Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato ir įkurinėja namučius 11

QUOTE(Loreciukaz @ 2014 06 11, 09:56)
Sveiki,

norejau paklausti - kiek cm reikia palikti grindu dangai jei ji bus laminatas? Paklotas + 9-10mm laminatas. Labai aktualu, nes "nulis" nusiimines nuo vitrinos, o kadangi ten stumdoma-varstoma sistema, vidineje puseje yra toks aliumininis begelis. Nesinori paskui siurprizu su laminatu.. O ir stezkes norisi labiau i 80mm puse...

ir dar - ar dedat kas 2sl gipso? pas mus 1a, siltinama perdanga, plius desim "su tarpeliu". Ar verta deti tuos 2 sl?

del laminato pasiziurinekit internete nuo kiek iki kiek ribos yra tada zinosit tiksliai bet siulyciau turbut apie 15 mm rezervi pasilikti. bent jau as taip skaiciavau, nes pas mane ta pati sutuacija ir betono apie 8-9 cm.

As mansardoje tai tikrai desiu 2 sl gipso. O pirmam aukste 2sl desiu ten kur bus medine perdanga , t.y virsuje bus neapsiltinta palepe, o gipsas kabes ant tos medines perdangos. O ten kur perdangos g/b plokstes ten turbut viena sluoksni. Svarbu jungimus ploksciu daryti ant profilio. Pas mane bute gipso sienos visur trukusios ten kur jungimas yra gipsas - siena, o ten kur lubu plotas niekas netruke nors kitur net trukusios sienos nuo namo vaiksciojimo ar nuo kaimynu remontu. Ir siaip nei karto nemaciau kad butu trukusios lubos lubu plote, visada maciau kad trukes gipsas- siena siule, jei jungimai nedaromi ant profilio ir yra taupoma ant medziagu glaistant gipso siules ir nusizengiant technologijoms tai trukimo tikimybe didele.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2014 06 11, 11:26)
del laminato pasiziurinekit internete nuo kiek iki kiek ribos yra tada zinosit tiksliai bet siulyciau turbut apie 15 mm rezervi pasilikti. bent jau as taip skaiciavau, nes pas mane ta pati sutuacija ir betono apie 8-9 cm.

As mansardoje tai tikrai desiu 2 sl gipso. O pirmam aukste 2sl desiu ten kur bus medine perdanga , t.y virsuje bus neapsiltinta palepe, o gipsas kabes ant tos medines perdangos. O ten kur perdangos g/b plokstes ten turbut viena sluoksni. Svarbu jungimus ploksciu daryti ant profilio. Pas mane bute gipso sienos visur trukusios ten kur jungimas yra gipsas - siena, o ten kur lubu plotas niekas netruke nors kitur net trukusios sienos nuo namo vaiksciojimo ar nuo kaimynu remontu. Ir siaip nei karto nemaciau kad butu trukusios lubos lubu plote, visada maciau kad trukes gipsas- siena siule, jei jungimai nedaromi ant profilio ir yra taupoma ant medziagu glaistant gipso siules ir nusizengiant technologijoms tai trukimo tikimybe didele.

kaip suprasti 15mm rezerva? nuo stezkes iki begelio 15 mm ( t.y 15mm laminatui su paklotu ), ar stezke + 20mm dangai + 15mm rezervas?
Atsakyti
Sveiki, jei reikia kam gero elektriko- signalizacijos meistro nebrangininko, atlieka elektros instaliacijos darbus, kabina sviestuvus, sudeda rozetes ir jungiklius, sumontuoja skydelius ir atlieka kitus elektros darbus... Pilnai irengia apsaugines signalizacijas, kompiuterinius ir televizinius tinklus... Atliktu ir kitus techninius darbus namuose, jei kam reikia kreipkites i a.z. duosiu kontaktus....
Atsakyti
Gal kas pasidalins kuom tvirtino terasines lentas? Lentos paprastos 6000x145x35 eglines. Tradiciskai sukt kiaurai, ar kazkoks grazesnis variantas kur medvarsciai nesimato?
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 06 15, 12:23)
Gal kas pasidalins kuom tvirtino terasines lentas? Lentos paprastos 6000x145x35 eglines. Tradiciskai sukt kiaurai, ar kazkoks grazesnis variantas kur medvarsciai nesimato?

Man kiaurai prasuktos ziauriai negrazu, tu varztu daug, visa terasa sugadinama...o lentose yra tie ipjovimai sonuose (Nežinau kaip,pavadint tiksliau) kad detusi nematoma varianta? Mes dejom nematoma del grozio, tai tuom dziaugiuos labai smile.gif lo dabar laukiu terasos stiklinimo tai isvis bus super smile.gif

Visi stato namu, o mes jau remontuojam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne nera tu ipjovu sonuose sad.gif

zodziu kokybe sh... saku nerealiai daug gavos, paskilinejusios, nematau jokio grozio.. Greiciausiai medvarsciais nebera ka sugadint... Geriausiai turbut toks "plastikines" nu bet tai ju kaina ir kosmonautine o mano terasa ~70m2
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 06 15, 17:19)

zodziu kokybe sh... saku nerealiai daug gavos, paskilinejusios, nematau jokio grozio.. Greiciausiai medvarsciais nebera ka sugadint... Geriausiai turbut toks "plastikines" nu bet tai ju kaina ir kosmonautine o mano terasa ~70m2

a ko maumedzio nedejai, but santykinai nebrangu ir saku nebutu. ir priezuros jokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 15 birželio 2014 - 17:30
gal kam is kaunieciu reikia polistirolo? uz sutartine kaina smile.gif
liko ir EPS 80 250mm, ir 100mm ir 50.. bendras kiekis kokia 2-3 kubai susidarytu.. thumbup.gif
Atsakyti
Ieskojau bet netoliese apie klaipeda nieko doro neradau.

QUOTE(madwifi @ 2014 06 15, 17:29)
a ko maumedzio nedejai, but santykinai nebrangu ir saku nebutu. ir priezuros jokios.

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 06 15, 18:19)

Oho kokia didele darai...mano 30 m2 tai ir to didele atrodo smile.gif
Mes dejom termomedienos terasa, maumedis pilkeja, neigeria nieko, paziurejom pas kaimynus ir atsoko fantazija turet maumedi, musu termo antra vasara jau tai kolkas ciki su ja viskas
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2014 06 15, 18:57)
Oho kokia didele darai...mano 30 m2 tai ir to didele atrodo  smile.gif
Mes dejom termomedienos terasa, maumedis pilkeja, neigeria nieko, paziurejom pas kaimynus ir atsoko fantazija turet maumedi, musu termo antra vasara  jau tai kolkas ciki su ja viskas

nu pilkeja, o ka, negi raudonos spalvos reik smile.gif o termomedienos kaina kokia?
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2014 06 15, 20:41)
nu pilkeja, o ka, negi raudonos spalvos reik smile.gif o termomedienos kaina kokia?

Nu ne raudonos, bet ir ne nudilusios pilkos smile.gif
Uz termo apie 70 m2 berods mokejom, nepamenu tiksliai seniai buvo
Atsakyti