Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato ir įkurinėja namučius 11

QUOTE(mergina05 @ 2014 06 15, 19:57)
Oho kokia didele darai...mano 30 m2 tai ir to didele atrodo  smile.gif
Mes dejom termomedienos terasa, maumedis pilkeja, neigeria nieko, paziurejom pas kaimynus ir atsoko fantazija turet maumedi, musu termo antra vasara  jau tai kolkas ciki su ja viskas

Termo mediena, arba taip vadinamas degintas medis terasai nelabai tinka, nes po celiuliozes išdeginimo, pasidaro labai minkštas. Pirkdamas jeigu pats nesusigaudai, pardavėjai apie tai nutyli.
Vežiojausi tokių įvairiu lentelių pavyzdžius labai minkštos man pasirodė. smile.gif Mano nuomonė... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2014 06 15, 21:20)
Termo mediena, arba taip vadinamas degintas medis terasai nelabai tinka, nes po celiuliozes išdeginimo, pasidaro labai minkštas. Pirkdamas jeigu pats nesusigaudai, pardavėjai apie tai nutyli.
Vežiojausi tokių įvairiu lentelių pavyzdžius labai minkštos man pasirodė. smile.gif Mano nuomonė... smile.gif

Nu man minkstai tikrai neatrodo smile.gif)) ziuresim kaip laikys, kolkas jokiu problemu, atziemojo,dabar vasarojam, stogo nera terasoje, tai gavo visko su kaupu, kolkas pasirinkimu mesigailim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2014 06 15, 21:44)
Nu man minkstai tikrai neatrodo smile.gif)) ziuresim kaip laikys, kolkas jokiu problemu, atziemojo,dabar vasarojam, stogo nera terasoje, tai gavo visko su kaupu, kolkas pasirinkimu mesigailim smile.gif

Ne tai gal viskas gerai. Svarbu su kablukais aštriai nešokite. biggrin.gif Draugas susidėjo minkšto medžio grindis, virtuve kartu su svetaine, po gero baliaus doh.gif , eich laminatas geriau..
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2014 06 15, 23:08)
Ne tai gal viskas gerai. Svarbu su kablukais aštriai nešokite.  biggrin.gif Draugas  susidėjo minkšto medžio grindis, virtuve kartu su svetaine, po gero baliaus doh.gif , eich laminatas geriau..

Sokiams turiu 90 m2 sporto aikstele su lauko sporto danga, ten su belekuo galima sokt biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane ateina struktura deti ir sugadino mano visas viltis tureti matomas gegnes (pakalimai tarp ju butu), dabar jau ten plysiukai ir siaip negraziai atrodo... tai dabar esu paieskose labai plonu pakalimu iki 1cm ir suku galva kaip spalvinti nama.
Atsakyti
Gal kas pakomentuos mano fasadus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 06 16, 14:21)
Gal kas pakomentuos mano fasadus smile.gif

Bent man neatidaro failo
Atsakyti
Bandom dar karta.. I tas labai neryskias sviesias linijas nekreipkit demesio, nezinau kodel jos ten yra smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 16 birželio 2014 - 14:21
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 06 16, 15:18)
Bandom dar karta.. I tas labai neryskias sviesias linijas nekreipkit demesio, nezinau kodel jos ten yra smile.gif

tos tamsiai geltonos/rudos juostos.. koks ju tikslas? g.gif pagyvinti fasada?
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 06 16, 15:05)
tos tamsiai geltonos/rudos juostos.. koks ju tikslas?  g.gif pagyvinti fasada?

nu taip noriu kazkokiu akcentu..
Atsakyti
duru rankena i katilines duris smile.gif

http://www.prodesign...nkenu-dizainas/
Atsakyti
klausimas tiems kad jau daretes medines perdangas ir GKP lubas. siltinsim ekovata tarp perdangos balkiu ir ant ju. is apacios planuojam sukti bruselius, ir i juos tvirtinti lubas. Kokie bruseliai butu "teisingiausi"? 50*50? ar koie 30*100?
50*50 patinka nes "auksti" ir i juos tvirtinant lubu karkasa 99proc garantijos kad varztas kiaurai neislys, o su 30mm storio tokios garantijos nera. bet plataus bruso pliusas tas, kad bus paprasciau tvirtinti lubas..
ka siulot? g.gif
ir is kokios medienos geriausia sukti? paprastos orasauses? impregnuotos? dziovintos?

QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 06 16, 16:58)
nu taip noriu kazkokiu akcentu..

akcentai - skonio reikalas, ka cia bepatarsi.. as pvz tokiu nedaryciau, nes mano nuomone jie kazkokie asimetriski, visiskai tarpusavyje nesusije, gaunasi tokie kiekvienas sau.
Atsakyti