. Imeciau savo apsiltinta stoga smile.gif aisku nieko ten blatno nesimato ale vis tiek fainai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 27 kovo 2014 - 10:18
QUOTE(LokysL @ 2014 03 25, 16:26)
na pas juos nera man atrodos kazko panasaus i sita:

https://www.dropbox....2014_230733.png

Susijes klausimas su lauko durim. Ar jos irgi yra isnesamos i apsiltinimo sluoksni ?
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2014 03 27, 01:00)

kas liecia ivadinius kabelius argumentu nera. Pvz imones kurios kloja kabelius irgi taip taupo, kloja aliumini, o jei reikia 5 gyslos izeminimui tai daro izeminimo kontura vertikalu ar horizontalu. Plius 5 gysla izeminimui netinka jei kabelis virsija tam tikra atstuma, bent jau anksciau taip budavo , dabar nezinau kaip yra.
Atsakyti