Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

ANKSTENSE TEMA

user posted image

Praeitos temos geidžiamiausias Marfa  biggrin.gif
user posted image

SEJOS KALENDORIUS 2014 METAMS
Geros dienos pomidorų sėjai Vasario 20-22d.

Sakoma, kad gera pradžia – pusė darbo. Todėl rūpintis būsimu derliumi pradedu nuo sėklų.Prieš sėją pomidorų sėklas parą mirkau sodos tirpale ( 1 stiklinė vandens ir 1 g sodos).

SĖKLŲ GRŪDINIMAS

1. sudrėkinam marlės skiautę ar popierinį rankšluostį, nuspaudžiam vandens perteklių, vienu sluoksniu sudedam sėklas, uždengiam ta pačia drėgna marle ar pop. rankšluosčiu, į plastikinę dėžutę ( turiu tokių labai labai miniatiūrinių su dangteliais) ir į šaldytuvo daržovių skyrių. Kasdien ištraukti, atidaryti dangtelį ir taip šiltai palikti apie 30min. Vėl "supakuoti" ir atgal į daržovių skyrių. Tik reikia stebėt, kad marlė ar kt. būtų drėgni.

2. Subrinkusias pomidorų sėklas suberkite į marlės maišelį, 19 valandų išlaikykite 3°C šilumos — 1°C šalčio šaldytuve, o vėliau 5 valandas šalia 25°C šilumos centrinio šildymo ar elektrinio radiatoriaus. Taip temperatūras pomidorų sėkloms kaitaliokite 5 — 6 paras. Grūdinamos pomidorų sėklos turi būti drėgnos. Pomidorų sėklų grūdinimas augalus apsaugo nuo šalčių ir padeda greičiau sunokinti vaisius.
Sėklos per visą grūdinimą turi būti drėgnai ir sandariai  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 08 vasario 2014 - 10:22
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 08, 10:08)
vaJezau,kuo gi sitas vargselis neitiko doh.gif    mano kompe irgi grazios ryskios sekluveles nuotraukos wub.gif

pri-mi-ni-mas, kad reikia ne forume sėdėt, o eit panarpliot tongue.gif

QUOTE(syri @ 2014 02 08, 10:11)
Man dar paslaptis, kaip specialiai išgauti tuos du stiebus.

Masterklas biggrin.gif

QUOTE(Gedrimė @ 2014 02 08, 10:13)

svetimu kompu pasinaudojau 4u.gif

Ex, persimono? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 02 08, 11:10)
Dabar supratau nuo kada pasikeite, po to kai paspaudziau browse the full site, ir dabar jau nieko anglisko nebematau ir pav geri...

aciu,Tany,uz nauja troba user posted image[/IMG]
Atsakyti
QUOTE(Gedrimė @ 2014 02 08, 10:13)
Ir šioj vietoj pas mane viską lietuviškai rodo  mirksiukas.gif Matau tik tituliniam lape prie pomidorų  no featured products, nuotraukų prie subkategirijų nėra. Daugiau kaip ir viskas tvarkoj  mirksiukas.gif

matyt as maciau ta ka nieks nemate wink.gif. Aisku gerai, nes jei prikibot prie to normalaus puslapio, dabartiniam nieko blogo nerandu, tas ikonas idesit, cia tikrai ne problema(tik daug nuobodaus darbo smile.gif).
O anam ka maciau as, buvo tikra tragedija, svarbu kad dar kas neuzsirautu ant jo.... ten tikrai viskas buvo angliskai, kas ne tekstas, paveiksliukai issididino savaime is tu mazu... bet matyt al ten mobiliakam kokia versija kurimo stadijoj dar, nes sakua paskaudus full versija, atsidare tas apts ka matau su kompu, ir sitas vaizdelis jau man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 08, 11:30)
pri-mi-ni-mas, kad reikia ne forume sėdėt, o eit panarpliot tongue.gif

tu irgi nuo to kaifuoji?as ka tik pasistaciau mezg.masina,megzsiuos suknele krikstynom.ziuresiu ,kas gausis,bus pirmas mano masininis darbelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 08, 10:32)
aciu,Tany,uz nauja troba user posted image[/IMG]

ner uz ka wink.gif. Nauja troba kurt neturejau kada, tai tiesiog nukopinau sena blush2.gif
Kita kart reikes is anskto pasiruosti biggrin.gif Turetume jau tureti naujo sezono ir foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 08, 10:36)

nanarvuokit, judvi!!!! manot kitom lengva... nieko doro ir nenunarpliojau šią žiemą, vien taisymai visoki, o norų buvo doh.gif verysad.gif

keiskit avatarus nagi į pavasarinius, rungso kaip senikės su virbalais ir nervina- migom atjaunėjat, kvietkus ar pomikus užsidedat migom, o ne rankdarbius cool.gif (prie mano snukio prisikabinio, tai ir aš jau kibsiu į atlapus- kiek galima žiūrėt į tuos krutančius virbaliukus...)
Atsakyti
mergaites man toks klausimas iskilo, ar galiu seti nuo pernai metu sejos likuses seklytes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2014 02 08, 10:43)
mergaites man toks klausimas iskilo, ar galiu seti nuo pernai metu sejos likuses seklytes? blush2.gif

pomidoru - aisq
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2014 02 08, 10:43)
ar galiu seti nuo pernai metu sejos likuses seklytes? blush2.gif

ir pernai, ir užprnai likę dygsta dažniausiai puikiai. vienur rašo- iki 8m , kitur- iki 5 ar 3 daigumas lieka geras.
Atsakyti
Ačiū už temukę 4u.gif
Kaip greit pradėjo tie puslapikai judėti ,tik spėk skaityti.

Vakar buvau Žalioj stotelėj - nieko gero schmoll.gif .
Atsakyti
aciu sesiu likuses nuo pernai, pomidorai man patiko 4u.gif tai zinosiu ko jau tiketis 4u.gif

o kada dabar tinkama diena seti ne ankstiviems pomidorams 4u.gif
Atsakyti